Sağlık Kızlar kalbim ağriyor? Denizlulu Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkekler size soruyorum bu 2 gündür kalbim kırıldı ne yapa biliyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yanlışlıkla kalbim kırıldı. yazmişim aslında kalbim ağrıyor yazcaktım yanış yazmışım Kızlar kalbim ağriyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. Burada zaman geçireceğine en yakın acil Hastaneye git. Her an her şey olabilir.Aciller 7/24 Açıktır beklemeye gelmez. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden kırıldı bılmıyorum ama benım 1 haftadır ınsanı olan her yerım kırıldı cok uzgunum 0 3 Yorumla Denizlulu +1 yıl Ya kalbim kırılmadı ağrıyor hastaydım bu 2 aydır öksürüyorum son 2 gündür kalbim çok ağrıyor sıkışıyorda ne yapıcağını bilmiyorum Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bunun bır cok nedenı olabılır.Eklem agrısıGazAsırı stresHAreketsızlıkDamar tıkanıklıgı Yorumla Denizlulu +1 yıl Hareketisin yanak akşama kadar yatağimda telefonumla oynuyorum Yorumla
jdjxjxhzh Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kızlara mı soruyorsun erkeklere mi karar ver bi 0 23 Yorumla Denizlulu +1 yıl ikisine Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Acile git tabiki Yorumla Denizlulu +1 yıl Gidemem herkes uyuyor Yorumla Denizlulu +1 yıl Ya şimdi ne yapa bilirim sırt üstü uzandim Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Tamam yarın git Yorumla Denizlulu +1 yıl Daha fazla ağrımaya başladı Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Ritim bozukluğu olabilir. Şimdi uyumaya çalış yarın en uygun vakitte git hastaneye zaman kaybetmeden Yorumla Denizlulu +1 yıl Yarın ailemin birinden müsaitse gideriz Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Ya olsunlar bi zahmet, durumun aciliyetini farkında değilsin heralde ya çok ciddi bir şeyse? Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Hastaneye gitmeye üşeniyor gibi bi halin var resmen, amaaan gideriz bir ara nolacak dermiş gibi Yorumla Denizlulu +1 yıl Ama ne yapıyım ilem umursamıyor babamdan başka kimse benle ilgilenmiyor Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Tamamda burada sağlığın söz konusu umursasınlar bi zahnet Yorumla Denizlulu +1 yıl 😔 ama kimse umursamıyor beni ciddiye almıyorlar bile Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Sağlık sigortan var mı Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Ve yaşın doğru mu Yorumla Denizlulu +1 yıl Evet Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl E çık git işte hastaneye, niye ailene ihtiyaç duyuyorsyn ki? Yorumla Denizlulu +1 yıl Hep onlar beni getirenlerin için alişmißim Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Anlıyorum ama artık bu alışkanlığını yıkman gerek Yorumla Denizlulu +1 yıl Şimdi bana söyle ne uapa bilirim ćok ağrriyor Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Doktor değilim bilmiyorum Yorumla Denizlulu +1 yıl Tamam sağol Yorumla jdjxjxhzh +1 yıl Rica ederim Yorumla
Hasanncannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kalbin ağriyormu kalbinimi kırdılar? 0 6 Yorumla Denizlulu +1 yıl Ağrıyor mu 2 gündür ağrıyor Yorumla Hasanncannn +1 yıl Panik bozukluk anksiyete tarzı bı rahatsizligin var mı? Yorumla Denizlulu +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Hasanncannn +1 yıl Bir şeye çok takmış olabilirsin stres sıkıntı iş okul ya da ailenle ilgili bı problemin olabilir büyük ihtimal ondan dolayıdır. Yorumla Denizlulu +1 yıl Ee ağrısı nasıl geçer Yorumla Hasanncannn +1 yıl Kendini rahatlatcak şeyler yap kafanı dagit sigara içiyorsan içme. Tansiyonunuda olc bı bak kaç çıkıyor. baktın geçmiyor hastaneye git. Yorumla
katil__ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Hastaneye git 0 1 Yorumla Denizlulu +1 yıl Gitmek istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne oldu 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat neyin var Yorumla Denizlulu +1 yıl Bilmiyorum kalbim çok ağrıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım istersen Yorumla Denizlulu +1 yıl Burdan olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Numaramı ver dedim sanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burada zaman geçireceğine en yakın acil Hastaneye git. Her an her şey olabilir.
Aciller 7/24 Açıktır beklemeye gelmez.
Neden kırıldı bılmıyorum ama benım 1 haftadır ınsanı olan her yerım kırıldı cok uzgunum
Ya kalbim kırılmadı ağrıyor hastaydım bu 2 aydır öksürüyorum son 2 gündür kalbim çok ağrıyor sıkışıyorda ne yapıcağını bilmiyorum
Bunun bır cok nedenı olabılır.
Eklem agrısı
Gaz
Asırı stres
HAreketsızlık
Damar tıkanıklıgı
Hareketisin yanak akşama kadar yatağimda telefonumla oynuyorum
Kızlara mı soruyorsun erkeklere mi karar ver bi
ikisine
Acile git tabiki
Gidemem herkes uyuyor
Ya şimdi ne yapa bilirim sırt üstü uzandim
Tamam yarın git
Daha fazla ağrımaya başladı
Ritim bozukluğu olabilir. Şimdi uyumaya çalış yarın en uygun vakitte git hastaneye zaman kaybetmeden
Yarın ailemin birinden müsaitse gideriz
Ya olsunlar bi zahmet, durumun aciliyetini farkında değilsin heralde ya çok ciddi bir şeyse?
Hastaneye gitmeye üşeniyor gibi bi halin var resmen, amaaan gideriz bir ara nolacak dermiş gibi
Ama ne yapıyım ilem umursamıyor babamdan başka kimse benle ilgilenmiyor
Tamamda burada sağlığın söz konusu umursasınlar bi zahnet
😔 ama kimse umursamıyor beni ciddiye almıyorlar bile
Sağlık sigortan var mı
Ve yaşın doğru mu
Evet
E çık git işte hastaneye, niye ailene ihtiyaç duyuyorsyn ki?
Hep onlar beni getirenlerin için alişmißim
Anlıyorum ama artık bu alışkanlığını yıkman gerek
Şimdi bana söyle ne uapa bilirim ćok ağrriyor
Doktor değilim bilmiyorum
Tamam sağol
Rica ederim
Kalbin ağriyormu kalbinimi kırdılar?
Ağrıyor mu 2 gündür ağrıyor
Panik bozukluk anksiyete tarzı bı rahatsizligin var mı?
Bilmiyorum
Bir şeye çok takmış olabilirsin stres sıkıntı iş okul ya da ailenle ilgili bı problemin olabilir büyük ihtimal ondan dolayıdır.
Ee ağrısı nasıl geçer
Kendini rahatlatcak şeyler yap kafanı dagit sigara içiyorsan içme. Tansiyonunuda olc bı bak kaç çıkıyor. baktın geçmiyor hastaneye git.
Hastaneye git
Gitmek istemiyorum
Ne oldu
Anlat neyin var
Bilmiyorum kalbim çok ağrıyor
Konuşalım istersen
Burdan olur
Numaramı ver dedim sanki