Sağlık Oğlumu sünnet ettirecem sizce hangi alet daha iyi bir sonuç verir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Oğlumu sünnet ettirecem sizce hangi alet daha iyi bir sonuç verir? Clamp Lazer Cerrahi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oğlumu sünnet ettirecem sizce hangi alet daha iyi bir sonuç verir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mbp20 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sünnet olmasını gerektiren bir sağlık durumu yoksa sünnet ettirmeyin. Büyüyünce kendisi karar versin. 1 5 Yorumla ppreambule +1 yıl bu hayatımda gördüğüm en iyi yorum Yorumla mbp20 +1 yıl @ppreambule Teşekkür ederim. Esenlikler dilerim. Bu konuda anlatılması gereken çok şey var. Yorumla ppreambule +1 yıl aynen öyle Yorumla mbp20 +1 yıl Tabi ki sorabilirsiniz. Yorumla mbp20 +1 yıl Mesaj attım. Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bu iş basit bir operasyon, ben klasik method diyorum 0 0 Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Bizim zamanımızda ustura vardı. Kaç yaşında ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Makasla veya cerrahi bıçakla kesiyorlardı bizim zamanımızda. Sıkıntı olmadı bende. Diğer dediklerin nasıl olur bilemiyorum 0 0 Yorumla
lionel_onurinho Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben bizim mahalle bakkalında satırla oldum ya teknolojiye bak nasıl gelişmiş 0 0 Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Buna bırakalım da doktor karar versin di mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazer bence. Hiç acımaz pipisi 0 8 Yorumla elcdrummer +1 yıl Acımaz olur mu yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @elcdrummer lazerle acımıyor kardeşinden biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşimden Yorumla Soran +1 yıl Hanımefendi size bir soru sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyur canım Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkın istek atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan sorun Yorumla vutizdiz +1 yıl Kaç yaşındaydı kardeşiniz? Yorumla
BartoRomeo Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kaç yaşında? 0 1 Yorumla BartoRomeo +1 yıl Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin çok bilgiliyim Yorumla
eevlibirbeyy Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Başka neler var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu yöntemlerden birini düşünüyoruz Yorumla eevlibirbeyy +1 yıl Yaşı kaç Yorumla eevlibirbeyy +1 yıl Yaz Yorumla Soran +1 yıl Ver Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla eevlibirbeyy +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl başka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu yöntemlerden birini düşünüyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç yaşında Yorumla vutizdiz +1 yıl Başka hangi yöntem? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sünnet olmasını gerektiren bir sağlık durumu yoksa sünnet ettirmeyin. Büyüyünce kendisi karar versin.
bu hayatımda gördüğüm en iyi yorum
@ppreambule Teşekkür ederim. Esenlikler dilerim. Bu konuda anlatılması gereken çok şey var.
aynen öyle
Tabi ki sorabilirsiniz.
Mesaj attım.
Bu iş basit bir operasyon, ben klasik method diyorum
Bizim zamanımızda ustura vardı. Kaç yaşında ki?
Makasla veya cerrahi bıçakla kesiyorlardı bizim zamanımızda. Sıkıntı olmadı bende. Diğer dediklerin nasıl olur bilemiyorum
Ben bizim mahalle bakkalında satırla oldum ya teknolojiye bak nasıl gelişmiş
Hiçbir alet olmasın karar ona kalsın…
Kaç yaşında oğlunuz?
Buna bırakalım da doktor karar versin di mi
Elektrikli testere en mantıklısı bu
Lazer bence. Hiç acımaz pipisi
Acımaz olur mu yaa
@elcdrummer lazerle acımıyor kardeşinden biliyorum
Kardeşimden
Hanımefendi size bir soru sorabilir miyim
Buyur canım
Gizliden çıkın istek atayım