Sağlık Görseldeki oluşumlar tümör olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Fotoğraf için özür dilerim ama çok korkuyorum. Bunlar tümor olabilir mi? Bahsettiklerim şu koyu renkli kabarcıklar Görseldeki oluşumlar tümör olabilir mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. hangi bölgen bu? mantar olabilir belki ya da alerji olmuştur doktora görünün 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Burası neresi anlamadım ama bir şeyin izine benziyor. Tümör böyle bir şey değil. Sivilce, yanık ya da su toplama izi gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bunlar yanık izine benziyor su toplamış gibi. ne kadar zamandır var? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta. Epilasyon yaptırdım canım çok acıdı kanadı falan sonra oluştu. Ama koyu renkli oldukları için korktum Yorumla axiakrep +1 yıl tümör değildir ama bi oktora git hemen 2 hafta neyi bekledin be yavru Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır virüs kapmışsın büyük ihtimalle hpv. Ve ayrıca pissin pis. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Epilasyondan sonra oluştu bunlar. Ben de bi süre yaptırmadım. Yargılamayın Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl O zaman lazer yaniğıdır ayrıca resmen bacağım gibi olmuş kılların yaa bir kadına yakışıyor mu hiç? Yorumla Soran +1 yıl Senin bacağında da kıl çıkıyor orada da çıkıyor. Ne farkı var? Hatta biz daha sık aldığımız için sertleşiyor. Bilip bilmeden konuşma Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Ağdayla alsan asla sertlesmez. Belli ki senelerce dayamışsın jileti dayamışsın jileti... Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hangi bölgen bu? mantar olabilir bu vajina ya da anüs vs ise 0 0 Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Epilasyon yapilmis ama yakmislar resmen geçer yani de birdaha o yapan kimse ona gitme 0 0 Yorumla
Buzdan_Hayaller Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl melanom olabilir doktora gitmeden bilemezsin 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 978 cevap paylaştı. Tümör icerden olur disardan degil bu baska bir sey doktora gorunmelisin 0 0 Yorumla
Minikkızım Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı. HPV bu genital siğil acilen yaktırmalısın rahim ağzı kanseri açısından taranmalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vajinaya yakın değil ama baya aşağıda ve epilasyondan hemen sonra oldu. Yorumla Minikkızım +1 yıl O zaman yanık yine de doktora göster mutlaka Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Genital siğil değil bu, Daha çok yanığa bağlı gibi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tümöre de benzemiyo, Korkma, Geçmiş olsun 🤗
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Offf killi bayilirimmm.Sorunun cevabiysa doktora gitmelisin burada nerden bilsinler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Epilasyondan sonra olduysa rengi sonradan koyulastiysa yaniktir yine de doktora goster 0 0 Yorumla
adınısenseç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Alerjik bir durum yaşadın, mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Epilasyondan sonra oldu. Epilasyon sırasında canım çok yanmıştı Yorumla adınısenseç +1 yıl Kaşıntı var mı doktora gösterdin mi Yorumla Soran +1 yıl Doktora ayrı bir konudan dolayı vajinal muayeneye gitmiştim. Bu bölge çok daha aşağıda olduğu için görmedi. Ama vajina etrafında ya da içinde bir şey yoktu Yorumla adınısenseç +1 yıl Düzenli cinsel hayatın var mı partnerin sabit mi Yorumla
SessizBirDahi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neresi burası dokununca nasıl his bar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben alerji veya bi hastalık olabilir doktora gitmen lazım ayrıca pissin atma böyle buraya 0 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Tamolarak neresi bu 0 1 Yorumla batuhannn11 +1 yıl Siğil ya da hpv değil yanıltan dolayı oluşmuş leke gibi tam net gözükmüyor Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı. Doktora bir görün bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tümör değil siwilce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Böyle koyu renkli olabilir mi? Cevap sahibi +1 yıl ewet oluyormuş kasık bölgesinde bide koltuk altında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hangi bölgen bu? mantar olabilir belki ya da alerji olmuştur doktora görünün
Burası neresi anlamadım ama bir şeyin izine benziyor. Tümör böyle bir şey değil. Sivilce, yanık ya da su toplama izi gibi görünüyor.
bunlar yanık izine benziyor su toplamış gibi. ne kadar zamandır var?
2 hafta. Epilasyon yaptırdım canım çok acıdı kanadı falan sonra oluştu. Ama koyu renkli oldukları için korktum
tümör değildir ama bi oktora git hemen 2 hafta neyi bekledin be yavru
Hayır virüs kapmışsın büyük ihtimalle hpv. Ve ayrıca pissin pis.
Epilasyondan sonra oluştu bunlar. Ben de bi süre yaptırmadım. Yargılamayın
O zaman lazer yaniğıdır ayrıca resmen bacağım gibi olmuş kılların yaa bir kadına yakışıyor mu hiç?
Senin bacağında da kıl çıkıyor orada da çıkıyor. Ne farkı var? Hatta biz daha sık aldığımız için sertleşiyor. Bilip bilmeden konuşma
Ağdayla alsan asla sertlesmez. Belli ki senelerce dayamışsın jileti dayamışsın jileti...
hangi bölgen bu? mantar olabilir bu vajina ya da anüs vs ise
Epilasyon yapilmis ama yakmislar resmen geçer yani de birdaha o yapan kimse ona gitme
melanom olabilir doktora gitmeden bilemezsin
Tümör icerden olur disardan degil bu baska bir sey doktora gorunmelisin
HPV bu genital siğil acilen yaktırmalısın rahim ağzı kanseri açısından taranmalısın
Vajinaya yakın değil ama baya aşağıda ve epilasyondan hemen sonra oldu.
O zaman yanık yine de doktora göster mutlaka
Genital siğil değil bu, Daha çok yanığa bağlı gibi
Tümöre de benzemiyo, Korkma, Geçmiş olsun 🤗
Offf killi bayilirimmm.
Sorunun cevabiysa doktora gitmelisin burada nerden bilsinler
Epilasyondan sonra olduysa rengi sonradan koyulastiysa yaniktir yine de doktora goster
Alerjik bir durum yaşadın, mı
Epilasyondan sonra oldu. Epilasyon sırasında canım çok yanmıştı
Kaşıntı var mı doktora gösterdin mi
Doktora ayrı bir konudan dolayı vajinal muayeneye gitmiştim. Bu bölge çok daha aşağıda olduğu için görmedi. Ama vajina etrafında ya da içinde bir şey yoktu
Düzenli cinsel hayatın var mı partnerin sabit mi
Neresi burası dokununca nasıl his bar
Herpes olabilir doktora git
ben alerji veya bi hastalık olabilir doktora gitmen lazım
ayrıca pissin atma böyle buraya
Koltuk altı mı
Doktora git biz bilemeyiz
Burası neresi yaa 😊 çok kıllı
Sanmam. Nere bura..🙄
Tamolarak neresi bu
Siğil ya da hpv değil yanıltan dolayı oluşmuş leke gibi tam net gözükmüyor
Doktora bir görün bence