Bilmiyorum ya çok saçma geliyor bana bende oldum belki ama normal grip gibi geldi hiç hastaneye corona oldum diye gitmedim yani corona şüphesiyle gitmedim
Bende gitmedim iki kere gecirdim hatta ama giden de var ya sonucta onun icin dedim. Neyse gecti gitti ya oh sukur ne zamanlardi bee maske sokaga cikmamalar falan of bee...
Burnumda hafif akıyor hapsuruyorum ama 3 gündür böyle usuttum herhalde gözüm çok çapak yaptı ilk gün bebegimde olmustu böyle kozu şişmiş komple capak kaplamisti gozunu kıpkırmızı olmustu
Babamın da aynı sorunlari var.. size kesinlikle merhem verecek. Damla verecek. Ayrıca yüzünüzü yıkarken Dalin gibi bebek sampuanlariyla yıkayın diğer yetişkin sabun ve sampuanlarinda mikrop olabileceğini söyleyecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Enfeksiyon vardır. Antibiyotikli goz damlaları ile tedavi etmek gerekir
Icimden korona oldun diyesim geldi de harbiden koronaya noldu yaa hic duyulmuyor yok oldu gibi sanki...
Gripti zaten o corona dediler bence ona ben inanmiyorum coronaya insanlar çok büyük travma yaşadı ya o zamanlar
Yok canim bizim bildigimiz gripten degildir o, yani yine gripmistir ama gripin baska boyutu bosuna mi hastanelik olan oldu...
Bilmiyorum ya çok saçma geliyor bana bende oldum belki ama normal grip gibi geldi hiç hastaneye corona oldum diye gitmedim yani corona şüphesiyle gitmedim
Bende gitmedim iki kere gecirdim hatta ama giden de var ya sonucta onun icin dedim. Neyse gecti gitti ya oh sukur ne zamanlardi bee maske sokaga cikmamalar falan of bee...
guys İ think all this true about corona... Something like yarn, that is, God bless you and help you.
Sicak su icine nane bal limon tarcin koy beklet suz ic grip olmadan kurtul.
Haklisin
@ucankazmorton kiz bogazim agriyo demis. Grip olabilir bende bole oldugum da bunu yaparim. 2 gun grip olur hafif atlatirim.
Burnumda hafif akıyor hapsuruyorum ama 3 gündür böyle usuttum herhalde gözüm çok çapak yaptı ilk gün bebegimde olmustu böyle kozu şişmiş komple capak kaplamisti gozunu kıpkırmızı olmustu
Haklısın dedim kız doğru iste:)
Bebegin vr bak dikkat et bende de bebek + hamileyim. Muayne olmalisin
Allah bagislasin
Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin bebisinede Allah güzel ömürler versin anneden çok cabuk geçiyor bebege
Allah razi olsun.
Gecmis olsun 🌸
@ucankazmorton aminncumlemizinkiji
Göz enfexyonu
Tesekkurler
İltihaplanma
Tesekkurler
Babamın da aynı sorunlari var.. size kesinlikle merhem verecek. Damla verecek. Ayrıca yüzünüzü yıkarken Dalin gibi bebek sampuanlariyla yıkayın diğer yetişkin sabun ve sampuanlarinda mikrop olabileceğini söyleyecek
Alerjin var
Konjektivit olmussun
Alerjim rinirt
Anlamadim
Alerjik rinit
Tesekkurler
Göz damlası al
Dr gt