tam "yaşıyon mu la?" diye soracaktım kiii ne mutlu bize yaşıyomuşsun :p
kuzum alkolün üstüne hap içilir mi? ölebilirdin, dikkat et..
içiyorsan elbet sebebi vardır ama bokunu çıkarma bidaha..
ya da baş ağrısı, aşırı sarhoşluk durumu olmasın istiyorsan, içmeye başlamadan önce yarım çay bardağı zeytinyağı iç ;) bunu da herkez bilmez, sayende öğrenmiş oldular. hadi görüşürük03 Yorumla- +1 yıl
Ciddimiisn zeytinyagi konusunda? şu an ilactan bisey olmadiysa daha olmaz dimi?:(
- +1 yıl
şimdiye kadar olmadıysa, artık olmaz merak etme... bidaha böyle bişey olursa tek yapabileceğin şey bol bol su içmek, unutma.. başka şeyler içme.. kahveymiş, hapmış falan hikaye..
suyun haricinden bitek işkembe çorbası iyi gelir.
zeytinyağı konusunda da çok ciddiyim. amerikada partiden partiye zıplayan gençler hep böyle yaparlar.. - +1 yıl
Tesekkur ederim:))
En İyi Cevaplar
Vücudun bile yararsız olduğunu verdiği tepkiyle gösteriyor bu kadar rezillik çekmenin anlamı ne az iç sonrada bırak inşallah.
şu an bol bol sıvı tüketmelisin suyun dibine vur ondan sonra ılık bir duş ve yeşil çay veya nane limon oh misler gibi olursun.
Ağrı kesicide en az bir yarım saat beklemen lazım içince direk ağrıyı kesen yok.04 Yorumla- +1 yıl
Pff kafam patliyor
- +1 yıl
Hic su icesim yok:(
+1 yılbüyük bir bardakta 1 çay kaşığı tuz, yarım limonun suyu ve maden suyunu karıştır iç. kendine gelmene yardımı olur, bir daha içersen de bu şikayetlerin olmasını beklemeden yine aynı karışımı iç. geçmiş olsun:)
03 Yorumla- +1 yıl
Tsk ederim:)
- +1 yıl
churchill iyidir hakketen : )
Alkolden sonra hap içilmez git istifra et sonra duş al ailenede üsüttügünü soyle böylece aksama kadar kimse seni rahatsız etmez dustan sonra basını bağla yat bidahada boyle bisey yapma yazık yani abartmissn
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkrler kusamadim ama şu an hala basim agriyo:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılo kadar içmenin manası nedir hani kararında içsen bunları yaşamazdın gibime geliyor
1 ya da 2 kadeh iç tamamdır... illa kendinize zarar verene kadar içeceksiniz01 Yorumla- +1 yıl
Evet! Batiyo mu ya
bu türk milleti bir acayip 73+18 yorum var bunların %70 gece yazmıs bilgi sen kalk ağrı geçsin kafada gram milyonluk kalmasın 2 saat sonra eic ver allahım gelde şaşırma:D
06 Yorumla- +1 yıl
Cok mi onemli *
- +1 yıl
Sanane ya
- +1 yıl
Konu hakkinda yorum uap eic me karisma
Turk kahvesi icicen kani temizlicen sonra al eline bez basini sarican bastan assa sikica sar misil misil uykuya dalarsin
12 Yorumla- +1 yıl
Kim uapcak smdi blari :(
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı alkol kullanımı beynin su kaybetmesine yol açar. Bu da baş ağrısına neden olur. Bol bol su tüketin ve duş alın.
15 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler:)
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Bu arada soracaktım, unuttum. Nickinizin hikayesi nedir?
- +1 yıl
Hikayesi yok :)
- +1 yıl
Peki.
+1 yıluyu gercekten simdi sert bir turk kahvesi ic dicem ama yapmasi bir zahmetli olur bu halde uyu bencede en iyisi.
03 Yorumla- +1 yıl
şu an iyiyim:))
- +1 yıl
cok sevindim:))
- +1 yıl
😊☺️😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılkizim senin hayatin kaymis yok anal seks yaparsin yok uyusturucu kullanirsin yok icki icersin... tamam genclikte hepsi bir yere kadar sen 30 yasini zor gorursun boyle giderse... yaslilik senin icin cekilmez okur boylesi pisligin icinden selqmete cikmak cok zor
10 Yorumlaayranla sodayı karıştır iç bak alır hepsini marketimiz varken bir amca her sabah gelirdi içerdi onları her gece bir 70lik içerdi
10 Yorumla- Sağlık konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılyahu ne churcıllı ne lımonu gıt eczaneye bır tane alka seızer al ıc onu ne mıde buantısı ne bas agrısı hepsı yokolsun:) bır nevı ertesı gun hapıdır o
00 Yorumla
+1 yılAlka Seltzer diye bir ilaç var. Evinde birkaç paket bulundur sıklıkla içiyorsan :D mide ve ağrı ilacı. Hangover ilacı da denir :D
00 YorumlaAlkol aldiktan sonra herhangi bir ilac kullanilmamali dogal yollarla uykunu getirmelisin ayran vs. Gibi kafan acildikca bas agrin artacaktir en iyisi uyusuk kalmak. En kisa surede uyumalisin.
03 Yorumla- +1 yıl
Bugun sorun yok dundu bu
- +1 yıl
Taam uyucam birazdan:>
+1 yılBaşın çatlarken/dönerken uyuyamazsın =/
kusmadan rahatlayamazsın =(01 Yorumla- +1 yıl
Kusmadan da rahatladim valla panzehir gibiyim ha
+1 yılıckıyı fazla kacırmıssın yaa ıckı zararlıdır bence bu agrı senın ıcmemen ıcın bır sonrakı hatanda hatırlatıcı ve uyarıcı olabılır
00 Yorumla
+1 yılBu kadar alkol alıp, böyle düzgün yazan, hatta imla hatası bile yapmayan birini daha önce hiç görmedim..
013 Yorumla- +1 yıl
Ben sarhosum demedim ki, fazla ictim beynim agriyor dedim. Sarhosum mu yazmisim?
- +1 yıl
Benim bunyem kokaini de gordu her turlu seyi de gordu. Kolay kolay bir seyler bende kafa yapmiyor. Ickiyi de cok icen bir insanim sarhos yapmiyor. Yapinca da asla kendimi kaybetmem. O dangalaklarla bir tutma sakin beni.
- +1 yıl
Bende sana sarhoşsun demedim zaten farkındaysan.. İçki bünyeyi etkiliyor sende olduğu gibi şu an ve bu fiziksel olarak yansımıyor cümlelerine bakacak olursam.. Başı çatlayan birinin internete girmesi de garibime gitti doğrusu.. Baş ağrısını iyi bilirim, yerinde duramazsın.. Sana sadece benden alkış.. Bana içtiğini hiç hissettirmediğin için...
- +1 yıl
Yatagimda yatarken bas agrim gecsin siye telefonla ilgilendim grcmediginden ustume balyoz dusmus gibi hissettigimden acil cevaplara ihtiyacim vardi ve girdim. O saatte uyanik arkadaslarim olsa buraya da girmezdim. Ben genelde belli etmem zaten ne yasadigimi bu yuzden hala bir yerde cesedimi parcalamadilar galiba. Ictim bayilmaya ramak kalana kadar ictim ama hep evime dondum oyle yani. Bence okadar sasirtici bir sey de yok senin bu duruma bu kadar sasirman tuhaf geldi. Sarhosken; offfg coplk sarhosuyynmm gibi numarani insanlardan olmuyorum
- +1 yıl
Dobra bir kadın olduğun kurduğun cümlelerden belli.. Bayanlar genelde dayanıklı olmaz alkol konusunda.. Anatomik yapılarından dolayı erkeklere oranla.. Güçlü bir kadınsın sen.. Bu yüzden yazma gereği hissediyorum şu an sana.. Yoksa yorumunu okuyup cevap dönmediğim çok kişi var.. Gerçekten alkışlıyorum seni.. Övme anlamında... Sana bu hayatta hiçbir şey olmaz Allahın izniyle...
- +1 yıl
Tesekkur ederim umarim olmaz su son 3 haftada kalbimi cok yordum sancili gecirdim ama şu an iyiyim valla tsk ettim^^
- +1 yıl
Yorma kalbini gereksiz kişilikler için.. Demesi kolay diyeceksin ama bu elimizde aslında.. Sen güçlü bir kadınsın.. Hiçbir şeyin seni yıkmasına izin verme.. Şunu da unutma.. Senden başka bir sen daha yok dünyada..
- +1 yıl
Haha yok beni bir kisi yormadi. Madde kullanimi hemde fazla dozda ve son 3 tur beyni kalbi yaktim biraz vucudum epey yorgun bunu demek istedim. Sizofrenik belirtiler vardi alkol sonrasi da olacak sandim cok korktum aslinda da şu an hic unrumda degil iyiyim cunki
- +1 yıl
Ne yaptın be gülüm? Kendine yazık ediyorsun.. Hayatın güzelliklerini yaşayacağına, neden bunları yapıyorsun? Neden bu yoldasın? Gez, dolaş, kitap oku, sinemaya-tiyatroya git, tatil yap, en önemlisi sev birini delice, ağrıların aşktan olsun.. Değer mi hiç kendini yıpratmaya?
- +1 yıl
Merak etme; artik her seyin farkindayim:)
- +1 yıl
Ne güzel.. Bir tebrik daha benden sana.. Sevgiyle kal.. :)
- +1 yıl
Tedekkurler efendim siz de
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.. Çok naziksiniz.. :)
yani bu mubarek günde zıkımı içtin yani bende o zamn lainini bulmuşsun derim sana Allah ıslah etsin seni ne diyim ki
22 Yorumla- +1 yıl
Hay senin
+1 yılAyran iç ayran. Mideni temizlesin sonrada iki lokma bişey yee. Karanlık bir odaya geç bir kaç saate kendine gelirsin
04 Yorumla- +1 yıl
şu an cok iseniyorum :(
- +1 yıl
Aşk olsun getiriyim sana?
- +1 yıl
Valla tesekkur ederim ya ne guzel olurdu:)
+1 yıltabi o kadar içirdin adamı da adam sızdı sen amacına ulaşamadın bu da başına vurdu tabi yok mu beni ayılta ayılta ağrımı geçirecek biri diye aranıyosun şimdi:d
00 Yorumlaoha içmeyimi bilmiyosun alkolün üstüne ağrı kesicimi içilir :D
00 YorumlaTövbe tövbe ne ickisi git bol köpüklü sade kahve yap iç birdaha da içme canına yazık
00 YorumlaPAROL HİÇBİR İŞE YARAMAZ. SURGAM İSE BİR NEVİ ANESTEZİ ÖZELLİĞİ GÖSTEREN BİR İLAÇ, 30 DK AĞRININ ÜSTÜNDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇER :)
02 Yorumla- +1 yıl
Olmiyim onla?
+1 yılBu kadar alkoldan sonra hap kullanilmayacagini bilmeyecek kadar cahil misin? Yoksa gercekten ictin mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Gercektken bilmiyodum ama bisey olmadi ne olabilirdiki
dostum önce bir sıcak sütlü kahve sonra bir ılık duş çıkıncada direk serilir kalırsın :D
00 YorumlaOsmanlı Şerbeti İç.. Yayık ayranı iş... Cacık iç... Ama içmeyin şu zıkkımı
22 Yorumla- +1 yıl
Elektronik muzik dinliyoduk mekanda onlari nasil iciyim:(
+1 yılBol bol su içicen susuz kalmışsın :). dehidrasyondan ölücek birisi bu yüzden ama hadi hayırlısı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yarim litre su ictim uyandim uyandim:)
- +1 yıl
Geçmiş olsun :). Aşırı alkol tuketiminden sonra uyudugunuz gece ruyanizda su bile gorebilirsiniz arkadasm anlatrdi inanmazdim gecen gün rüyamda 1 damacana ictim ve hala susuz hissediyodum noluyo bana ya falan derken uyandim ve 1 litre falan su içtim :)
Kizim sen manyakmisin o kadar içmişsin üstüne hap içilmez geberirsin bak söylenedi deme
20 Yorumlabol su i̇ç, duşa gi̇r, duşta ara ara ensene ve başina soğuk su tut.. tecrübeyle sabi̇t ;)
00 Yorumla
+1 yılKarışmak gibi olmasın bende alkol kullanan biriyim ama bari muharrem ayında kullanmasaydın keşke
04 Yorumla- +1 yıl
Ben pek bilmem ole seyleri
- +1 yıl
şu an nasıl oldun peki
- +1 yıl
Oglen uyandigimda iyiydim:D 1 saat oncede banyo yaptim şu an yeniden icebilirdim yani ama evdeyim:)
- +1 yıl
Hergün hergün olmaz yasak sana illa içecem dersen bir bira iç ama tekde içilmiyor
soda-limon ya da direk limonun içine tuz atcan içicen. temiz hava almazsan başın ağrır.
00 YorumlaMaden suyunn icine 2 gripin tozunu dok ic
Cin gibi olursun10 Yorumla
+1 yılŞaban diyor ya arap sen içme bokunu çıkarıyon diye o misal. Önce duş al sonra kahve iç sonra uyu.
00 Yorumla
+1 yılağrı kesiciyle olmaz madem başlamışın tek yolu sızana kadar devam
00 Yorumlao baş ağrısı yarın sabaha kadar seni bırakmaz.. sakın ilaç içme zehirlenirsin..
03 Yorumla- +1 yıl
Oglen gecmisti bas agrim
- +1 yıl
bir tek basim agridi ya gerisi pek olmuyo bende
+1 yılSarhos olmak icin o kadar para harcamissin. Ayilmak icin niye ugrasiyon. Kafani yasa :)))
06 Yorumla- +1 yıl
Ayilmaya calismadim bas agrim gecsin istedim uyuyamiyordum cunki:)
- +1 yıl
Ya o agri olur. Bosverrrr. Dunya donuyor mu sen ondan bahset sapkali bro :))) nerden aldin sapkayi
- +1 yıl
Hm den almistim ama baya oluyo :)
- +1 yıl
Hm dedigin H&M mi?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Anladim ankamall e bakayim :))
+1 yılParol mü içtin bu kadar ağrıya novalgin iç de o bile etki etmeyebikit ki zaten bildiğim kafarıyla alkollüyken ağrı kesici içilmez
00 YorumlaSalatali bütün yut mide asiti ile birlikte vücudundaki ağrıları baya indirir
01 Yorumla- +1 yıl
Sakamisin
7 saat önce içtiğine göre şu an kesn ölmüştür ruhuna fatiha :'((
02 Yorumla- +1 yıl
Olmedimde basim agriyo:(
+1 yılEnsenden sırtına doğru mümkünse eğer buzlu su dök yarım saate kalmaz kendine gelirsin
06 Yorumla- +1 yıl
Olmaz bu saatte :(
- +1 yıl
Buzu eline al ensene koy ovala biraz
- +1 yıl
Olmaz usurum:(
- +1 yıl
Hissetmezsin bile hiç sadece biraz yanma olur o da hemen geçer
- +1 yıl
Uyucam ben:(
- +1 yıl
Uyuyabileceksen tabi
+1 yılbu sana ders olsun bir daha yaramazlık yapıp kötü şeyler içmezsin umarım bu seferlik ceza vermiyorum :DF:D:Fdfgf
02 Yorumla- +1 yıl
Yarin gece yine icicem :)
- +1 yıl
kötü küçük yaramaz bir çocuk gibi davranmayı bırak :DF:D:Fdfdf
O zıkkımı içmeye devam edersen baş ağrısından daha kötü şeyler başına gelmeye başlayacak :DF:DF:df
abi ergenmısın nesın ya. herseyı gectım kafayı bulup buraya yazmak nedır lan. 15 yasında fılansın heralde. sen ıcme bırader
01 Yorumla- +1 yıl
* git
+1 yılİçkinin zararları içki bu yapıcak birsey yok beklıcen :D
00 YorumlaBunca içkiden sonra üzerine bir de ilaç. İntihar etmek için çok genç değilmisin?
00 YorumlaBunlarla kafan çatlıyosa, sana tek önerim bir daha içme böylelikle hiç kafan ağrımaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
Daha fazlasini icmisligigm var madde aliyordum biraktim ockiyle eglenmeye calisiyorum
+1 yılBoyle olaylarda kesinlikle ilaç kullanma arkadaşım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne olurki?:/
- +1 yıl
Beyin kanaması geçirebilirsiniz.
l*n bu halde gelip burada soru soruyon bide ya :D git uyu git :D
00 Yorumlailac kullanma yat uyu ya da küçük tuvaletine cık alkolu vucudundan at..
00 Yorumla
+1 yıladres ver bu kadar şey içmişsin madalya gönderelim neyse reklamlar bitti =)
00 YorumlaBir iki saat sonra soda ve ayrani karistirip bir kerede ic :)
00 Yorumla
+1 yılO cinden kaldiysa bir bardak daha iç ya da 1 tane bira. Çivi çiviyi söker denendi test edildi..
02 Yorumla- +1 yıl
şu an kusa ilirim kokusunu bile duyarsam:(
- +1 yıl
Tahmin ediyorum halini burnunu kapat bir bardak iç zorlada olsa yarimm saate geçer.
Canım o kadar içki içmişsin keşke hap kullanmasaydın. Duş ve sade sert kahve iyi gelebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kullandim su saate kadar bisey olmadi ama olur mu bir sey?:/
ALKA SELTZER AL EN YAKIN ECZANEDEN ,2 TABLETİ SUDA ERİTİP İÇ ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Kim gitcek evzanaye smdi:(
Ah Be Felek Bizedemi KeleK!!! verde bizde icelim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gel:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvan bile icmiyo sunu birakin artik cokmu zevkli su agriyi cekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğır baş İyidir tez düşmez.
Olduğun yerde kal itfaiyeyi gönderiyorum.00 YorumlaBol bol su içseydin başın ağrımazdı. Alkol aldıkdan sonra 2-3 lt su için.. Bomba gibi olursunuz
00 YorumlaPeeeling malzemen varsa kullan.
06 Yorumla- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Yuzume mi surecegim
- +1 yıl
Tuhaf geldi de sadece ondan nasil uygulaniyo biliyorum
Tek yol Alca Seltzer. Bilen bilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Evde yoktu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdresi ver yanina geleyim hemen seni kendine getireblrm :)
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon ama nasil:d
Cevap sahibi+1 yılBn getiririm sen rahat ol bana guven kendine emin ol gelecek vede bana tsk edecesn ;)
+1 yılDerdin neydi o kadar içtin
01 Yorumla- +1 yıl
Bubkadar kotu olacagimi bilemedim:(
+1 yılAlkol alinca hap icilmez
03 Yorumla- +1 yıl
Ictim valla :(
- +1 yıl
Git kus zrhirlenirsin
- +1 yıl
Allah korusun:(
kahve içeceksin
00 YorumlaSen bide yarın sabah gör