3 aydan beri benimle olan beta balığım ölmek üzere dibe batıyor ben dokunmadıkça haraket etmiyor dokunduğum zamanda titremeye başlıyor sonra tekrar dibe yatıyor 30 dk boyunca suyu dalgalandırdım biraz yüzmeye çalıştı ama gene dibe battı
Beta balığım ölmek üzere?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşımın balığına bakmıştım bir süre. Onun balığı da ölmüş gibi durup uzun süre hareket etmemişti ve dibe yatıyordu. Hatta baya korkup ağlamıştım. Ama aradan 1- 1,5 gün geçtikten sonra canlanmıştı garip şekilde. Ve gayet hareket vs ediyordu. Bence bekle
Üzgünüz de o balık uyumak istiyor artık yan yatmış yani daha ne kadar zorla uyaaan uyaaan uyaan ay kız şarkısı söylesen de olmaz ayrıca çok düşünüyorsan balığını veterinere götür aaaa
Fazla yemek verdiniz kesin bende 20 tane vardı tatile gidiyorum diye akvaryuma bir paket yem döktüm gelsigimde hepsi ters dönmüş tü fazla yiyince ölüyor bunlar suyu ile alakalı da olabilir bunlar sıcak su hayvanı
Geçmiş olsun çok yemden kaynaklı olabilir, karnına balık suyun içerisindeyken hafif masaj yapmayı dener misin ama önce internetten araştır videolara bak belki dışkı yapmasına yardımcı olur