Diyelim ki eliniz ayağınız sakatlandı
Uyuşturan bir ilaç kullanıp bir şey yok Muş gibi hayata devam etseniz ilerde bir soruna yol açar mı
Mesela bende
Ayaklarda sorun var koltukta uzun süre oturmam her hareketi edemem ama
Bir hap var atınca o ağrı suc ne varda geçerdi kas gevseştici gibi
Neyse
Ben gıda takviyesi kullanmaya başladım ve ayaklar steşsğim her hareketi edşyorum istediğim gibi hareket ettirip ayaklarıma sorunsuz kullanıyorum ama
Bu gün sac traşı olurken oturdum koltuğa kalkınca bi acımalar oldu hap kullanmamış gibi ama hemen geçti Şu an da uuuuacam ayağım hafifsen bir sızladı
Bu uyuşturan hapları kullanmak bana zarar verir mi
Ayağıma iseşepşm sekil kullanıyorum cğnkğ acımıyor acı hissetmiyorum
Uyuşturan bir ilaç kullanıp bir şey yok Muş gibi hayata devam etseniz ilerde bir soruna yol açar mı
Mesela bende
Ayaklarda sorun var koltukta uzun süre oturmam her hareketi edemem ama
Bir hap var atınca o ağrı suc ne varda geçerdi kas gevseştici gibi
Neyse
Ben gıda takviyesi kullanmaya başladım ve ayaklar steşsğim her hareketi edşyorum istediğim gibi hareket ettirip ayaklarıma sorunsuz kullanıyorum ama
Bu gün sac traşı olurken oturdum koltuğa kalkınca bi acımalar oldu hap kullanmamış gibi ama hemen geçti Şu an da uuuuacam ayağım hafifsen bir sızladı
Bu uyuşturan hapları kullanmak bana zarar verir mi
Ayağıma iseşepşm sekil kullanıyorum cğnkğ acımıyor acı hissetmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, geçmiş olsun. Yakınınızda ki eczaneye sorarsanız daha detaylı açıklayıp sorularınızın cevabını verebilirler. Üstelik birinci ağızdan doğru bilgi almış olursunuz
Hangi hapı kullanıyorsunuz peki?
Sabaha eczaneye gittim diyecektim ama vaz geçtim
Ayaklarım icin naptosyn hap var o iyi gelridi cok ağrı açıma topallama olursa 1 tane atınca iyi olurdu
Bir şey duydum gıda takviyesi bu krımızı reisi mantarı tüm gastalklara iyi geldiği söylüyorlar ondan aldım ayaklarım aklımda değildi baska hastslıklar icin aldıydım gıda takviyesine ayaklarda iyileşmeler oldu gibi acılar geçti ama hap atınca de geçerdi ayaklarım ama acımıyor diye her hareketi ediyorum ama zararı olur mu ki
Mesela ayaklarıma düz uzatıp yatıp uyurdum ama simdş kıvırıp uyusam uyurum ama içten bu dorun olur mu ki bana acısı simdş dokunmuyor haplardan dolayı acı hissetmiyorum ya ilerde? Büyük sorunlar olur gibi
Bird hap 1 hafyadırmşcyorun kilo aldıydı 6 kio aldım
1 haftada 6 kilo aldıran bir hap mı aldınız? Gerçekten doğru ise bırakmanızı tavsiye ederim. Doktora sorun veya gerçekten gitmekten vazgeçmeyin bi' eczaneye gidin. Sağlık konusu hafife alınacak bir konu değil. Bu gün zararını görmediğiniz hastalığın belki 40 50 yaşında zararını göreceksiniz? Belli olmayacağı için birinci ağızdan en doğru bilgiyi alıp doktora "Bu tarz bir hap alıyordum, ardından gıda takviyesine başladım kilo aldım..." vesaire, derdiniz her ne ise onu anlatmalısınız. Birçok kişiye iyi gelen ilaç, hap veya reishi mantarı size o kadar da iyi gelmeyebilir. Dediğiniz gibi ileride büyük bir sorun da olabilir.
Lütfen en yakın eczaneye başvurun ya da arayıp bilgi alın. Tekrardan geçmiş olsun.
Bence bu haplarda kortizon var ben hastayım doktor bana kortizon hap vermişti eskiden 10 günde 11 kilo almıştım 10 günde 11-12 kilo bile alınıyor
Ben bir eczaneye sorayım bakayım
14 subatta da doktor kontrolüm var doktora derim belki gerci doktorlar bunları diyince kazıyorlar ek baska tedavimalma diyor
Bu gün dahiliye doktoruna gittim annem icin bir şey demedim ama
Eczaneye dedim
Eczanesi hemen ilacın adını bindi
Dedi ki
İştah açar dedi fena bir iştah açar dikkat et dedi
Kortizon yok ama iştah açıyor dedi kullan dedi eczanesi
Bir de çayına gözüme damlatıyorum dedim ona etme gözüne damlatma dedi
2 gözde görme kaybı var 2017 de bir hastalık başladı da sonradan gözler bozuldu öyle işte gözlerdeki görme kaybı var
Bu gıda takviyesi tğm hücreleri yeniliyormuş gözlerdeki görme kaybı ölen hücreleri de yeniler dediler ondan başladım kullanmaya eczacı kullan dedi
Bilgi almanız iyi olmuş. İştah açıyorsa dikkat edin, evet. Acıktırdığında meyve vs geçiştirin, yemek yediğinizde de doymadan kalkın mesela. Çok geçmiş olsun umarım iyileşirsiniz.
Karnım toktu Şu an bir kahvaltı ettim abooo ツ 😂 hepsinden yedim tatlısından reçeline
Afiyet olsun ama sonra ki seferde dikkat edin derim. 🙂
Çok teşekkür ederim sağol ilgin için bu gün haplarıma atmadım ac karnına derlerdi birazdan atacam bakalım. Bir daha ki acıkınca yememeye çalışacağım sağol 🙃
Rica ederim. Geçmiş olsun. 🙂
Sıkıntı çıkar 👍🏻
VAlla eskisi gibi ayaklarıma uzatıp uyuyorum eşliden ayaklarıma kıvırıp yatamazdım ama bu ilacları alıncs kıvırıp uyutsam acı olmuyor ama işte zarqr veriyor gibi cünkğ ilaç almasam kıvırıp yatamazdım ama ilaçlar uyısueuyor acı hissetmiyorum
Bilmiyorum ilacları 1 hafta oldu kullanalı 3 ay kullanıp bir daha kullanmamaya düşünüyorum en az 3-4 ay kullanılması gerekiyormuş gıda takviyesi bir de bol su iç dşyoalr 6 kilo aldım bu haplar kilo da aksırıyor ne edecrm bilmiyorum