Sağlık Soğuk suya alerjim olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Soğuk suya elim soktuğum zaman böyle kızarıyor normal mi alerjimi acaba Soğuk suya alerjim olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Alerjiniz yok. cildiniz hassas 0 0 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lan benim elimin üstüne de domates suyu gelince çok fena kasiniyo niye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl alerjin vardir domatese Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Yoo yiyorum severim de baya ama elimin üstüne suyu değsin kasinir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alerji ne alaka ya ona başka bir şey deniyor ve kızarması normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne deniyor zaten benim alerjik bi cildim var normal değilmi Yorumla
görünenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sadece kış ayında mı oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genelde soğuk su degdiginde evet ama duş alirkende bazı yerlerde ılık olsun sıcak olsun farketmez sivilce cikiyor Yorumla Soran +1 yıl Kurdeşen hastalığım var bide zaten Yorumla
CemŞab Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl O nasıl el öyle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki çokmu kötü Yorumla CemŞab +1 yıl Bakımsız Yorumla Soran +1 yıl Bakıma gerek yok zaten yumuşak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alerjiniz yok. cildiniz hassas
Lan benim elimin üstüne de domates suyu gelince çok fena kasiniyo niye
alerjin vardir domatese
Yoo yiyorum severim de baya ama elimin üstüne suyu değsin kasinir
Alerji ne alaka ya ona başka bir şey deniyor ve kızarması normal
Ne deniyor zaten benim alerjik bi cildim var normal değilmi
Soğuk su herkese aynı şeyi yapıyor çünkü soğuk
sadece kış ayında mı oluyor
Genelde soğuk su degdiginde evet ama duş alirkende bazı yerlerde ılık olsun sıcak olsun farketmez sivilce cikiyor
Kurdeşen hastalığım var bide zaten
genel olarak hayata alerjin olabilir
Kızarmış mı normal gibi geldi bana
O nasıl el öyle
Nedenki çokmu kötü
Bakımsız
Bakıma gerek yok zaten yumuşak