Benim el parmaklarimdan yüzük ve serçe parmaklarim olması gerekenden birazcık kısalar dikkatli bakınca belli oluyor. Her iki elimde ve ayak parmaklarimda var. Ailemde ve etrafımdaki kimsede yok. Yumrugumu sıkınca çok belli olan bir şey sizinde etrafınızda var mı? Duymuşmuydunuz?
Parmakları kısa olan var mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parmak değilde elleri küçük bi arkadaşım vardı hastaşık dolayosıyla gelişmemiş
Şirin görünüyordur
Kızlar öylede erkek olduğu için pek hoş durmuyodu bi de biraz cüsseliydi eller küçük vücut büyük olunca hoş durmuyodu ama bu benim görüşüm bazılarına göre şirin gözükebilir
Olsun ya daha büyük dertler var.🤗
Ne gibi?
Birsürü. Kolu, bacağı olmayan vs
Evet haklısın allah yardımcıları olsun şükretmek gerek
Aynen öyle
Belki seninde şirin duruyodur ama sen pek memnun değil gibisin
Benim küçük değil sadece kısalık var ama evet rahatsız ediyor yumruğumu sıktıgımda belli oluyor. İnsanların fark edip soru sormaları hoşuma gitmiyor
Bilmiyorum bence dediğin kadar kolay farkedilmiyodur görmeden bişey diyemesemde ne gibi sorulara maruz kalıyosun ki bi insana bununla ilgili nasıl sorabilirsin bence kırıcı belki arkadaşım gibi bi hastalıpı var bilemezsin insanlar düşünmeden konuşuyo
Arkadaşlarım vs fark etmedi ve sormadı hiç
Farkedenler takıntılı insanlardır
Olabilir
Benim sorularımada sadece bi kişi yanıt veriyo senin sorunda olduğu gibi
Yok genelde öyle olmuyor ama bu soru dikkat çekmedi. Demek ki kısa parmaklı kimse yok 😅
Böyle sorular ilgi çekmiyo cinsel yaşam kategorisine yazsan böyle olmaz örnek veriyim erkek arkadaşımın çekmecesinde d. ldo buldum ne yapmalıyım evli bir adama aşık oldum gibi vs sorular ilgi çekiyo adam gibi bi konuda insanların görüşünü alalım desek yapamıyoruz
Burası bazen çok boş geliyor. Hatta canım sıkıldığı için burdayım yapacak başka işim olsa uğramam buraya.
Öyleyim bende zaten günler aylar sonra ilk kez bu gün başladım iki üç soruya görüş atmayı sıkıldığım için yapçak bişey yok ama çok boş gerçekten
Ne güzel benim ellerim uzun
Normal boyutta benimkiler
Benim kısa değil ama uzun da değil