Protein tozu takviyesi almak istiyorum protein ocean bisküvili Al dedi bir arkadaşım sizce güzel mi bazi insanlar çöp falan diyor doğru mu?
1 ay
PProtein ocean sizce guzel mi kullananlar yazabilir mi?

Protein tozu takviyesi almak istiyorum protein ocean bisküvili Al dedi bir arkadaşım sizce güzel mi bazi insanlar çöp falan diyor doğru mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
8 yildan fazladir Xpro Whey kullaniyorum, ayni markanin diger urunlerinide. Memnunum tavsiye ederim
Suanlik yeni başladım diye protein ocean onerdi arkadasim fakat herkes çöp diyor
Kalitesini ispat etmis urunleri tercih etmek daha mantikli. He protein konusunda zirvede yer alan markalarin urunleride var ama maddiyata dayali tercih meselesi.
Vucut yapini yag oranini antreman siddetini bilmedigim icin detayli bilgi veremiyorum sadece sordugun soruya yonelik yonlendirme yapabiliyorum
Günde 10 tane yumurta ve tavuk ihtiyacını görebiliyorum sadece 50 60 gramlık proteinim kalıyor bunu karşılamak için almak istiyorum çok bir şey istiyorum woahh denilecek kadar
Bana hiq ya da hardline , big joy önerdiler onları almam için spora devamli gitmem lazım benim 1. Ayımin son haftası daha
Ogrenci olduğum için ara öğünlerde çok fazla yemek yiyemiyorum okulda olduğum için sadece sabah kahvaltı ve akşam oyunumu tam yiyebiliyorum ek takviyesine ihtiyacım var yoğun bir hayatım oldugu icin
Hahahahahahahaa ben kas yapmak istiyorum gündelik almam protein normalde 65 gram protein fakat kas ve vücut geliştirme için 115 ile 120 arası protein almam lazim yediklerime dikkat ediyorum maalesef üstüne yorumunuz beni çok guldurdu 😄😄😄😄
Peki kolay gelsin, umarim hedefime ulasirsin
Dedigim gibi protein ocean alıp almama arasında kararsızım ya
Secim senin ben 8 yildir kilolarca kullandigim marka ve urunu tavsiye ettim, bu islerde riske girmek istemiyorsan kalitesini ispat etmisleri sececeksin.
Synergy premium gold kullandım. Memnundum gayet. Sporsuz boş kullanmak bir işe yaramaz
Spor salonuna gidiyorum zaten
Ne için alacaksın neden kullanıldığını bilmiyorum merak ettim knka
Fitnessa gidiyorum ve ogrenciyim ara öğünlerimi tam yapamadığım için ek takviye için alacağım
Çöp değil ama ucuz olduğu için atıyorum protein tozundaki protein oranı düşük
fiyatına göre iyi performansı. alınır yani alınmaz değil
Düşük kalite bir marka, reklamları çokça yapılıyor.