Çok çok mühim değil erteleyebileceğim bir durum bu yüzden saygısızlık etmiş olur muyum merak ettim :/
1 ay
Ben yarın dişçiye gideceğim ama şu an ülke zor bir haldeyken benim dişçiye gidip kendimi düşünmem saygısızlık olur mu?

Çok çok mühim değil erteleyebileceğim bir durum bu yüzden saygısızlık etmiş olur muyum merak ettim :/
Boş yapmayı kesin artık delirmek üzereyim. Tabii dişçiye gidersen en kötü insan sen olursun ölenlerin ahı senden çıkar. Saçmalamayın ve gereksiz duyar kasmayı da bırakın.
Cevap
7Cevap
Düğüne eğlenmeye gitmiyorsun. saglik erteleme. depremmbolgesinde isen zaten gerekli ise iptal edilir.
Deprem bölgesinde değilim
Teşekkürler görüş için...
Hayır ne alakası var sağlık bu tamam ülkede deprem oldu ama sağlığınız ile ilgili konu varsa gidin mutlaka
Yemek de yeme su da içme. Acıya saygınız olsun yaa! Bununlada dalga geçmezdin ciddi terbiyesiz ve ahlaksızsınız!
Ne alaka dalga geçmek ya fazla ince ruhlu öyle senin gibi kalbi bozuk olanlar dalga anlayabilir
Kalbimin bozuk olduğunu o ince zekan ve mükemmel kalbinle anladın aynen bacımsu. Şimdi çekilebilrisin.
Evet senin gibi seviyesizler her şeyin dalga konusu olduğunu sandığı için
Muhatap bile almayacağım kadar alçaktasın duyamıyorum.
Herkesi kendinle karıştırma
pislik aynısı senin de başına gelir inşallah yiyeceğim ama senin kadar pislik olamıyorum
Şöyle bir felaketi yaşarken kalkıp dişçiye gitmem bencillik mi diyorsan sana yakışacak bir sıfat ben bulamıyorum. Bu alaydır. Milletin işi yok seni dişçiye gitmek için teselli edecek öyle mi? Utanmadan gelip bunu bana savunan Beyninde esen yeller çarpmış seni. Lağım çukuru ağzını alıp çöplüğünde ağlan. Ben ebeveynin değilim seni çekemem. Yallah
Olmazsın hepimizin başına gelebilir umarım biran önce toparlanır ülkemiz
ben de spora gideceğim ne alakası var hayat devam ediyor
ne alakası var alışveriş yapmaya mi gidiyosun sağlık bu git bence
Elinden bir şey gelmiyor ki Dişçiye git işini gör
Git nolcak sağlık bu
Ne alaka ya
En İyi Cevap