Bazen hep oluyor yemek yedikten sonra başım dönüyor midem bulanıyor neden?
Zehirlenme falan değil bu hep ara sıra oluyor
Zehirlenme falan değil bu hep ara sıra oluyor
Çeşit çeşit yiyecek içecekleri üst üste yerseniz şöyle anlatayım fındık kreması kaşıklayıp üstüne şalgam et gibi şeyler yerseniz bu yapabilir diyare yapmasının sebebi
Gastrokolik Refleks. Gastrokolik refleks bir hastalık değil, vücudunuzda oluşan doğal bir reflekstir. Mide yiyeceklere yer açmak için; bağırsakların yiyecekleri dışkı yoluyla boşaltmasına yardım eder. Bu refleks kişiden kişiye değişebildiği gibi hafif, orta veya ağır etkilere de neden olabilir
Pekii teşekkür ederim zaten genelde karışık yiyince oluyor ama bugün pek karışık şeyler yemedim
Cevap
0Cevap
Gözlerin kapanıyor, uyumak istiyor gibi oluyor musun yemek sonrası?
Sadece uzanmak istiyorum ayağı kalkınca kötü oluyorum ama öğlen uyku bastırdı
Yemek yedikten sonra kan şekerin düşüyor, armut veya üzüm gibi tatlı bir meyve (şerbetli tatlı veya meyve suyu değil) yemekten önce yemelisin bu kan şekerini düzene sokacaktır, ayrıca bunu yaptığın halde düzelmiyorsa yemekten sonra 1 saat uyu. Bu yemekten önce yapmanı önerdiğim şeyi 1 ay gibi uzun bir süre yapmalısın. Bir süre sonra düzelme ihtimali de var. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim , tavsiyelerini uygulayacağım 😊
Rica ederim. 😊
Off bende de oluyo sürekli midem bulanıyo ya da ekşimeye başlıyo şu an garip bir koku var midemde peşinede diyare yapıyo anlamadım niye.
Çok mu yedin acqba ben de çok yiyince böyle oluyor ve karışık yiyince
Yani karışık yiyince oluyo genelde ama bu başka en ufak bir şey atsam ağzıma mide bulantısı yapıyo.
Bir daha karışık yemicem 😅
Off bende:(((
Helikobakter olabilir mi?
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?