cerrahi cekim yapıldı doktora alerjim olduğu için bunu yazmasını istedim oda yazmış ama 1 kutu bide gargara ve ağrı kesici ağrım olmadığı için ağrı kesiciyi içmedim gargaraya da daha başlamadım onada baslicam ama bu antibiyotik sadece 3 tane doktorda bana bişey demedi bu konuda bitince tekrar yazdır demedi haftaya dikisimi alıcak ben bunu sadece akşam alsam 3 gün yeterli olur mu acaba çünkü sanırım bu ilaç zaten birden fazla kutu yazılmıyor
500 mg sabah akşamdır.. 12 saatte 1 tane içeceksin
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama 1 kutu üçer tane yeterli olur mu acaba doktor dediğim gibi bişey demedi sadece dün bu akşam başlayabilirsin demişti yani kaç gün kullanmak gerek bunu birden fazla yazamiyolar diye biliyorum ben
İşte sadece 1 kutu ve 3 er tablet onu diyorum sadece 1 kutu yazmış zaten 3 günlük bir antibiyotik bu 24 saatte bir kullan dedi bide gargara vermiş onu kullan dedi ağrı kesici ağrım olmadığı için almadım
Yok bunda 3 er tane var ama işte bitince tekrar yazdırıp kullanmak gerekiyormu bilemedim doktorun bi bildiği vardır heralde yazarken kaç tane olduğunu görüyodur içinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
500 mg sabah akşamdır.. 12 saatte 1 tane içeceksin
Evet ama 1 kutu üçer tane yeterli olur mu acaba doktor dediğim gibi bişey demedi sadece dün bu akşam başlayabilirsin demişti yani kaç gün kullanmak gerek bunu birden fazla yazamiyolar diye biliyorum ben
Eczacı bana 24 saatte bir ic dedi ama
prospektüsüne bak içinde ne yazıyorsa öyle kullan ama normalde 500 mg 12 saatte bir içilir. 1000 mg olursa 24 saatte bir kullanılır
İşte sadece 1 kutu ve 3 er tablet onu diyorum sadece 1 kutu yazmış zaten 3 günlük bir antibiyotik bu 24 saatte bir kullan dedi bide gargara vermiş onu kullan dedi ağrı kesici ağrım olmadığı için almadım
ilginç.. o zaman öyle içeceksin genelde 500 mg ilaçlarda 3 tablet olmaz fazla olur.
Yok bunda 3 er tane var ama işte bitince tekrar yazdırıp kullanmak gerekiyormu bilemedim doktorun bi bildiği vardır heralde yazarken kaç tane olduğunu görüyodur içinde
Bide bu güçlü biraz
onu kullandıktan sonra bir daha yazmaz
Demekki yeterli gelicek aslında sağlık ocağı doktoru yazıyor ama işte doktor demediki bittiğinde bi kutu daha yazdir bi yerden diye
gerek duyulmaz zaten dikiş alacakmış sen kullan bitir başka hepsi o kadar
Tamam sağolun
Neye alerjiniz var, neyin ilacı bu?
Antibiyotik bunu kullanabiliyorum yirmilik iki diş çektirdim doktora bunu yazmasıni söyledim
iyi etmissiniz gecmis olsun
Teşekkür ederim ama 3 tane var sadece acaba yeterlimi doktor bişey demedi
icinde mi üç?
Evet
yarına zor yeter yani? azmıs
Yarın ve bugün kullanicam bide işte heralde doktorun bildiği vardır yazarken kaç tane olduğunu görüyodur
Evet görüyordur. Olmadi aile hekimine gidin
Aile hekimide bazen inat ediyor yazmakta yazmak istemiyor daha önce yazdırmıştım bunu ben disimde iltihap vardı onun için vermişlerdi
Kullanimi açısından yani. Sorun ve devamini yazdırın gerekirse. Operasyonel olmuş cekim zaten