Güncellemeler
+1 yıl
Doktor teshisli aci yemedim ikinmadim ama normalden daha uzun kaldim tuvalette kastım kendimi, kapattım yani kendimi yanlislikla. Ondan olmus olabilir mi? İlerledi demek mi bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kremlerden dolayi olabilir mi? Normalde bi yanmam olmazdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Makat çatlağı doktor mu tanı koydu ve tedavi oldun mu? Makat çatlağı 2 hafta içerisinde geçmezse kronikleşir ameliyata kadar götürür.
Doktora gittim ama kronik benimki zaten belirti vermeden baslamisti hemoroid sandim
Belirti vermeden neden doktora gittin? Birde kremden mi diye soruyorsun, ne kremi kullandin, tek krem yok, kremin adini söylemezsen nereden bilelim kremeden olabilir mi?
Hayir belirtilerim var zaten. Nobetci meme olustugunda hic bi sikayetim yoktu 2 yilda olmadi. 7 8 aydir var stresli bi donem gecirdim , agri kanama basladi. Fito ve lacofen verdi ayrica. Agrim kanamam yuzde 98 azaldi ama iyilesiyo mu bilmiyorum? Sen doktor musun ayrica?
Lacofen dikkatli kullanman gerekiyor, acildiktan sonra 4 hafta sadece. Tam nasil kullanman gerektigini doktor söylemistir. Tuvalete ciktiktan yarim saat sonra eger sanci, agri yok, herhnagi birsey kullanma, sadece kabizlik yasama, ishalde olma ve hijyen cok önemli, tuvalet kagidini dikkatli, bittikten sonra mutlaka ilik su ile iyice yikaman gerekli. En son doktora ne zaman göründün?
Ayin 3 unde gittim. Sabah aksam sur dedi parmakla muayene etmedi domaldim ikindim hafif o pozisyonda sur dedi kucuk bi sey dedi, tam 1 ay kullan birakma tam kapansin sonra gel bi bakiyim dedi ama internette kapanmaz yaziyo hep ameliyat dusunmeye basladim o yuzden. İcine suremiyorum kremleri acikcasi lacofen icin recetede icine de surun yazmis ama korktum agrim olur catlaga zarar veririm veya mikrop kapar diye. Siddetli bi ayrim yok cunku lavaboda agri kanama kesildi doktora gitmeden once. Ne diyosun kapanma ihtimali var mi sence?
Batikonla oturma banyosuna baslicam yarin iyilesmeyi hizlandiriyomus sanirim
Sana bi sey sorucam ama
Bu kremleri surdukten sonra kantaron yagi da kullansam bi zarari olur mu sence? Pamuga koyup gece uyurken distan oraya koydugumda iyi gelmisti sanki biraz ama kremlerle etkilesime girer mi bilemedim
3 ünde yani dün gitmissin, kremede dün baslamissin dogru mu?
Buraqya arada girip bakiyorum, bana ulas, görürsem detayli neler yapman gerektigini anlatayim
Acılı bir şey yediysen belki o sebep olmuş olabilir. Bir daha olursa doktora görün bence geçmiş olsun
Doktora gittim merhem kullaniyorum
Lavaboda kalçani çok ayirdiysan çatlaklar açılmış olabilir muhtemelen.
Acı yediniz mi son, zamanlarda bende de var daha sabah oldu çok kötü bir durum
Yemedim doktor fito krem ve lacofen krem verdik bende sislik de vardi kroniklesmis acaba kremlerden dolayi olabilir mi? Normalde sonrasinda bi agrim olmazdi
Kardeş valla güzel Bi yöntem tedavisi var aslında bunun ama burdan yazmasam olur mu kardeşim
Neden yazamiyosun ki?
Uygulama yapılışını tarif edeceğim çünkü kardeşim
Yaz burdan nolucak gizlisin zaten
Yok be bacım valla utanırım ulu orta açık yerde Olma
Abi gizlisin zaten yontemin basligini soyle bari bitki cayi mi? Kompres mi? Bitkisel yaglar mi? Ne yani
Kesinlikle soğuk su ile taharet yapmamaya çalış ılık su ile yap mümkünse ve ılık suya otur varsa kantaron yoksa zeytin yağını hem iç hemde sür popona
He yapiyorum onlari zaten
Yanma orada meydana gelen yırtılmadan olabilir kardeşim kremlerin yan etkisi de olabilir şimdi bişe diyemiyorum ama fazla zorlama ıkınma varsa pamuğa yağ dök poponun arasına koy öyle kalsın ama işte az bişe içine doğru koyman lazım bunu da açık açık yazdırdın bana burada 😅🙈
İcine dokunmak istemiyorum cok ya catlak var zaten daha cok hasar alabilir. Utanacak ne var saglik bu? Herkesin g. tu var sakin ol
Çok içine değil zaten ya 2 3 mm kadar ama çok ağrıyorsa yapma boş ver ama bu yağlar o bölgede kıllanma ya da artma yapabilir bilgin olsun
Geçmiş olsun size
Biraz buyumuş çatlaş bol su iç baharatları azalt
Agrim olmadi ama yirtilma hissi yoktu
Dediğim gibi bol su iç
İciyorum da kremlerden dolayi olabilir mi?
Doktor mu yazdı
Evet
Sorun yok o zaman hayatım devam et ilaçlara
Acı yeme cok ıkınma
Yapmadim ikisini de
Naylonlu giyme sende
Onu da yapmiyorum
Kasma tuvalette de
Bişi daha sorcam da burdan sormayım
Sor burdan
Yok burdan doyamam
Soramam