Geniz etinin de yer aldığı Waldeyer halkasını oluşturan dokular, yabancı maddelere ve mikroorganizmalara bağışıklık yanıtı oluşturarak büyüme gösterir. Bu büyüme reaksiyonu enfeksiyon süresince devam edebilir. Sağlıklı kişilerde doğumda var olan geniz eti dokusu, 5 yaşına kadar büyümeye devam eder. 7 YAŞ İTİBARİYLE KÜÇÜLMEYE BAŞLAYAN DOKU, YETİŞKİNLİK döneminde oldukça KÜÇÜLÜR.
Ahahahaha yetiskinlerde geniz eti ameliyati olan cok insan var genelde küçükken aldiranlarda tekrar büyüme oluyor😉 demek ki neymiş her okuduğun doğru degilmis okeyyyyy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
cocuk yaşta alınması gereken bir durum. cocuklarda gelişimi direk geriletiyor.
Ben çocukken alınmıştı ama tekrarladi asla nefes alamıyorum
çok iyi bir profesöre gözükmende fayda var. tekrarlama olayını ilk defa duydum
Ilk defa mi duydunuz dişisi varmış ve tekrarlayabiliyor maalesef
ben ilk defa duydum gerçekten.
Hayır yok aksine iyi. Ben oldum burunun dış yapısı ile değişiklik yok
Hayir yok da sen biraz büyük degilmisin o ameliyat ixin
Ne alaka hastalığın büyüğü küçüğü mu var ahahhaha
Geniz eti 6 yaşına kadar büyür ondan sonrada küçülmeye başlar 26 yaşına kadsr da gerek kalamz
Yanlış biliyorsun
tamam sen dogrusun
Birsey öğrenip trip atanı da ilk defa görüyorum
Geniz etinin de yer aldığı Waldeyer halkasını oluşturan dokular, yabancı maddelere ve mikroorganizmalara bağışıklık yanıtı oluşturarak büyüme gösterir. Bu büyüme reaksiyonu enfeksiyon süresince devam edebilir. Sağlıklı kişilerde doğumda var olan geniz eti dokusu, 5 yaşına kadar büyümeye devam eder. 7 YAŞ İTİBARİYLE KÜÇÜLMEYE BAŞLAYAN DOKU, YETİŞKİNLİK döneminde oldukça KÜÇÜLÜR.
Bi alıntı öğrendin mi simdi ac bir google arastir
Senin anatomin sıkıntılı ise bilemem
Ahahahaha yetiskinlerde geniz eti ameliyati olan cok insan var genelde küçükken aldiranlarda tekrar büyüme oluyor😉 demek ki neymiş her okuduğun doğru degilmis okeyyyyy
Lan ben sağlıklıyım
Yok olmaz demiyorum küçük bir ohtimal
Ayyyy yordun gercekten
Ben mi yordum algilamiyosun beni olum sana laf anlatmaya caliyorum
Seninle düzgün konusmaya çalışıyorum ama haketmiyosun sürekli soylediklerin birbirinle celisiyor bilmediğin konular hakkinda yorum yapma
ameliyatı yapan doktor beceriksizse olabilir ama normal şartlarda herhangi bir zararı yok
Ahhaahah geniz etinden ölürsem komik olur
evet komik olur ama her ameliyat bir risktir bunu da unutmamak gerek ;)
Ne alaka len
Nebilim ya öyle dediler
Kemiğe dokunmuyorlar ki
Bende olmuştum burnum açıldı resmen
Ahahahah
Bence olun güzel nefes alıyorum
Burnunun ici sızlıyor muydu seninde
Nefes alamıyordum sadece
eğrilme ne demek :D
boş ver col yorma kendini
eğilme olmasın o :D
Ahahahaha onunki egrilmis