Hastaneden çıkalı bir hafta oldu sık sık şiddetli baş ağrısı ve denge kaybı yaşıyorum?

3 ay önce ihanete uğradım. bir aydan uzunca bir süre kahrolup ağladım. 1 ay önce işyerimdeyken aşırı şiddetli kalp ağrısı çektim içerden dışarı patlayacak gibiydi nefes alamıyordum bayılıp kalmışım. Gözümü hastanede açtım. Günlerim iğneler serumlarla geçti. 1 ay boyunca hastanede yattım bu esnada tam 4 defa kalbim durdu ameliyat falan oldum. Şimdi çoğu zaman kolum veya bacağım uyuşuyor aniden kafama mızrak saplanır gibi ağrı saplanıyor sürekli dengemi kaybediyorum günlük yaşamsal faaliyetlerimi yerine getiremiyorum bazen yemek yerken o kaşık o kadar ağırlaşıyor ki elimden kayıp düşüyor. Sürekli olarak algılama sorunları yaşıyorum odaklanamıyorum sürekli normal yürürken düşüyorum dizlerim parçalandı iyice. Bu durumu yaşan oldu mu hiç? Randevu bulamadığım için gidemiyorum hastaneye. Bu durum kalıcı mı neden böyle ve ne kadar sürecek? Bilen var mı acaba?

Güncellemeler
+1 yıl
Soru hala günceldir. Sağlıkçı görüşü bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Günceldir
Hastaneden çıkalı bir hafta oldu sık sık şiddetli baş ağrısı ve denge kaybı yaşıyorum?