Sağlık Ciddi bir hastalık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dış hemoroid ciddi bir hastalık mı? Evlenemez miyim? Güncellemeler+1 yıl Ameliyatta kasları kesiyorlarmış riskli oldugunu okudum gercekten bu yasta bununla ugrasmak.. Ciddi bir hastalık mı? Cevapla Evlilik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
affetmez00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne alakası var ayrıca tedavisi var evlenince kocan arka kapıya dokunmasın bi zahmet 0 0 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ne alaka tedavisi var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tedavisi nedir? Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl Netten baksaniza Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı. yahu neden evlenemeyesin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tiksinirse ya benden Yorumla lockerow35 +1 yıl ufakbir operasyon ile alıyorlar onu ama iğreeceğini sanmam en kötü anal seks yapamamanız olur Yorumla Soran +1 yıl Anal seks istemiyroum dusunmuyorum da ama bunu kimseye soyleyebilecegimi de sanmiyorum Yorumla lockerow35 +1 yıl anal seks yapma bunda ne var yapmayan bir sürü insan var ama aldır onu hem estetik açıdan güzel duracak hemde tuvaletini felan yaparken sorun olmuyor mu Yorumla lockerow35 +1 yıl kasların zarar görmez altına yapmaktan korkuyorsun ama alakası yok Yorumla
alminagümüş50 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kanka çok kötü bi hastalık değil takma kafana 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkeste olan bisey 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kimsede oldugunu duymadim annem babam disinda hicbir arkadasimdan duymadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben herkeste duydum Yorumla Soran +1 yıl Kadınlarda da var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet var tabiki Yorumla Soran +1 yıl Duymadim hic cok eksik hissediyorum kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eski sevgilimde de vardı tiksinmedim Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok mu anal yaptın 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hic yapmadim Yorumla Soran +1 yıl Kronik kabizim Yorumla alminagümüş50 +1 yıl Kanka 5 dklık işlemle alınıyo Yorumla Soran +1 yıl @alminagümüş50 riskli diyolar 😔 kasları kesiyorlarmis Yorumla alminagümüş50 +1 yıl hastanede çalışıyorum hiç bir riski yok güven bana dostum 😎 Yorumla Soran +1 yıl @alminagümüş50 su an bir agrim yok agri olur diye korkuyorum lazerle mi yapilmasi gerekiyor? Yorumla alminagümüş50 +1 yıl Ağrın olmaz zaten lazerle o parçayı alıyolar sadece 4 5 gün oturamıyosun dkdkfmxkdm o kadar Yorumla Soran +1 yıl @alminagümüş50 bilmiyorum anal fissur de olabilir bendeki ikisinden birisi Yorumla alminagümüş50 +1 yıl Valla bilemicem kankam ama endişelenme Yorumla Soran +1 yıl @alminagümüş50 😔😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne alakası var ayrıca tedavisi var evlenince kocan arka kapıya dokunmasın bi zahmet
Ne alaka tedavisi var
Tedavisi nedir?
Netten baksaniza
yahu neden evlenemeyesin
Tiksinirse ya benden
ufakbir operasyon ile alıyorlar onu ama iğreeceğini sanmam en kötü anal seks yapamamanız olur
Anal seks istemiyroum dusunmuyorum da ama bunu kimseye soyleyebilecegimi de sanmiyorum
anal seks yapma bunda ne var yapmayan bir sürü insan var ama aldır onu hem estetik açıdan güzel duracak hemde tuvaletini felan yaparken sorun olmuyor mu
kasların zarar görmez altına yapmaktan korkuyorsun ama alakası yok
Elbette evlenmeye mani değil ne alaka
Evlenmekle ne ilgisi var bunun
Evlilikle ne alakası var
Kanka çok kötü bi hastalık değil takma kafana
tedavi edile bilir evlilkle ne alakası var
Herkeste olan bisey
Kimsede oldugunu duymadim annem babam disinda hicbir arkadasimdan duymadim
Ben herkeste duydum
Kadınlarda da var mı?
Evet var tabiki
Duymadim hic cok eksik hissediyorum kendimi
eski sevgilimde de vardı tiksinmedim
Bilmiyorum
Çok mu anal yaptın
Hic yapmadim
Kronik kabizim
Kanka 5 dklık işlemle alınıyo
@alminagümüş50 riskli diyolar 😔 kasları kesiyorlarmis
hastanede çalışıyorum hiç bir riski yok güven bana dostum 😎
@alminagümüş50 su an bir agrim yok agri olur diye korkuyorum lazerle mi yapilmasi gerekiyor?
Ağrın olmaz zaten lazerle o parçayı alıyolar sadece 4 5 gün oturamıyosun dkdkfmxkdm o kadar
@alminagümüş50 bilmiyorum anal fissur de olabilir bendeki ikisinden birisi
Valla bilemicem kankam ama endişelenme
@alminagümüş50 😔😔