Ameliyat olmuşum ağrı kesici diye bana bunu verdiler, hiçbir halta yaramayan ilaç da devlet niye bu kadar ısrar ediyor. Corona zamanı da bunu tıkıştiriyorlardi.

Ameliyat olmuşum ağrı kesici diye bana bunu verdiler, hiçbir halta yaramayan ilaç da devlet niye bu kadar ısrar ediyor. Corona zamanı da bunu tıkıştiriyorlardi.
Bana iyi geliyor. Bu tamamen bünyeyle alakalı eğer bünyeni ağır ilaçlara alıştırırsan tabi ki parol etki etmez. Ben çok nadir kullanırım onda da parol işimi görüyor
Ben de her gün ağrı kesici atan biri değilim zaten bünyemi alıştırmaya, bu aksine bana yan etki bile yaptı.
Olabilir öyleyse kullanma
Tabiki işe yarıyor hem ağrı kesici hem ateş düşürücü. Ama oral yolla biraz yavaş etki ediyor. Çok şiddetli ağrılar için yeterli bir ağrı kesici olmayabilir
Cevap
12Cevap
Öncelikle gecmis olsun parol tabi faydası var ama aniden oral yolla kullanilan hicbir ağrı kesici hemen agrilsrinizi dindirmez
Teşekkürler
Bence faydası var çok ağrılı durumlarda doktor zaten 2-3 tane içilmesi gerektiğini söylüyor. Ama dolorex baya iyi bence parola göre benim için en iyisi diyebilirim
Agir ağrılar için tabiki yeterli değil birde vücut ağrı kesiciye alışınca etkisi çok azalıyor bana baya etkili parol mecbur kalmadıkça ağrı kesici almam
Ben paroldan memnunum. Ağrı kesici içmem normalde zaten. Hasta olunca vs içtiğim için iyi geliyor hala. Severim kendisini
Bana yarıyor bazen :)
Çok kötü olmadıkça parol kullanabiliyorum
ilac baş agrisinda kesinlikle etkili fakat diger agrilarda kullanmadigim icin bilmiyorum.
Parol kullanacağıma gidip elimi yüzümü yıkarım daha iyi gelir
Aferin kullanıyorum onun yerine
basit bir ağrı kesici bu.. daha etkilisi olanlar var.
Parol yerine minoset plus kullanıyorum.
Ben de aferin kullanıyorum bir de yeni ameliyat oldum umarım yanlış bir şey olmaz
Doktorun verdiğini kullanın o zaman.
Parol😣
Parol ateş düsürucu degil ki aferim iç parol agrıyı kesiyor derler ama bende fayda etmiyor
Ates dusurucu ozellıgı de var belkı ondan vermiştir
Ateşi düşürüyor ama ağrı kesmiyor
İlaç kullanmıyorum.
Hergün kullanmak d aii değil haa
bi * yaramayn bi şy ya
Arveles dışındakiler çöp
parol süs icindir herhangı bı etkısı yok
Katarin daha iyi parol etki etmiyor bana
Evet tatlim
En İyi Cevap