Sağlık & Diyet 2 ay 162 boy 68 kilo 18 yaş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kendimi devasa hissediyorum yaa düşüp bayılsam 4 kişi kollardan bacaklardan anca tutar kaldırır 162 boy 68 kilo 18 yaş? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
wantutiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay gören bileden 120 kilo sanar ya bacım lütfen işine dön ya ilgiyi verin ablaya hooop. AyĞĞ çOKğ KiLoluYUğm BEnğ YAğĞ bence yeterince tatmin olmuşsundur 0 5 Yorumla Soran 2 ay hayir oyle düsünerek yazmamistim ciddi anlamda sorun ediyorum kanka ama yeme bozukluğum var kilo veremiyorum Yorumla wantutiri 2 ay 30 kez çiğne hiç kilo almazsın 3 senedir 59 kilodayım. Yorumla wantutiri 2 ay ve hergün genelde burger menü yiyorum Yorumla Soran 2 ay oha gercekten mi Yorumla wantutiri 2 ay evet Yorumla
Deniz_uysal_67 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 542 cevap paylaştı. Abartıyorsun. Bence 68 kilo hiç bir şey, ben 130+ olanlardan hoşlanıyorum😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Şöyle düşün knk senin kilonda olmak isterdim ve böyle düşünen çok fazla insan var 0 1 Yorumla Soran 2 ay evet daha kiloluysan istersin ama bende zayıflık küçüklükten hoşlanıyorum ve sahip değilim Yorumla
Sorgulaherşeyi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 2 ay Ne önemi var isterss 10 kişi kaldırsın en güzel sensin hadi ordan et onu bunu 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 541 cevap paylaştı. Kilon fazla değilki ne abartin 0 4 Yorumla Soran 2 ay sana gore degil adin zaten benchbas hahahha Yorumla Benchbas 2 ay Olabilirde nick den ne anladinda guluyon xd Yorumla Soran 2 ay bench press ve bas yazmissin yani gym brosun sana gore 68 az gelebilir ama bi kıza gore fazla 68 kilo olmak Yorumla Benchbas 2 ay Ahahahhahahah valla sasırdım evett dogruuu 😂 Yorumla
Fukibaba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% 2 ay Yok be Gayet normal.Kemikli misin 0 2 Yorumla Soran 2 ay normal kemikliyim Yorumla Fukibaba 2 ay Fotonu atsana Yorumla
infernoHeRo Takip Et Guru Yaş: 36 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 384 cevap paylaştı. Transpalet lazım sana 0 2 Yorumla Soran 2 ay sagol Yorumla infernoHeRo 2 ay Ricalar efendim Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay 52 kilo olan ben😭 0 2 Yorumla Soran 2 ay kilolarimizi degistirek mi Yorumla GHOST-VENOM 2 ay Bunu diyen 2 ci kizsjn bugun Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Ciddi misin 🤭 0 12 Yorumla Soran 2 ay niye olmiyim kocaman buluyorum kendimi Yorumla GentlamanBoys 2 ay Bunu avantaja cevirebilirsin jsjs Yorumla Soran 2 ay nasil Yorumla GentlamanBoys 2 ay Yaşıtlarıni döversin hatta belki erkekleri bile mzks Yorumla Soran 2 ay kilom var ama kuvvetli değilim maalesef dövüşmeyi de bilmiyorum Yorumla Soran 2 ay ya sen varya dalga geciyosun benimle Yorumla GentlamanBoys 2 ay Üzerine yatsan yeter jsjs Yorumla GentlamanBoys 2 ay Hayir be ne dalgasi ask olsun Yorumla Soran 2 ay üzerine yatsam yeter mi.. üzdü ya Yorumla GentlamanBoys 2 ay Yaa şaka olsun diye dedim üzül diye değil Yorumla Soran 2 ay eyw reis 10 numara şaka hahahsjs Yorumla GentlamanBoys 2 ay Hahhh sevindim 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
gören bileden 120 kilo sanar ya bacım lütfen işine dön ya ilgiyi verin ablaya hooop. AyĞĞ çOKğ KiLoluYUğm BEnğ YAğĞ bence yeterince tatmin olmuşsundur
hayir oyle düsünerek yazmamistim ciddi anlamda sorun ediyorum kanka ama yeme bozukluğum var kilo veremiyorum
30 kez çiğne hiç kilo almazsın 3 senedir 59 kilodayım.
ve hergün genelde burger menü yiyorum
oha gercekten mi
evet
Abartıyorsun. Bence 68 kilo hiç bir şey, ben 130+ olanlardan hoşlanıyorum😂
Şöyle düşün knk senin kilonda olmak isterdim ve böyle düşünen çok fazla insan var
evet daha kiloluysan istersin ama bende zayıflık küçüklükten hoşlanıyorum ve sahip değilim
Ne önemi var isterss 10 kişi kaldırsın en güzel sensin hadi ordan et onu bunu
Kilon fazla değilki ne abartin
sana gore degil adin zaten benchbas hahahha
Olabilirde nick den ne anladinda guluyon xd
bench press ve bas yazmissin yani gym brosun sana gore 68 az gelebilir ama bi kıza gore fazla 68 kilo olmak
Ahahahhahahah valla sasırdım evett dogruuu 😂
Yok be Gayet normal.
Kemikli misin
normal kemikliyim
Fotonu atsana
Balıketlisin abartma bnce
Transpalet lazım sana
sagol
Ricalar efendim
52 kilo olan ben😭
kilolarimizi degistirek mi
Bunu diyen 2 ci kizsjn bugun