Boğaz ağrısından ölmek üzereyim. Babama pastil almasını söyledim. Hangisinden alayım deyince de size danışmak istedim? Sizce boğaz ağrısına en iyi gelen pastil hangisidir?

Boğaz ağrısından ölmek üzereyim. Babama pastil almasını söyledim. Hangisinden alayım deyince de size danışmak istedim? Sizce boğaz ağrısına en iyi gelen pastil hangisidir?

Zencefilli pastil çok iyi geliyor diyorlar da hiç denemedim dene istersen kuzum..
Yukarıdan aşağı tek tek deniyorum nasılsa zabaa gadar burdayık, bunu da mutlaka denerim. Çok teşekkür ederim önerin için 🌹
Ricalarrr, geçmiş olsun..😻
Çok teşekkür ediyorum 😌
Portakalı ikiye böl üstüne şeker sonra kaynayan suda üç dakika kaynat suyunu iç
Hemen denensinnn ❤️ teşekkür ederimmm 😘
Rica ederim geçmiş olsun bal ♥️
❤️❤️❤️
Teşekkür etmelere doyamadım :D 🌷
Ben de sana doyamadımmmmm 💋
♥️♥️
❤️❤️
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun Cistus Antivirüs 10 Pastil. ...
Boğaz pastili ne oluyor 😳 ben hasta olunca hiç bi ilaç kullanmam , kendi kendime iyileşmeyi beklerim
Boğazı rahatlatmak, yutkunmayı kolaylaştırmak için kullanılan bir tür bitkisel kaynaklı ilaç. Aslında sizin gibi yapmak en mantıklısı ancak benim dayanabilicek bir gücüm yok :(
Hmm geçmiş olsun
Teşekkür ederim:)
Bal limon zeytinyağı ve zencefil karışımı. Arıcılık yapıyorum kesin bilgi. Pastil falan işe yaramaz
Teşekkür ederim deneyeceğim :)
Limon portakal biraz hafif ama mentol okaliptüs var o baya etkili. vicks krem aldır boyun altına göğüs kısmına sür nefesini açmana yardım eder
Strepsils
Citrus ama en etkilisi bal, limon ve zencefil. Hiç bir şeyin kalmaz...
Uyurken boyunluk tak. Zeytin yağ ve limonla gargara yap
Strepsils intenziv tek çözüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar