Arkadaşlar doktor 2 gun once Citoles 10mg yazdi ama 31 ocak sabahı yani bu sabah sayilir saat 12 yi geçti ama olsun yarım başla dedi ilaci ikiye böldüm içtim ama daha ilk günden hafif belirtiler başladı baş dönmesi yaptı ben içmeyeceğim robot gibi hissettiriyor aileme de içmiş gibi yapacağım yarın alkol alacağım öğlen 2 3 gibi sizce vucuttan kaç saate atılır alkol alsam hastanelik olur muyum yarın?
1 ay
1 tane antidepresan içtim biraktim ertesi gün alkol alsam bir şey olur mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir şey olmaz olsa bana olurdu. 20 mg kullanıyorum bir kaç saat sonra içtim ölmedim yaşıyorum
Aynı ilaci mi kullanıyorsunuz
Bunu kullanıyordum bir kaç ay önce şu an başka kullanıyorum
Anladim iyi o zaman yarın rahatlıkla içebilirim bir sorum daha olacak size ya ben dün 1 tane içtim yarim bıraktım yarın icmicem ya ciddi yan etki yapmaz herhalde vucudumdan atılmıştır inş bol su içtim
Zaten onların hiçbir yan etkisi olmuyor merak etme
Evet doktorumda demişti sanırım hafif ilaç
Bırakmak yan etki pek yapmıyor ama sen ilacın içindeki kağıdı oku yazıyordur orada
Olmaz merak etme
Anladim teşekkürler gorusleriniz için
Rica ederim 🌸 hayırlı günler
Sizede
İlk haftalar baş dönmesi ve diğer yan etkiler normal.
Doktor yazdıysa düzenli olarak birkaç ay kullan, psikolojik sağlık çok önemli.
Bu dönemde alkol almamaya çalış.
Ben icmek istemiyorum içiyormuş gibi yapicam icmicem aileme karşı
Neden antidepresan yazıldı?
Kaygi bozukluğu okb filan profilimdeki soruları babam gördü doktora götürdü ama ben icmek istemiyorum yan etkileri cok
İlacı kullansan daha iyi olur...
Bende antidepresan kullanıyorum, yan etkileri birkaç haftaya geçmeye başlıyor.
Senin dozun düşük iki haftaya sorunun kalmaz yan etki açısından.
Umarim
Her gün antidepresan ve alkol alıyorum hiçbir şey olmaz rahat ol
Cidden mi o zaman iyi içim rahatladı bir sorum daha olacak ben dün 1 tane içtim ama daha icmeyecegim birakicam yarın ciddi yan etki olmaz herhalde
Doktorun verdiyse vardır bir bildiği bence kullanmalısın ama illa bırakacağım diyorsan antidepresanlar 2 hafta sonra etkisini gösterir yani bir sey olmaz ben 2 gündür eczaneye gitmeye usendigim icin kullanamıyorum ama bana bile yan etki yapmadı anlatıldığı kadar korkutucu ilaçlar değiller
Gerçekten içim rahatladi ya bende dün sabah kullandım işte 1 tane yarım birakicam icmeyecegim daha yarın o zaman kırmızı tuborg yapayim rahatlikla 😅
Afiyet olsun iç rahatça
Teşekkür ederim
Bir şey olmaz
ohoooooo, o mu kalır yarına
Nasıl anlayamadim
10 mg bişey olmaz
Bir de yarım içtim yani daha icmicem yarın kırmızı tuborg yapsam bir şey olur mu ya mide kanamasi vb
Ahhaha yok daha neler ben 3 tane ilaç kullandım bir şişe viski içtimde bişey olmadı
3 tane ilaç derken antidepresandan mi bahsediyorsunuz
1 antidepresan 1 sakinleştirici 1 kas gevşetici
Ooo anladim içim rahatladi biraz o zaman yarın rahatlıkla içebilirim
İç iç