Sağlık Vücutta benek benek kırmzılıklar neden çıkar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bugün aniden çıktı karın bölgesinde Aynı durumu yaşayan var mı Vücutta benek benek kırmzılıklar neden çıkar? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nasıl mesela 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yuvarlak fındık büyüklüğünde kırmızı noktalar karın bölgesinde başka bir yerde yok sadece orada var Yorumla merakettimmişte +1 yıl alerji olmasın Yorumla Soran +1 yıl Doktora gideceğim de daha can sıkıcı bir şeydir diye endişelendim Yorumla merakettimmişte +1 yıl belki deterjanlardan falan olmuştur Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alerji 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Saçımda kaşınmaya başladı bitlenmiş gibi Yorumla frk18 +1 yıl Görebilme sansım var mı uyuz salgını var Yorumla Soran +1 yıl Yok şu an çekmem mümkün değil Yorumla frk18 +1 yıl Görmeden bişey diyemem Yorumla frk18 +1 yıl Kaşıntı var mı Yorumla frk18 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla frk18 +1 yıl Benekler nasıl Yorumla frk18 +1 yıl https://www.hizliresim.com/f7utbhp Yorumla frk18 +1 yıl Benziyormu bunlara Yorumla Soran +1 yıl 3 4 tane benek gibi fındık büyüklüğünde hatta şimdi vücutta genel kaşıntı var işte Yorumla frk18 +1 yıl Linke baktın mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla frk18 +1 yıl Değişim var mı Yorumla frk18 +1 yıl Net bişey derdim ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
nasıl mesela
Yuvarlak fındık büyüklüğünde kırmızı noktalar karın bölgesinde başka bir yerde yok sadece orada var
alerji olmasın
Doktora gideceğim de daha can sıkıcı bir şeydir diye endişelendim
belki deterjanlardan falan olmuştur
Alerji
Saçımda kaşınmaya başladı bitlenmiş gibi
Görebilme sansım var mı uyuz salgını var
Yok şu an çekmem mümkün değil
Görmeden bişey diyemem
Kaşıntı var mı
?
Yok
Benekler nasıl
https://www.hizliresim.com/f7utbhp
Benziyormu bunlara
3 4 tane benek gibi fındık büyüklüğünde hatta şimdi vücutta genel kaşıntı var işte
Linke baktın mı
Evet
Değişim var mı
Net bişey derdim ama
alerji olabilir mi ya da mevsime bağlı olarak?