3 gündür devam ediyor. Covid olduğumda bile böyle şiddetli olmamıştı

3 gündür devam ediyor. Covid olduğumda bile böyle şiddetli olmamıştı

Geçmiş olsun ☹️
1 tane büyük boy Sogan, 1 tatlı kaşığı Zerdeçal, 1 çay kaşığı Zencefil, 4 su bardağı su
4 su bardağı Suyu kaynat, dörde böldüğün soğanı kaynayan suyun içerisinde orta ateşte 5 dakika kaynat. Ocaktan aldığın soğanın üzerine 1 Tatlı kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı zencefil ekleyerek 5 dakika beklet. Süzdüğün kürü bir kavanoza koyarak dolapta saklayabilirsin. Sabah ve akşam aç karnına bir çay bardağı tüketebilirsin. Tadlandırmak için baaal 😊
1 mandalina veya 1 portakalı ikiye böl, üstüne şeker ekle sonra kaynamış suyun içine koy ama tencere derin olmasın su kaplamasın onları sonra 3 dakika öyle kaynat al suyunu iç
Teşekkürler, zerdeçal ne onu bile bilmiyorum
Ricalar, internetten hemen bakıyorsun.
Geçmiş olsun o yüzden mi yoksun kaçgündür 🤔
Denemedim ama deneyen birinin tavsiyesi kuru incir varsa zeytinyağında hafif kızartıp ye bir iki tane. Gece yatmadan önce. Söyleyen kişi sabah geçti demişti
Teşekkürler, bunu denememiştim, bunu da denerim
Dene bakalım
Faranjit öksüruğü maalesef şurupla geciyor
Doktora gittim bugün, ilaçların yanında şurupta verdi, şimdi de ıhlamur içiyorum, inşallah sabaha geçer
Gecmis olsun
Teşekkürler
Ne yaparsan yap, ne içersen iç vücudunun savunma sistemi ne kadar güçlüyse o kadar zamanda iyileşirsin. Günde 3 öğün protein ağırlıklı beslen, bol su iç, gerisi zaman...
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun bitki çayı iyi gelebilir. ya da sıcak içecekler. vitamin takviyesi varsa kullanın yoksa meyve yiyin sulu meyveler.
Teşekkürler
Kekik suyu kaynatıp iç.. Bayağı etkili..
Geçmiş olsun..
Teşekkürler, dün akşam denemiştim kısa bir süre etki gösterdi sonra devam
Çam kozalağı pekmezi gece yatmadan önce bir yemek kaşığı için kesiyor. Bir de keçiboynuzu pekmezi çok iyi geliyor..
Bal limon karabiber cezve de pişir sabah öğle akşam 1 yemek kaşığı iç
Bu kış öksürük geçmiyor geçmiyor geçmiyooor
Geçmiş olsun bu arada
Teşekkürler
Nane limon melisa rezene çayı
Bal ye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?