Sağlık İyileşme belirtileri gösteriyor muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kronik anal fissür var. Artik kan gelmiyor agrim da hafifledi sizce iyilesiyor mudur? Güncellemeler+1 yıl +1 İyileşme belirtileri gösteriyor muyum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendini toparlıyordur ama zorlladığında tekrar kanamanda ağrılarında başlaya bilir 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Hic zorlamiyorum kendimi ama korkuyorum 😔 Yorumla frk18 +1 yıl Korkma Yorumla frk18 +1 yıl Kremin var mı Yorumla frk18 +1 yıl Orayı yumuşatcak şeyler sürebilirsin Yorumla frk18 +1 yıl Kanama olduğu için kabuk bağlıycaktır Yorumla Soran +1 yıl Kantaron yagi kullanicam bi krem kullanmiyorum su an 😔 kadin doktor bulunca gidicem Yorumla frk18 +1 yıl Randevuda düşmüyor kalabalık Yorumla Soran +1 yıl Vazelin suruyorum sadece simdilik yagi siparis verdim bugun gelicek. Kabuk mu baglayacak? İcine mi surmem lazim? İcine yapamaaam Yorumla frk18 +1 yıl Yani şimdi kanama olduya orada kuruyan kan kabuk yapar Yorumla Soran +1 yıl Evet kadin doktor bulamadim bir turlu Yorumla frk18 +1 yıl İçine hafif sürebilirsin Yorumla frk18 +1 yıl Zor bi durum Yorumla Soran +1 yıl Yapamam onu parmagim girmiyo korkuyorum Yorumla frk18 +1 yıl Orası sana kalmış Yorumla frk18 +1 yıl Denesen iyi olur yumuşatır Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla frk18 +1 yıl Korkulcak bişey değil Yorumla Soran +1 yıl Ya acir diye korkuyorum catlak zarar gorebilir diye 😔 of napicam bilmiyorum cok agrim yok ama psikolojim bozuldu heralde Yorumla frk18 +1 yıl Bozulmasın sadece yumuşak tut kremler yağ biraz rahatsız eder hissiyatı kötütdür ama yumuşak kalır Yorumla Soran +1 yıl İnsallah atlatirim 😭 Yorumla frk18 +1 yıl Atlatırsın Yorumla frk18 +1 yıl Zeytin yağında iyi geldiğini duymuştum Yorumla Soran +1 yıl Onu da deneyecegim. Hem iciyorum sabahlari belki surerimde Yorumla frk18 +1 yıl Aynen içmende rahat yapmanı sağlar çok kabız olmamaya dikkey et Yorumla Soran +1 yıl Hayatimda hic bu kadar saglikli beslenmemistim. Kabiz degilim sanirim ama hafig agrim oluyo hala tuvalette Yorumla frk18 +1 yıl O normaldir Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl geçmiş olsun tetlerine baktır iyileşiyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Baktiracagim kadin doktor bulamadim saolun Yorumla kanka35 +1 yıl ne farkeder kadın erkek Yorumla Soran +1 yıl Daha rahat ederim yine de Yorumla
enginyozgat Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet. Bu arada geçmiş olsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah geciyodur beslenmeme dikkat etmeye basladim ama korkuyorum gecmez diye stres yaptim. Yorumla enginyozgat +1 yıl Stres yaparsan geçmez rahat ol bence biraz ilişkiye girme Yorumla Soran +1 yıl İliskiye girmedim zaten hemoroidden dolayi Yorumla enginyozgat +1 yıl Himm o zmn stres etme rahat ol zaten iyileşmiş ara ara olabilir korkma Yorumla Soran +1 yıl Hafif agrim oluyo tuvalette hala 😔 onceki gibi degil ama var ara ara Yorumla enginyozgat +1 yıl Normal birden iyileşme olmaz zaten Yorumla Soran +1 yıl İnsallah cok saolun 🙆 Yorumla enginyozgat +1 yıl Ne demek Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Anestol pomad. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gidecegim bi ara mutlaka Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Anestol pomad kullanabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Deneyeyim saolun Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Rica edeerim Yorumla
Begümxdd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 921 cevap paylaştı. Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah 😭 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. İyileşiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah yarabbim cok hayir yapicam sundan bi kurtulayim Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl İnşallah kurtulursun Yorumla Soran +1 yıl İnsallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendini toparlıyordur ama zorlladığında tekrar kanamanda ağrılarında başlaya bilir
Hic zorlamiyorum kendimi ama korkuyorum 😔
Korkma
Kremin var mı
Orayı yumuşatcak şeyler sürebilirsin
Kanama olduğu için kabuk bağlıycaktır
Kantaron yagi kullanicam bi krem kullanmiyorum su an 😔 kadin doktor bulunca gidicem
Randevuda düşmüyor kalabalık
Vazelin suruyorum sadece simdilik yagi siparis verdim bugun gelicek. Kabuk mu baglayacak? İcine mi surmem lazim? İcine yapamaaam
Yani şimdi kanama olduya orada kuruyan kan kabuk yapar
Evet kadin doktor bulamadim bir turlu
İçine hafif sürebilirsin
Zor bi durum
Yapamam onu parmagim girmiyo korkuyorum
Orası sana kalmış
Denesen iyi olur yumuşatır
:((
Korkulcak bişey değil
Ya acir diye korkuyorum catlak zarar gorebilir diye 😔 of napicam bilmiyorum cok agrim yok ama psikolojim bozuldu heralde
Bozulmasın sadece yumuşak tut kremler yağ biraz rahatsız eder hissiyatı kötütdür ama yumuşak kalır
İnsallah atlatirim 😭
Atlatırsın
Zeytin yağında iyi geldiğini duymuştum
Onu da deneyecegim. Hem iciyorum sabahlari belki surerimde
Aynen içmende rahat yapmanı sağlar çok kabız olmamaya dikkey et
Hayatimda hic bu kadar saglikli beslenmemistim. Kabiz degilim sanirim ama hafig agrim oluyo hala tuvalette
O normaldir
geçmiş olsun tetlerine baktır iyileşiyorsun
Baktiracagim kadin doktor bulamadim saolun
ne farkeder kadın erkek
Daha rahat ederim yine de
Evet. Bu arada geçmiş olsun
İnsallah geciyodur beslenmeme dikkat etmeye basladim ama korkuyorum gecmez diye stres yaptim.
Stres yaparsan geçmez rahat ol bence biraz ilişkiye girme
İliskiye girmedim zaten hemoroidden dolayi
Himm o zmn stres etme rahat ol zaten iyileşmiş ara ara olabilir korkma
Hafif agrim oluyo tuvalette hala 😔 onceki gibi degil ama var ara ara
Normal birden iyileşme olmaz zaten
İnsallah cok saolun 🙆
Ne demek
Anestol pomad.
Doktora gidecegim bi ara mutlaka
Anestol pomad kullanabilirsin.
Deneyeyim saolun
Rica edeerim