AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet dikkat ederim. Şakasına da olsa şunu derim. Evde bana bir şey olursa kaldırmanız kolay olur derim insanlara. Boyum 1,71 kilom 62-63 kg
Kilomdan memnundum, bu saatten sonra düşüş yaşanır ama eminim.
Bu aralar yani bıkac aydir iyi kilo aldım. olmam gereken kilo 65. ben 85 oldum galiba🙄😔🥺
Boy kaç
165
Diyete başlasan iyi olur
Baslayamiyorum.. eskiden çok dikkat eden bı insandım 65 kilonun asla üstüne çıkmazdim. sagliksiz seyelr yemezdim. bie buçuk senedir depresyon ve sıkıntılı hayat beni mahvetti. spor yapmadan günüm geçmezdi. simdi yerimden kalkmayı istemiyorum. biraz durumlar karışık yani.. diyete de başlıyorum iki hafta sürüyo. hergun yediklerimden pişman oluyorum
Evli misin
Evet evliyim
Eşin ne diyor kilo almana
Hicbisey demiyo. her halin güzel deli oluyorum sana diyo🙄
Ne kadar güzel
Ben kendimi beğenmiyorum ama. cocuk dogurmama rağmen asla olmayan göbeğim şimdi kocaman hamile gibiyim. heryerim yağ.. ve heryerim kilo yüzünden ağrıyı. bel bacak ağrısı vs vs. hergun diyorum sabah erken kalktım baslayim diyorum yok yine kaliyo. napcam ben?
Azimli olman gerekir hemen bırakırsan olmaz ki
İşte o azim yok şu an ne zaman olacak bilmiyorum
Kocan kucağına alıyor mu
Artık hayır.. ben istemiyorum zaten hicbisey yapmak.. sorunlarım var biraz kendimle
Sorunlarını aşsan iyi olur
Aşabilsem keşke..
Şimdi anlatmazsın da
Kocamı sevmiyorum, beraber yaşamak zorundayım bı ara boşandım başkasını seviyorum kocam bunu biliyo aslında ama hayatı ikimize zindan etmek daha iyi gibi. ben kız çocuğum var biraz büyüsün diye yanında durmak zorunda hissediyorum.. falan falan.
Sevdiğin kişiyle birlikte oldunuz mu
Evet 5 ay beraber olduk
Bildiğin ilişkiye girdiniz yani
Evet
Niye bıraktınız
Eşim onun yüzünden ayrıldık zannediyordu galiba. bana şantaj yaptı. sevdigim adamla tehdit etti. o her ne kadar bişey yapamaz dese de. çocuğumu aç susuz bıraktı geri gelmem için. cocuga dayanamayıp geri geldim zorla nikah yaptık şimdi beraberiz işte o da ne yaptı bilmiyorum geçen aya kadar konusuyodum ama bir aydır görüşmüyorum. hayatina engel olmayim onunda diye. meraktan öluyodur ama yapacak bişey yok. umarim birgün burdan kurtulup giderim yanına. onu girebilecek kadar yakın olsam yeter
Gerçekten sıkıntıymış senin durum
Çok hemde yaa valla yorgunum. zaman geçmiyor. elim kolum kalkmiyo. bı çocuğa bakiyorum bı kendime bı kocama.. aklım zaten bende değil. kendimi toparlayamiyorum
Kocanla ilişkiye girerken zevk alıyor musun
Hayır
E fark etmiyor mu zevk almadığını
Ediyo.. kavga da ediyoruz da kendi bilir.. o benle zorla evlendi işine geliosa diyorum
Haftada kaç gün yapıyorsunuz
3-4
Çok fazla
Çok mu fazla
İstekli çiftler için normal sen istemiyorsun ya o yüzden fazla dedim
Hep altta mı oluyorsun
Hayır hep altta olmuyorum
Üstte olunca hakimiyet sende oluyor ya istemediğin için kucakta da oturmazsın diye düşündüm
Sevgilinle en çok nasıl yapıyordunuz
Kiloma dikkat ederim👍🏻
Dikkat etmiyorum bu aralar 49,7 olmuşum
Etmiyorum
89 kiloyum
52 kilo
70 kg
63 üm kilo aldım