Göğüs içinde ki yağ dokularinda artış olabilir. Ama ne kadar bir farklılık olacağını anlayamazsın. Yağların ne kadarlık bi oranı bu doku da tutar onu ancak o zaman görebilirsin
hayır yaşamadım sporla uğraştığım için fakat çevremde var kilo alıpta göğüsleri büyüyen ama göğüs büyüsün diye de kilo almak saçmalıktan ibaret dengeli beslenerek vücudunuzu geliştirmek gayet olası ve güzel bir durum...
İdeal kilomun altındayım senelerdir 55 kilo olmam gerekirken 47 kiloyum acaba onunla alakalı bi durum mu aldığımda düzelir mi diye merak ediyorum spor salonuna gitmiyorum ama evde egzersiz yaparak sağlıklı kilo almaya çalışıyorum yediklerime de dikkat edip umarım büyür ya :(
Sağlıklı beslenirken kilo aldıracak besinler ye iştahını açacak yemekler ye. 8 kilon var hedefin için zor değil sıkı bir çalışmayla 1 2 ayda alırsın bilemedin 3... Umudunu kesme mücadeleye devam et kas yap ağırlığın altına gir fitness salonuna gitmen senin için faydalı olacaktır gerekirse diyetisyene başvur ümidini kesme yaparsın sen canım benim🙂❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kilo alınca doğal olarak büyür. Fakat yapısı uygun değilse çok sarkık olur
Neden sarkık oluyor ki
Ağırlık olunca kaslar taşıyamıyor gibi düşün
Büyük meme isteyen kızlar için doğal yöntem kilo almak
Göğüs içinde ki yağ dokularinda artış olabilir. Ama ne kadar bir farklılık olacağını anlayamazsın. Yağların ne kadarlık bi oranı bu doku da tutar onu ancak o zaman görebilirsin
Çoğunlukla evet.
Yaşadın mı hiç ya da çevrende böyle olan oldu mu ya aşırı merak ediyorum
hayır yaşamadım sporla uğraştığım için fakat çevremde var kilo alıpta göğüsleri büyüyen ama göğüs büyüsün diye de kilo almak saçmalıktan ibaret dengeli beslenerek vücudunuzu geliştirmek gayet olası ve güzel bir durum...
İdeal kilomun altındayım senelerdir 55 kilo olmam gerekirken 47 kiloyum acaba onunla alakalı bi durum mu aldığımda düzelir mi diye merak ediyorum spor salonuna gitmiyorum ama evde egzersiz yaparak sağlıklı kilo almaya çalışıyorum yediklerime de dikkat edip umarım büyür ya :(
Sağlıklı beslenirken kilo aldıracak besinler ye iştahını açacak yemekler ye.
8 kilon var hedefin için zor değil sıkı bir çalışmayla 1 2 ayda alırsın bilemedin 3... Umudunu kesme mücadeleye devam et kas yap ağırlığın altına gir fitness salonuna gitmen senin için faydalı olacaktır gerekirse diyetisyene başvur ümidini kesme yaparsın sen canım benim🙂❤️
Çoook teşekkür ederimmm🙏❤️Diyetisyen desteği aldım olayı anladıktan sonra bıraktım bi 50 yi gördükten sonra fitnessa da başlamayı düşünüyorum
Büyür istersen denerizzz
biraz büyür. kaç kilosun kaç numara
47 kiloyum 55 olmak istiyorum 83 cm ölçüsü
daha ne istiyorsun iyi ya. lobidon nasıl
İyi değil ne ölçü olarak 83 cm ama 75 b beden olarak
Çok mu büyüdü
Doğurursan olur
ever
Zayıf olmak daha iyi boş ver
Büyüyor evet
Olabilir