arkadaslr onceden asprin ictigimde burnum kaniyordu ve simdi yine icmem gerekiyor. ictikten ne kadar sure sonra kanar acaba? bi yandan da kanamasini istiyorum zaten 😀 kanamazsa kanamasi icin napabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
arkadaslr onceden asprin ictigimde burnum kaniyordu ve simdi yine icmem gerekiyor. ictikten ne kadar sure sonra kanar acaba? bi yandan da kanamasini istiyorum zaten 😀 kanamazsa kanamasi icin napabilirim?
Asprin kanı sulandırır ve akışkanlığını artırır. Dolayısı ile burun mukozası vücudumuzdaki en hassas ve kolay kanayan mukoza olduğu için kanatabilir. Ancak bu endişe edilecek bir durum değildir. Birçok insanın burun mukozası kolaylıkla kanar.. Sorun etme..
Cevap
6Cevap
Aspirin ve benzeri kan sulandırıcı ilaçların doktor tavsiyesi olmadan kullanılması sonucu sadece burunda değil birçok alanda durdurulamayan kanamalar olmakta ve hastalarımız bundan zarar görmektedir. Aspirin kanama zamanını 1 hafta uzatmakta ve bu sürede tedavide pıhtılaşma problemleri yaşanmaktadır.
Kanatır zaten kan pıhtılaşmasın diye de kullanılır kaç mg alıyorsun
kanatmasi icin iciyorum zaten internette bebe asprinin kanattigini okudum. kanatir mi?
estetik olmak istiyorum 😁 bunun icin babama minik bir saka diyebiliriz. zaten burnum sorunluydu doktora gidersek bu yuzden buyuk ihtimal olurum.
1 kere kanarsa zaten babam bunun ustune gider, bir kullanimdan bise olacagini sanmiyorum
Peki illa kanaması mı lazım sürekli kanadığını söylesen sadece?
Yan etkileri arasında olabilir ama aspirin zaten kanı sulandırıyor
Kanatir
peki bu ne kadar surede olur? ictikten 1 saat sonra disari ciksam disarda kanar mi?
Ne bileyim ben burnunda damarmiyim
Kan sulandırılmış olarak geçer kanatir
Burun kanaması yapıyorsa dahiliyeye gözük derim
Aspirin kanı sulandırır
Hayr kanatmax
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?