Regl oldum ama pazartesi günü ameliyatim var doktor ameliyati erteler mi böyle bir sorun yaşayan var mı?

Burun estetiği *
Bence doktoruna konuş ve ertele bu durumu. Bir hasta ile yer değiştirsin. Duş almak abdest almak sonrasında zor olacaktır. Yinede sen bilirsin ama ben o şekilde girmek istemezdim.
Burun bandiyla gusül olmaz mi yani 😑1,5 yıldır bu günü bekliyorum
Bilmiyorum olur heralde ama bir 10 gün ötelemek fena olmazdı rahat girerdin ameliyata. Açık ameliyat mı olcak
Şimdi bazı yerlerde az kesiyle kapalı yapıyorlarmış hatta lazer tarzı kemi yakarak düzeltiyorlarmış.
Açık ameliyat. İş meselesi var o yüzden acele ediyorum. Tesekkur ederim bilgilendirme için
O zaman bir konuş. Ayıp değil. Engel bir durum olur mu de. Sekreterine sor. O hocaya sorsun.
Hastaneden geldim ama söylemedim 😔pazar yatışini yap dediler. Instagramdan bir doktora soracağım bakalım.
Keşke sorsaydın sekreterine. Telefonla ulaşmaya çalış bakalım. En doğrusunu ameliyat yapacak doktor söyler.
Genelde yapılıyormuş ama bakalım. Sağ olun. İyi günler.
Geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat. Onunda iyileşme süreci zor ya. İlk hafta zor olur
Teşekkürler. Iyi geçti, yatıyorum hastanede.😊
İnşallah sonrasıda kolay geçer.
Amin teşekkürler
Cevap
2Cevap
Bende Burnumdan et aldırmıştım artık ameliyatları tamamen çırılçıplak soyunuk vaziyette alıyorlar ameliyathaneye. Üzerinde hiçbir şey olmayacak. Geçen yıl olmuştum.
töbe töbee şeyinden gelen kanla, burnunun ne alakası var knk. Ora nereee ora nere
Kan pıhtılaşma riski oluyormuş bazı hastalarda
Amin. Tesekkur ederim💕
Tabiki hayır.. şimdiden geçmiş olsun umarım güzel burnun olur 😉
Teşekkürler
Onla onun ne alakası var
Yok ebenin nikahi
Esas mesele regl döneminde bazı hastalarda pıhtılaşma oluyormuş benim de doktorumda pek risk almayı sevmiyor.
Peki o zaman neden doktorumla konusmuyorsun
Çünkü ameliyatı ertelemesini istemiyorum artık bu mesele çok yordu beni yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
O zaman soyleme
@by_kowboy teşekkürler
@yagmurcetinturk14 başka bir cerrah doktoruna soyle bunu o versin kararı dedi. Mesaj attım şimdi doktoruma cevap bekliyorum 😔
What
Ertelemez
Hayir
En İyi Cevap