Reglim 10 gün gecikti? idrar testim iki kez negatif çıktı? Ultrasonda sadece küçük basit bir kist görüldü?

Güncellemeyi okuyup yardımcı olur musunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba. Normalde bu ayki yumurtlamam 2 Ocak gibi bir zaman dilimine denk geliyordu. Normalde adetim maximum 3-4 gün gecikir. 29-33 gün içinde olurdu. Yumurtlama dönemimde, yumurtlama dönemimden 1 hafta sonra ve adet olmama 2 gün kala sürtünmeli bir ilişkim oldu. Altımda iç camasirim vardı ve camasirimin üzerine boşalma olmadı. Ama yinede az da olsa meni bulaşmış mıdır diye şüphe duydum. Adetim şu anda 10 gün gecikmiş bulunmakta.
Güncellemeler
+1 yıl
Adetim geciktikten 3 gün sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Adetimin gecikmesinin 7. Günü tekrar test yaptım ve o da negatif çıktı. O gün doktora gittim ve sadece adetimin geciktiğini, o ay çok ilaç kullandığımı ( hasta olduğum için doğru ) söyledim. Ultrasonla rahmime ve yumurtaliklarima baktı. Rahmimin temiz olduğunu fakat sağ yumurtalıkta basit bir kist olduğunu , adet olunca sokulecegini söyledi. Stresten bunlar dedi ve adet sokturucu yazıp gönderdi. Hala içimde gebelik süphe var.
Reglim 10 gün gecikti? idrar testim iki kez negatif çıktı? Ultrasonda sadece küçük basit bir kist görüldü?