Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba. Normalde bu ayki yumurtlamam 2 Ocak gibi bir zaman dilimine denk geliyordu. Normalde adetim maximum 3-4 gün gecikir. 29-33 gün içinde olurdu. Yumurtlama dönemimde, yumurtlama dönemimden 1 hafta sonra ve adet olmama 2 gün kala sürtünmeli bir ilişkim oldu. Altımda iç camasirim vardı ve camasirimin üzerine boşalma olmadı. Ama yinede az da olsa meni bulaşmış mıdır diye şüphe duydum. Adetim şu anda 10 gün gecikmiş bulunmakta.
Güncellemeler
+1 yıl
Adetim geciktikten 3 gün sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Adetimin gecikmesinin 7. Günü tekrar test yaptım ve o da negatif çıktı. O gün doktora gittim ve sadece adetimin geciktiğini, o ay çok ilaç kullandığımı ( hasta olduğum için doğru ) söyledim. Ultrasonla rahmime ve yumurtaliklarima baktı. Rahmimin temiz olduğunu fakat sağ yumurtalıkta basit bir kist olduğunu , adet olunca sokulecegini söyledi. Stresten bunlar dedi ve adet sokturucu yazıp gönderdi. Hala içimde gebelik süphe var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kisti olan bir arkadasım vardı hastanede yatıs istendi 10 günlük ve düzenli hap desteğiyle kisti attı sorun olucağını düsünmüyorum falan erken tedavi edilmeyip kist büyürse yumurtalıklara zarar verdiğinden ileride cocuk sahibi olamama riski olusabilir bir an önce tedaviye baslayın derim gecmis olsun bu arada telas yapmayın basit bir sürec hatta yatıs bile istemeyebilirler
Gecikmenin sebebi geç döllenme gibi başka. bir sebep olabilir mi acaba? Regl geçtikten 3. Ve 7. Günü test yaptım negatif çıktı. Ki zaten ilişki bile değil bence sürtünme. Ama hiç bu kadar gecikmemistim. Gebelik riski sizce hala var mıdır?
Eğer bosalma olmadıysa emin olun sürtünmeyle gebe kalınmaz kendimden biliyorum korunmasız iliskiye girdiğim halde bosalma olmadığı sürece gebelik riski olmuyor o acıdan endiselenmeyin derim gecikme sebebi büyük bir ihtimalle kist fakat bir önceki regl döneminde icilen ağrı kesiciler de gecikme yapabiliyor endiselenmeyin 🌸
Hayır boşalma olmadı ve dediğim gibi iç camasirim vardı ama bu kadar gecikince korktum. Biraz olsun rahatladim
Hayır hayır ic camasırda varsa gebelik kesinlikle imkansız rahat olun derim bu arada stres reglin gecikmesinde en büyük rolü oynar stres yaptığınızdan da kasılıyor ve gecikiyor olabilirsiniz stresten uzak durun ve papatya cayı icin tavsiyem
hamile değilsindir telaş etme
doktora sor bunu
burdaki ergenler ne anlar
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir problem yoktur
Kan bakmadı mı
Yok, yanımda kuzenim olduğu için söyleyemedim. Ultrasonla rahmime baktı. Temiz dedi adet sokturucu verdi ama regl gecikmesi acaba kistten mi gebelikten mi bilemedim. Gerçi iki kere test yaptım negatif çıktı ve ilişkide ( aslında ilişki bile değil ) altimda iç camasirim vardı. Sadece bu şüpheye kapıldım çok düşünüyorum.
Git aile hekimine veya özel hastaneye betahgc baktır. Net cevap alırsın
Benimde çok gecikti
Sebebi belli mi
Hamile
Bana dün tkp attın hesabım kapandı bu diğer hesabım tkp atar mısın bana?
Nicim byexrian