Ameliyat geçirdim 1 buçuk ay raporluyum.
Yürüyemiyorum sadece yatmaktan sıkıldım.
Ne yapmalıyım? Zaman nasıl geçer?
Yürüyemiyorum sadece yatmaktan sıkıldım.
Ne yapmalıyım? Zaman nasıl geçer?
Ya gerçekten çok geçmiş olsun Benim kimsem yok belimden ameliyat olmuştum iş kazasıyla evde bir buçuk ay yattım İnan bana Tuvalete bile gidemiyordum Evde kimse yok Zor Bela yarım saat uğraşıyordum bir tuvalete gitmek için 5 adım için neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim Allah senin de yardımcın olsun ya çok üzüldüm Yakın olsam elimden geleni yapardım senin için ama Sonuçta erkeğim güvenemezsin bana da Cidden Geçmiş olsun diyorum
Ya online oyunlar oynayacaksın ya da oturup sürekli dizi izleyeceksin bunun başka çaresi yok çünkü insanların Can sıkıntısını atabileceği başka bir şey yok seni anlıyorum ben çünkü 2 yıl yatalak kaldım o yüzden Of ne halde olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. İnsanlarla sohbet etmek değildir ama herkesle de sohbet edilmiyor ve o yüzden can sıkıcı olması kayıtlı ama sen bir kadınsın kadın olduğun için istediğin herkese sohbet edebilirsin herkes seni dinler senin istediğin gibi konuşur kafan rahat olur. En büyük avantajın kadın olma bu yüzden istediğin her şeyi konuşabilirsin istediğin her şeyi yapabilirsin en azından dertleşirsin o yüzden yalnız kalmazsın yani hiçbir türlü
Cevap
4Cevap
Tlfonla uğraşmaktan başka hiç bsey
Cok sıkıcı olmali annemde ayağını kırdı yatiyon evde ben bakıyorum
Netflix üyeliği al
+18 filmler izle.
Geçmiş olsun
Örgüye başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?