Gizli Üye(30-35)+1 yılIrak adetinde varmiymiş yoksa isteği törpilemek için mi? Bence ayrıl o kişiden bu basit birsey degil orası çok hassas ameliyatta kan kaybından bile ölme riskin var. Ayrıca haz duygun azalır. Zor bir ameliyat acısı sızısı uzun süre ilişkiye giremezsin iyileşmesini beklemek zorundasın. Başka bir için bunu yapma derim. Estetik amaçlı yapılıyor genelde ama bıktık artık ya olduğumuz gibi kendimizi kabul edelim. Kaç çeşit vajina var dudakların ne önemi var sonuçta affedersiniz de girip çıkıyorsunuz dimi şu erkekleri anlamıyorum
027 Yorumla
Soran+1 yılSunneti dun oldum
Cevap sahibi+1 yılLabioplasti yani? Hangi şehirde oldun anlatsana
Soran+1 yılDudaklara dokunmdilar klitorisi alip korelttiler
- +1 yıl
Nasıl geçti şu an nasılsın
Soran+1 yıl@nora17 su an sargili. Aci cektim biraz ama
- +1 yıl
ne kadar derinden kestiler?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed sinirlere kdar kestiler
- +1 yıl
Normalde o kadar derine girmezler sana özel mi oldu bu yoksa herkesinki mi öyle kesiliyor?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed hekres oyle kesilirmis
- +1 yıl
Eksiklik hissediyor musun şimdiden
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed bilmiyorum mutsuz degilim ama
- +1 yıl
hissizlik ya da eksiklik var mı şimdiden? Hayırlı olsun en ideal kadınsın.
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed su an antibiyotik kremlerle sargida
- +1 yıl
uyuşturarak mı yapıldı yoksa hepsini hissettin mi
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed ne tam uyusuk ne tam his
- +1 yıl
tekrar olsa tekrar sünnet olur muydun?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed korkulacak kadar değilmiş
- +1 yıl
görüntüden memnun musun peki? Bence çok güzel duruyor böyle.
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed daha tam göremedim ki argida
- +1 yıl
diktikten sonra göstermediler mi?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed hayir gormedim basim yataktan asagiya salındı
- +1 yıl
Klitorisini ne yaptılar?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed gömüldü
- +1 yıl
klitli pilav yapsaydınız bari boşa mı gitti :D
Soran+1 yılSargilar cıktı vajinanin ustundeki cikinti artiknyok
En İyi Cevaplar
Kız sen kafayı mı yedin orası g noktası orayı kestirirsen ömür boyunca doğru dürüst bir haz alamazsın yani yanlış ama evlilikler de genellikle cinsellik ön planda oluyor bi zevk alamadığın tutkuyu yakalamadığın bir adamla nasıl bir ömür aynı yatağa gireceksin?
Ve kadın vücudun da en çok yani milyonlarca diyeyim ben sana, sinir olan yerler göğüs ucu ve klitoristir yani bu demek oluyor ki evde küçücük bir operasyonla kesilip hayatında devam edebileceğin bir işlem değil Allah korusun sakat bile kalabilirsin. Ya Allah aşkına böyle geri kafalı insanlar da ne buluyorsunuz be kızım bence yapma bunu kendini vücudunu Rabbimiz en olması gerekli şekil de yaratmış zaten dinimizce böyle birsey uygun olsaydı sünnet erkeğe de kadına da olurdu demi ama sadece erkeklere yapılıyor yani dinimizde de böyle birseyin hükmü yok çok pişman olursun benden demesi hayat yine senin hayat karartmakta aydınlatmak da senin elinde :)
21 Yorumla- +1 yıl
Bence erkeğe bile yapılmamalı da neyse
Hadi lan ordan
1150 Yorumla
Soran+1 yılkeşke troll olsa
- +1 yıl
hadi ordan et ayrıl veya eşinle konuş böyle böyle biz sahte sünnet yapalım diye eşin kabul etmezse zaten bırak yani ne kadar seviyosan sev sen değerlisin senin iyi olman en önemlisi ama senin için sorun yoksa sünnette sen bilirsin unutma zevk almıycaksın yarın bir gün ayrılırsınız geri alınmayacak şeyler bunlar ciddi ciddi cevapladım umarım gerçek değildir diyorum yine de
Soran+1 yılhalası yapcak ne yapayım
Soran+1 yılkendi halası yapcak öyle şart.
daha evli değiliz nişanlıyız henüz bakireyim bn
Soran+1 yılBunu isteyip istemediğimi de bilmiyorum
Soran+1 yılPeki ne yapayim ayrilayim mi ne yapayim
Soran+1 yıl0 lamiyormus cok azaltiyormus tum selulale kadinlari sünnetli
Soran+1 yılDemesi cok kolay ne kadar asigim biliyor musun
Soran+1 yılZorunluluğum yok askim var
Soran+1 yılCok ama cok seviyor 2 senedir beraberiz elimi tutmaktan oteye gitmedi bi adam ne kadsr mukkemmel olabilirse o kadsr mukemmel
Soran+1 yılIste oyle olmuyor aile var gelenekler var. Ha deyince olmuyor
Soran+1 yılDedim istemem dedim korkuyorum dedim. Iknaya çalıştı uzulme dedi cok mutlu olcaz falan dedi
Soran+1 yılYa tam bir melek anlatamam. Giyimime falan da karışmıyor öyle turbanli flan degilim ailesi de değil l.
Kotu bisi olsa annem ananem teyzelerim çocuklarına yaptirir miydi diyor
Soran+1 yılKotu bisi mi değil mi bilemedim ki
Soran+1 yılSen yerimde olsan yaptriri misin
Soran+1 yılCok iyiler aileme iyiler bana iyiler. Bir dedigimi iki etmiyorlar
Soran+1 yılCok acir mi ya acaba
Soran+1 yılBilmiyorum sonra sikintisinu ceker miyim
Soran+1 yılKesicek olan cok acimayacak agda kadsr diyo
Soran+1 yılValla ailede var herkese 2 3 cocuk hic sevisemiyor gibi degiller ama
Soran+1 yılSen bilirsin diyo annem
Soran+1 yılEvet kendileri yapacaklar hatta
Soran+1 yılTabii ki secicem
Soran+1 yılPeki onun yokluguny hisseder miyim seks zevkli bisi mi o kesilince zevk alamaz miyim
Soran+1 yılAzginlihi da azaltiyormus
Soran+1 yılSen erkek misin kadin misin anlamadim
Soran+1 yılCok arastirdim. Ailedeki kadinlarin hepsi hayatindan mutlu görünüyor ama
Soran+1 yılKabul etmeli miyim yerimde olsan sen eder miydin
Soran+1 yılValla iyi gaza getirdin beni yaziyorum easp dan simdi
Soran+1 yılIste beni en cok zorlayan burasi idu 2 cmlik bi et parcasi icin sevdigim ve beni cok seven bi adami terketmek
Soran+1 yılHala agda kadar acir fazlasi yok diyor
Soran+1 yılWhatsp
Soran+1 yılEasp ne diye sormustun ya
Soran+1 yılOyle yani yazdim tamam olcam diye
Soran+1 yılSeni cok ama cok seviyorum beni yariyolda bırakmayacağını biliyordum he rsey ikimiz icin cok guzel olacak seni çok seviyorum askim yazmis
Soran+1 yılOnce nikah tarihi salon dugunden 15 gun önce sunnet
Soran+1 yılTabii ki burada isleri var
Soran+1 yılDimi ama
Soran+1 yılSen kabul eder misin sunneti
Soran+1 yılBakalim belki sana da bulurus bu sulaleden
Soran+1 yılHaa ne guzel sevindim adina
Soran+1 yılSağol kuzum beni motive ettigin icin de teşekkürler
Soran+1 yılGorusuryz
- +1 yıl
Canım bu arada yeni yazılan yorumlara bakma artık çünkü en doğru kararı berdin senin durumunu kimse bilmiyor bende anlattığın kadarıyla konuştuğumuz kadarıyala anladım bazı canım insanlarda işte bilip bilmeden saçma saçma küfürler edip sallıyorlar boş ver onları istersen beni takip edebilirsin bir sorunun olursa yardım ederim burdan buraya da hiç girmem bu arada senin kaderin midir nedir girdim de senin soruna denk geldim cevaplıyım dedim
Soran+1 yılBakmiycam
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@CutAndAlwaysExposed bilmedim şimdi durumlara göre değişir sonuça onun nasıl bir insan olduğuna göre değişir benim şu an böyle bir şey olsaydı empati kuramadım ya bunu boş yere istememk gerek sonuçta o kişi asıl bana fedakarlık yapıcak birimi böyleyse evet ama onun için bi zevk olmaz yani böyle bir şeyi yapmamda o yüzden saçma geldi başka
- +1 yıl
- +1 yıl
@CutAndAlwaysExposed eşimin zevkini niye almak istiyim ki kimse istemez bence böyle bir şeyi aksine zevk almasını ister böyle bir zorunluluk da yok gelenek de değil geleneksede yapardım önemli olan sevgi ama yinede zorunluluk yoksa böyle bir şey tercih etmezdim hem eşim için hem benim için çünkü saçma gereksiz olurdu
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılNora baya acidi be
Soran+1 yılSağolasın korkulacak kadar değil
Soran+1 yılSargiyi cikardim vajina üstü dumduz kalmış cikinti gitmis
- +1 yıl
Dokununca his var mı
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed yok
- +1 yıl
Çok güzel, düzgün yapılmış. Görüntü nasıl?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed vajina ustundekincikinti yoknartik
- +1 yıl
Tamamen bir çizgi gibi mi duruyor yoksa iç dudaklar çıkıyor mu dışarı?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed ic dudaklarim ellenmedi zaten çıkmıyorlardı
- +1 yıl
eşin beğendi mi
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed görmedi
- +1 yıl
Neden? Kimler gördü?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed nisanlimin halasi hala kizi kiz kardesi
- +1 yıl
Onlarınki nasıl sen gördün mü? Beğendiler mi seni
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed ben onlarinkini görmedim. Bilmiyorum begendiler mi.
Sende kesik istiyosan kizi bul sunneti hala yapar- +1 yıl
Nerede bu hala yapar mı öyle ya?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed yapar yapar rica ederiz sen kizi bul ve ikna et
- +1 yıl
ulaşır mısın?
Soran+1 yıl@CutAndAlwaysExposed kizi bul
- +1 yıl
o iş kolay
+1 yılAdamın buna inanıp inanmadığını sor evet inanıyorum derse bunun mantıksızlığını anlat eğer inanmazsa yollarını ayır kurup dökmeden kimseyi inanırsa Ailesini dinlemeyip senden tarafta olur zaten…Ayrıca geç kadın sünnetini ileride mümkünse oğlunu bile durup durduk yerde sünnet ettirme ve ekşiye git bak erkek sünneti hakkında bile neler demişler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar ne olduğunu bilmiyor ama ben sünnetli kadınları beğeniyorum fazlasıyla, evlenirsem eşimden isteyeceğim şeylerden biri olurdu. Özellikle görüntü olarak çok güzel hem de kadının zevkine müdahalesi gerekli gibi bir şey. Bence kesinlikle olmalısın ama sen istiyor musun? Korkma ufacık bir işlem.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gnoxis7 Değişiyor kesin bir yöntem yok
Cevap sahibi+1 yıl@soran
Nasıl oldu?- +1 yıl
@gnoxis7 Klitorisin üstündeki deri kesiliyor sadece. yanında kimi götürüyorsan o iyice tutup ayırıyor bacaklarını. Sünnetçi de tek hamlede sündürüp incecik kesiyor. 2 dk falan sürüyor işlem. Uyuşturmadığı için ilk acı aşırı hissediyorsun sonra sadece hafif sızı kalıyor. Antibiyotik kremler verdi bana. Bir süre iç çamaşırına yapışabilir dikkat et dedi gönderdi
+1 yılKadın sünneti tıpta genital sakatlama olarak geçer. Sizden resmen kendi kendinizi satak bırakmanızı istiyorlar kolunuzu bacağınızı kesmenizi istemeleri gibi bir şey yani. Kesinlikle kabul etmeyin bu konuda daha fazla araştırma yapabilir tedx konuşmalarına ulaşabilirsiniz. Kendinizi başka bir insan için yakmayın. Lütfen kararınızı iyice düşünün!
24 Yorumla
Soran+1 yılOnu rastirdim o afrika tipi dikme falan benim oyle olmicakmis
- +1 yıl
Vücudunuzda her şey olması gerektiği gibi sonuçta yine kendinizden feragat edeceksiniz bir kadın hastalıkları doktoruyla konuyu daha ayrıntılı konuşsanız hem sizin hem bizim içimiz daha rahat eder bence. Tabi karar yine sizin.
Soran+1 yılBilmiyorum ki kotu bisi olsa anneleri ananeleri kizlarina niye yaptırsin
- +1 yıl
Erkek sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz tıbbi gerekçe var mi
+1 yılMisir sudan somali burada kadin sünneti devam ediyo kanada da kadinlara siyasi sığınma hakki veriliyo kuzey amerika batı avrupada yasaklandı gerisini artik sen düşün sevgi klitoris labia minoranaya değer mi sana kalmış şekerim
014 Yorumla
Soran+1 yılSadece klit kesilecej
- +1 yıl
Hı hı klitoris labia minora alinmadan kilit gider evet
Soran+1 yılValla öyle yapilmis hep
- +1 yıl
İkisi bütün labia üstteki kanat kısmı onu almadan klitorisi a la maz enişte sana küçük supriz yapmış aman olcak gitsin en fazla sevişirken tatmin olmazsin
Soran+1 yılYapilani gordum hepsu yerindeydi
- +1 yıl
Örn vulvami gösterdiler vay be ilginc deneyim tatlim neyi savunuyosun bizden izin alacak değilsin ya kestir at
Soran+1 yılAcir mi
- +1 yıl
Hiç sünnet olmadım empatide kuramam vulvam değerli
Soran+1 yılAgda kadar anca diyo
- +1 yıl
Ok ol bizimlede paylaş aci limitini
Soran+1 yılBakicaz
Soran+1 yıl@nora17 tamam mutlaka yazicam
Teyzeler var akrabalarda sürekli yaptır diyorlar. Bir de gelip şeyimi inceledi sünnetçi. Sünnetçi erkek hemde sakallı bir amca, zerre güvenmedim. Bir de diyo her aşamaya uygun. Baktım internetten dört aşaması var, bildiğiniz sadece delik kalıyor. İsteğe bağlıydı yaptırmadım.
32 Yorumla- +1 yıl
Ailenden var mı hic yaptıran
İleride bu yobaz kültür yapısına sahip insanlarla aynı masada yemek yemen gerekecek katlanabilecek misin ayrıca bedenin için büyük bir tehdit enfeksiyon kapabilirsin
116 Yorumla
Soran+1 yılInan yobaz degiller. Ailenin bi cogu basi açık. Alkol alanlr da var
Soran+1 yılSeni anliyorum peki sunu sorcam kotuyse niye bu ailedeki kadinlr kizlarina da bunu yaptiriyor sence
Soran+1 yılGayet zenginler oyle asiri egitimsiz degiller yobaz hic degiller
Soran+1 yılBilmiyorum ama baskici kapali bi sulale degiller sosyaller türbanlı bile degiller dogru durust
- +1 yıl
Güzelim bak şu an çok seviyorsun o adamı ama bir düşün kadın sünneti diyorsun bu şu an yasal bile değil insanlık suçu bu bir kadının zevkini elindne almak tamamen bencillik ileride başka şeyler de olabilir evet sosyal yapıya sahipler gibi görünüyor olabilir ama bu şu an ki halleri ileride daha da sert haller almaya başlayabilir sürekli olarak evleneceğin adamı savunuyorsun ama buraya da soru yazıyorsun demek ki bilinç altında senin de şüpheler var ama kabul edemiyorsun ayrıca zenginlik hiçbir zaman sadece modern ailelerde olmaz ayrıca ben başı açık olup çok yobaz olan insan da tanıdım lütfen bunları sakin kafayla düşün duygusal değil mantıksal yaklaş biraz gelecekte doğuracağı çocukların için de çok önemli o doğmamış bireylerin hiçbir suçu yok onların haklarını yeme
Soran+1 yılBilmiyorum ama 1 yildir iclerindeyim yobazliklarini normalden farkli adetlerini hoc gormedim. Tum sulale sadce klitorise takmış gibu sanki
Soran+1 yılYa his icine girince bi sure sonra oluyormuş. Nisanlimin ablasu dedi o da sünnetli hatta gösterdi de
Soran+1 yılBilmiyorum onu yapack olan kadin ayni halasi sunnet edeceği 8. Kiz ben olcam
- +1 yıl
Bu tam bir saçmalık aynı zamanda altını çizerek söylüyorum insanlık suçu bu hiç etik değil ayrıca o kadının tip bilgisi var mı ki herhangi bir komplikasyonda nasıl müdahale edecek local anestezi yaptığında alerjik bir şüphe görülürse nasıl müdahale edicek bu kısmını hiç düşündün mü
Soran+1 yılBilmiyorum evde kadin yapicak cok yapmis daha once komplikasyon falan olhr mu bilmem
+1 yılNereli bunlar? Birde bu dediklerine göre hala evli misin onunla? Cahil toplumlarda yapılan bir şey bu. Nasıl için atıyor hala kaç kurtar kendini
121 Yorumla
Soran+1 yılhenüz evlenmedik 1. kendileri k. ıraklı 2
- +1 yıl
Evlenmemişken bitir kurtul. Çocuğun olsa nolacak onlarada aynı kaderi mi yaşatacaksın? Niye böyle bir şeye boyun eğiyorsun
Soran+1 yılçok seviyorum
- +1 yıl
Zengin ve yakışıklıymış okudum. Madem kendini ezmeyi kendine layık görüyorsun kendine değer vermiyorsun bari çocuk doğurmada saçmalıklarınıza katlanmasın. Ne haltın varsa ye.
Soran+1 yılçok biliyorsun
- +1 yıl
Senden iyi bildiğim kesin. Okuyan kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadınım çok şükür. Biri bana bunu teklif etse ailem onlara bie daha adımı andırmazdı. Anneniz bile karşı çıkmıyor. Sen kendini paraya satıyorsun başka birşeye değil
Soran+1 yılhe he satıyorum. seviyorum diyom anlamıyor msuun
- +1 yıl
Kendin gibi cahili bulmuşsun seversin tabi. Seviyormuş buna senin gibiler inanır anca. Çok paraya satta bari boşa gitmesin sünnetin. Sizin gibiler oldukça ne kadın onuru kalır ne de başka bir şey
Soran+1 yıloff be ne konuştun.. bir derdimizi de açmayalaım mı
- +1 yıl
Bacım senin bedeninin kıymeti yok mu? Senin onurun gururun yok mu? Derdimizi açmayalım mı diyorsun. Hayatından çıkaracaksın dert mert kalmaz. Yapışık sülük gibi bir adamın hatasını göre göre kalmayın.
Soran+1 yılsen hiç sevmedin mi
- +1 yıl
Sevdim ama ben güçlü bir kadınım ezikliği kabul etmedim etmem de. Rabbim de yanımda oldu hep bu direnişimde
- +1 yıl
Senin bunu kabul etmen Allah'ın emanetine de sahip çıkamaman oluyor. İnancın ne noktada bilmiyorum. Kendine hiçbir şeye acımıyorsun. Olacak çocuğu düşünür çoğu kadın böyle vazgeçer bu bile yok yazık
Soran+1 yılçocukla ne alakası var
- +1 yıl
Kız çocuğun olsa sünnet olsun diyecekler gene. Senin algıların biraz düşük herhalde. Okudun mu sen? Eğitimin nereye kadar?
Soran+1 yıllise o zamana kim öyle kim kala ya
- +1 yıl
Vay bencil vay. Kim öyle kim kala diyor. Zeki insanın farkı burdan belli olur işte. Enini sonunu düşünür olacakların ona göre karar alır. Yazık olacak çocuğa da sanada ne diyim.
- +1 yıl
Senden çok annene kızdım. O karıları evin eşiğine sokmaması lazım
Soran+1 yılSagol abla verdiğin akillar icin
- +1 yıl
Alırsan akıl olur evlenince başını vuracak taş ararsın ama senden giden gitmiş olur haberin olsun😂
- +1 yıl
Erkek sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz
+1 yılHayır bunu asla kabul etme. Kadın sünneti tüm dünyanın şiddetle karşı çıktığı bir şey asla kabul etme bence
113 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum öyle bi cenderedeyimki.
- +1 yıl
Erkek sünnetsiz mi olmalı mı sünnetli mi nedeniyle
- +1 yıl
@Alltime_20 Erkek ola bilir ama kadın hayır
- +1 yıl
Yani bence kabuk etme çünkü bu dehşet edici bir şey çok
- +1 yıl
Erkek tıbbi nedeniyle mi sünnet oluyor
- +1 yıl
@Alltime_20 Aslında tıbbi olarak sünnetli olması daha uygun diyorlar
- +1 yıl
@Alltime_20 evet tıbbi nedenlerden ötürü lazım
- +1 yıl
Sünnet derimde darlık var
- +1 yıl
Niye kabul ettin...
Soran+1 yılNisanlim sevdigim adam istsdi
- +1 yıl
Senin kararın tabi. Saygı duymaktan başka bir şey düşmez bana ama, istediği şey aşırı anormal bir şey. İstersen internette de ara. Bu bir suç
Soran+1 yılOldum bile
- +1 yıl
Sen bilirsin. Senin kararın sonuçta bana da saygı duymak düşer
+1 yılEski Mısırlılar baylarda olduğu gibi Bayanlar da aynı işlemi yani sünnet yapanlarmis.. sevgilinin soyu oradan demektir 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılkuzy ıraklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılzar dikimi deseydin iğne iplik elime alırdım da sünnet için biraz düşünmem lazım, basit bir işe benzemiyor, nasıl yapsak acaba makasla mı jiletle mi yoksa maket bıçağı falan mı kullansak, ah çok zor , kızların bize ihtiyacı var
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi be orada
Cevap sahibi+1 yılbu saçma evliliği tavsiye etmiyorum. Yorumlarda kadının zevki ve azgınlığı önlesin diye demişsin, zevk alamazsan kocan nasıl memnun kalıcak sen nasıl memnun kalıcan. Ve en önemlisi de senin zevk hayatın. Belki nişan çevrilir belki boşanırsın, böyle ilkel uygulamalardan uzak dur. Ben erkek sünnetini de hiç doğru bulmuyorum zaten öyle bir şey Kur'anda yazmıyor.
+1 yıloha ne kadar saçmalık sende de bizim de aderlerde hadım edilmek var cjdjdjjd
115 Yorumla
Soran+1 yılkeşke diyebilsem
- +1 yıl
sünnet nası edilcen ki sen , edilcek misin peki
Soran+1 yılklitorisim kesilecek
- +1 yıl
nasıl hissediyorsun?
Soran+1 yılNormal bi sorun yok
- +1 yıl
peki bu yaptırdın işlem nası bişiy ne gibi yani ne işe yarıo
Soran+1 yılTahrik olma azaltilcak
- +1 yıl
evlendiniz mi
- +1 yıl
kaç yaşındasın
Soran+1 yılEvlenicez 22
- +1 yıl
düğünün ne zaman
Soran+1 yıl1 Mart
- +1 yıl
daha çok varmış ya düğünden sonra olmuyor muymuş
Soran+1 yılYok önce
- +1 yıl
sünnet olman nie şartmış hangi yerde geçiyor dinleri mi farklı
Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Ciddi ciddi buna inanıp cevap veren olmuş ülkenin zeka seviyesi cidden yerlerde 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılsen akıllısın dimi
Öncelikle olmuşsun sünneti geçmiş olsun & hayırlı olsun. Ben de olacağım ama bazı korkularım var açıkçası.
03 Yorumla- 1 yıl
Sünnet oldun mu
- 1 yıl
Yaptırdın mi
+1 yılşunu sorgulayıp düşünüyor olman bile büyük saçmalık.
kabul etmişsin de destekçi arıyor gibisin.
yaptır gitsin ya
00 Yorumla
+1 yılburaya cok güzel bir şey yazardımda yazamıyorum. la çükümüzü kestiler hadi anlamadım da mantığını anladık diyelim kadının ne alaka?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkukunu eşinin ailesine açıp göstermediysen kocan hariç kimse bilmeyecek. Oldum ben dersin. Kocam tutupta hadi kukunu amcaoğluma veya babama göster bir baksınlar olmuş musun dieycek biriyse evlenip evlenmemek senin tercihin beybisu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki sen müslüman mısın? Sende kendi adetlerinden kültüründen törenden bahset bu ne saçmalık zorla yatırıp kesemiceklerine göre kendini alçaltmak istiyorsan yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman onlar da onlarda varmış öyle adet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenci kardeşim altina yatar, gelin olursan olacagi buydu. Bircok afrika ülkesinde kizlari sünnet ediyorlar, azginligi gitsin, istek olmasin, aldatama olmasin diyer.
02 Yorumla
Soran+1 yılkuzey ıraklı ya ne zencisi
Cevap sahibi+1 yılFarketmez, aynisi, amiindan zevk alan yeri kesip aliyorlar, kuzey irakli kocani aldatman imknasizlasiyor.
+1 yılBence erkeğe bile yapılmamalı da neyse..
00 Yorumla
+1 yılSunnetmi🤔
sende çıkıntımı var girintimi 🤫
00 Yorumla
+1 yılKadın sünnettide mi? var neyini kestiriyorsun ki?
03 Yorumla- +1 yıl
Varmış öyle duydum
Soran+1 yıl@ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ var var
- +1 yıl
Ne yapıyorlar dudakları mı kesiyorlar kritosu mu
+1 yılöyle şey mi olur. bayan sünnetinin bir gereği yok bu nasıl bağnaz bir gelenek
00 Yorumla
+1 yılcanım misin ya bi de soruyon mu kocandan ayril kocandan da ailesinden de uzaklas bi daha da sevdiginin ailesini arastirmadan evlenme canım canım gelenekler. Hepinizin kafasini * ben.
05 Yorumla
Soran+1 yılCanim evli değilim
- +1 yıl
ya sansuru
- +1 yıl
Kafayi yicem
Soran+1 yılSakin ol
- +1 yıl
Erkek sünneti gerekli mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka yalnız o Arap adetlerinde öyleydi ama eski Arap adetleri tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılkuzey ıraklı eşim.
+1 yılSenin o kloristini kessinlerde zevk alma birşeyden böyle trolde sorma a kodumun cahili ezi
17 Yorumla
Soran+1 yıl@nora17 bi tanesin
- +1 yıl
Soran+1 yılNe oluyor ya
- +1 yıl
Sen sus.
- +1 yıl
Iraklı ile ne işin var türk mü kalmadı farklı kültürlere takılıyosun
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de yaptırıcam da iyileşme sürecinden bahsedebilir misin? Ben seninki gibi kökünden kestirmicem ama ucundan sadece
16 Yorumla- +1 yıl
Yaptırdın mi
Cevap sahibi+1 yıl@melisafuz4 yaptırdım
- +1 yıl
Nasil geçti
Cevap sahibi+1 yıl@melisafuz4 hiç korkulacak bir şey yok. Klitorisin üstündeki deri kesiliyor sadece. yanında kimi götürüyorsan o iyice tutup ayırıyor bacaklarını. Sünnetçi de tek hamlede sündürüp incecik kesiyor. 2 dk falan sürüyor işlem. Uyuşturmadığı için ilk acı aşırı hissediyorsun sonra sadece hafif sızı kalıyor. Antibiyotik kremler verdi bana. Bir süre iç çamaşırına yapışabilir dikkat et dedi gönderdi.
- 1 yıl
neyle kesiyorlar uyuşturucu falan nasıl oluyor?
- 1 yıl
@melisafuz4 sende mi yaptıracaksın
Kestir gitsin ne olacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kolay yani.
+1 yılKestir gitsin :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Soran+1 yılhee oldu
- +1 yıl
Hatta kazık çıksınlar
+1 yılciddi misin? Hangi kabilenin geleneğiymiş?
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzey iraklilar
+1 yılTrollerin de zeka seviyesi iyice düştü
06 Yorumla
Soran+1 yılKeske troll olsa keske
- +1 yıl
Sana bir teklifim var
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Oturduğun şehri söyle sünneti durduralim
Soran+1 yılCay de soyleyim mi
- +1 yıl
Trollsün
+1 yılAsko senin neyini keseceklerki
04 Yorumla
Soran+1 yılklitorsi
- +1 yıl
Seni gidi şakacı seni
Soran+1 yılne alaka be
- +1 yıl
Sünnet derisi var mi kızda penis ucundaki gibi
+1 yılŞaka mı bu ne sünneti
01 Yorumla
Soran+1 yılkadın sünneti.
ol aşko vbjgbgfbkj
03 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun epki sen olsanolur musun
Soran+1 yılkeşke troll olsa
Gizli Üye(25-29)1 yılneyle kestiler çok mu acıdı? zevk alıyor musun şu an yoksa acıyor mu sekste?
00 YorumlaSen bittin, eskisi kadar zevk alamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen esiyim sormak isteyenler varsa yazsinlar
00 Yorumla
+1 yılNasıl oldun kısaca anlatabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılKestir pilavlarına at
00 YorumlaBaşka adam mı bulamadın bir de Iraklı 🤣
00 Yorumla
+1 yılBu sünnet olayı nedir halen çözmüş değilim
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla mı yatacaksin yani
00 YorumlaSuudi Arabistan'da mi yasiyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAfika kabilesi mi
00 Yorumla Arap bedevileriyle evlen sen :)
00 Yorumla
+1 yılPuhaha efso güldum
00 Yorumla
+1 yılSende 1 gram beyin var mı merak ediyorum cidden.
00 Yorumla
+1 yılÖnce penis taktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalanını s2ym senin
01 Yorumla
Soran+1 yılterciyesiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılOmg umarım troldur
09 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ne yazık
Cevap sahibi+1 yılYazık sana bu cahilde ne buldun
Soran+1 yılya adam aslında öyle biri değil. ama aile geleneklr.
Cevap sahibi+1 yılOna doğru geliyor bu senin bedeninin üstünde ailesi söz hakkına sahip olduğunu düşünüyor bu bambaşka bir boyut
Soran+1 yılsorma işte gelenkere ne derece karşı çıakbiliyoruz
Cevap sahibi+1 yılSen kabul etmişsin bu durumu niye soruyorsun ki
Soran+1 yıletmedim daha korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılGelenek görenerek diyerek yaptırırlar sana merak etme sonra berbat bir evlilik, yaşadığın ilişkiden zevk alamama, sadece kocanın zevki için bir delik görevi görme gibi durumlar devam eder gider
Soran+1 yılbiliyorum gerçekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım nereni kesicekler yahuu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılManyaksınız hıaaa. mmına
+1 yılNasıl yapıldı ya özelden yazarmısın
00 Yorumla
+1 yılYaptir
01 Yorumla
Soran+1 yılTskler oyle yapcuam
Yahudimi
02 Yorumla
Soran+1 yılarap
+1 yılNe işe yarıyormuş
078 Yorumla
Soran+1 yılklitorisi kesiyorlar zevki azgınlığı önlemek için
- +1 yıl
Senin için kötü bir şey bu zevk almak istemiyorsan kestir
Soran+1 yılbilmiyorum ki. korkuyorum
- +1 yıl
Annen falan ne diyor bu durumda
Soran+1 yılsen bilirsin diyo
- +1 yıl
Buna değecek bir adamsa bilemem saçma bi gelenek
Soran+1 yılbana değer veriyor
- +1 yıl
Bi konuş kocan olacak adamla anlar belki seni sende zevk alamayacaksan ne anlamı var öyle evliliğin. Bi süre sonra sevgi azalacak ama zevk ömür boyu sürecek hayatın tadı orada kendine zulmetme konuş bi şekilde ikna et
Soran+1 yılanası südümü helal etmem diyormış, bu nedenle 2 yıllık sevgilikte de hiç dokunmadı bna
- +1 yıl
Valla bilemedim ya aynı durumda ben olmak istemezdim zengin mi bari😀
Soran+1 yılzengin çok yakışıklı ve çok iyi biri.
- +1 yıl
Sen cinsel anlamda nasılsın normalde ondan mahrum kalacaksın sonuçta. cinsellik önemsiz diyorsan sünnet ol. İki sene iyice taniyabildin mi
- +1 yıl
Her güzeldede bi kusur bulunuyor ya
Soran+1 yılhiç tatmadım ki cinselik bakireyim. evet iyice tanıdım
- +1 yıl
İyi, yakışıklı, zenginde zor bulunur 😀 senin için iyi olan hangisiyse o olur umarım 🙏
Soran+1 yılsen olsan?
- +1 yıl
Gerçekten iyi bir insansa birde zenginse kabul ederdim herhalde 😂
Soran+1 yılseks keyifli bişiy mi.
- +1 yıl
Hiç mastürbasyon yapmadın mı
Soran+1 yılbi kere denedim bişi anlamadım
- +1 yıl
Keyifli tabi erkeğin sana onu tattirmasida lazım tabi
- +1 yıl
Anlamadiysan ol sünneti
Soran+1 yılbilmiyorummm:s
Soran+1 yılkendileri yapcaklar hem kızlık knotrolü de olcak.
- +1 yıl
Gerçekten saçma bir gelenek ya 😂 aşırı müslümanlar herhalde
- +1 yıl
Nasıl kendileri doktor kontrolünde değil mi
Soran+1 yılyyoo türbanlı bile deille. r
Soran+1 yılyoo evde olcak ya.
- +1 yıl
Ee güvenmiyorlar mı amaçları ne ozmn
Soran+1 yılgelenekmiş sorgulayamıyorsun
- +1 yıl
Ben böyle geleneğin içene tüküreyim bildiğin hayatı kadına zehir ediyorlar ya
Soran+1 yılvalla bende anlamadım.
- +1 yıl
Eşinle konuşup beraber dümen yapın yaptırdık deyin
Soran+1 yılkendileri yapcaklar illa. halası yapcak
- +1 yıl
Sende altını bileziği fazla iste 😀
Soran+1 yıl10 çift takılıyor
- +1 yıl
Bilemedim ya çok seviyorsan o da dediğin gibi iyi biri ise cinselliktente anlamadım dedin zaten ol derim
Soran+1 yılçok acır mı acaba ya
- +1 yıl
İllaki acır ama çocuklarda oluyor sünnet çabuk geçer olanlara bi sor acıyıp acimadığını ama acisada olacaksın zaten sormasan daha iyi
Soran+1 yılolmalı mıyım sence
- +1 yıl
Cinsellikten anlamıyorum diyorsan ol
Soran+1 yılsence değer mi cinsellikten vazgçemeye
- +1 yıl
Bence değmez ama sen anlamıyorum bişey dediğin için öyle söyledim
Soran+1 yılbir kere yaptım mastürbasyon ondan da bişi anlamadım
- +1 yıl
Yaş kaç
- +1 yıl
Ben bir hafta bile dayanamıyorum mastürbasyon yapmadan 🤫😂
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Nişanlın kaç yaşında
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılsen bekaretini koruyor musun
- +1 yıl
Benim kızlık bozuldu 😄
- +1 yıl
mastürbasyon yapıyorum sürekli ama gerçekten güzel bişey ama sen anlamıyorum diyorsun
Soran+1 yılkaç yaşındaa.
Soran+1 yılbi kere denedim bişi anlamadım ki.
- +1 yıl
26 yaş benim
- +1 yıl
Gerçekten hiç istemiyor mu canın
Soran+1 yılyo kızlığın kaç yaşında bozud
Soran+1 yılpek istemiyo
- +1 yıl
19
Soran+1 yılkim aldı ve çok acıdı mı
- +1 yıl
Çok acıdı tabi acımaz mı 🤣
Soran+1 yılbnmki daha duruyr. sünnet ve düğünden sonra olcak. seni kim bozdu
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Orasını karıştırma artık 😄
Soran+1 yılpişman mısın
- +1 yıl
Pişmanım
Soran+1 yılben çok istekli bş kız değilim ama sünnet belki bni günahtan iyice uzak tutar
- +1 yıl
Zaten istekli değilmişsin sünnet istekli olanlara olmalı
- +1 yıl
Bi sorsana tamamen istek bitiyor mu beyinde de mi bitiyor çok merak ettim😄
Soran+1 yılsordum çok. sadece içine girilip uzun süre gidip geldikten sonra hafif zevk oluyomuş ama istek olmuyomuş
Soran+1 yılsana da yaptıralım lazımsa :D
- +1 yıl
Sulanmassa 😂 seks esnasında çok acır 😂
Soran+1 yılonu bilmiyorum bak. sen düşünür müsüm?
- +1 yıl
Aslında bana gerekli😂
Soran+1 yılo kadar mı azgınsın ya
Soran+1 yılDurum o kadar mi kotu
- +1 yıl
Erkeği de zevksiz bırakıyorlar😂
Soran+1 yılSarilaci oldum sunneti
Kendin kızlarına ne yaptirirlarmis sünnet mi
011 Yorumla
Soran+1 yılevet kadın sünneti
Soran+1 yılklitorisi kesiyorlar zevki azgınlığı önlemek için
Soran+1 yılvalla öyle
Soran+1 yılkzuey ıraklılar ama buradalar.
Soran+1 yılkendileri yapıcaklar ya, nişanlımın halası yapcak
Soran+1 yılnabıyım sence
+1 yılNijer'den mi Gana'dan mı eşin?
02 Yorumla
Soran+1 yılkuzey ırak
- +1 yıl
O zaman töreye uymak gerek😑
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılHintli mi kayınların
02 Yorumla
Soran+1 yılkuzey ıraklı
- +1 yıl
Bırak bence
Özele gelir misin konuşmak istiyorum
00 YorumlaHaaaa?
01 YorumlaSakın yapma.
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?