Sabah uyandığımda ellerimde turuncu lekeler var, sol baş parmağımda daha yoğun bir şekilde leke var. Sağ elimde de parmak uçlarımın sağ tarafında var. Ne bunlar ya? Uyurgezer değilim gece uyumadan önce yoktular. :( böylebirşey:ellerimde turuncu lekeler
yıkadığında sabunladığındada geçmiyosa bendede olmuştu bu ayak parmaklarımdada oldu hatta ama sebebini hala bilmiyorum bir gün sonra geçmişti belki bişeye alerjin vardır ama sıkma canına geçici
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yıkadığımda geçti, kan büyük ihtimalle ama kanayacak hiçbir yer yok. Burnum kanasa kan lekesi yüzümde de olur, ağzımın kenarında aynı lekeden var ama elimden bulaşmış olma ihtimali yüksek çünkü ağzımda kan tadıyla falan uyanmadım. Başka da imkanı yok
Telaş yapma.. Üstünü değiştirirken vücudunu kontrol et. Sonra yatağını kontrol et.. Sonra git buz dolabını kontrol et. Saçına bile bak ipucu bulacağına ininanıyorum
Bugün bu durumun aynısını yaşadım araştırmak için girdiğimde yazmak istedim yıkadım çıkmıyor kına gibi kokuyor sabah aklımı kaybedecektim evde tek olmasam biri şaka yaptı demeyi çok isterdim