Gecici kizlik zarinda dikimi yaptircak doktor önemli midir her kadin dogum doktoru yapabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kapıyı açarken sorun yoktu ama kapatırken anahtar içerde kaldı şimdi çilingir lazım o da hemen lazım iyide senin bu yaptığın dolandırıcılık değil mi yaptım ettim dikin ne güzel hayat ya valla
Ben kadin hastalıklarında hemsireyim hastanede calisiyorum ayrıca klinikte te yapiyoruz istersen yazabilirsin bana
Gecici dikim %100 sonuç veriyormu
Bu senin yanına göre değişir
Ne?
Ya aslında bende yırtılma felan yok cinsel iliskiye de girmedim sadece zedelenme olmuş ama doktor kayaabilir de kanamayabilirde dedi o yüzden ben yaptırmak istiyorum
Gizliden çıkamam burdan yazabilirsin
Şöyle düşün bi klinikte hiç yapmamış birinin yapması ya da daha öncesinde binlerce kez yapmış kişiyimi tercih edersin
Çok olanı ama vaktim kalmadiiii
Ne anlamda vaktin kalmadı
20 gün kaldı. İyi doktorların hepsi İstanbul'da. İstanbula gidip gelemem
Bulunduğun yerdede vardır neden 20 gün
Iste bulunduğum yerdeki doktor çok yapmışımdır yapmamismidir bilmiyorum. Bana sadece kesinlikle 3 gün içinde cinsel iliskiye girmem gerektiğini söyledi %100 kanar dedi.
Yani sen 20 gün süren o yüzden mi var
Evetttt
Nerde bulunuyorsun
Ben diktirdim şu an evliyim mutluyum. Kocam hiç farketmedi. Bile mutluyuz. Evet her. Doğum doktoru yapabiliyor canım .
Gecici mi yaptırdın
Geçicidir zaten evlenince. Eşin hallediyor.
Ciddi misin sen ne kadar önce diktirdin
Bende gecici yaptircam 20 gün vaktim kaldıı doktorla da görüştüm normal kadın dogum doktoru yaptırdıktan sonra 3 gün içinde ilişkiye girmem gerektiğini söyledi %100 kanar dedi ama bilmiyorum
Canım gecici mi yaptırdın?
Evet geçici zaten 1 haftaya evleniyordum
Geniş değil miydi
Normal bir kadın dogum doktoruna yaptırdın dimi bende yaptircam korkuyorum birazz
Evet canım biraz aciyor bende korkuyordum ama öyle çokta bişey yok korkma evet. Kadın doğum doktoru
İlk girerken rahat girmedi mi
Yaptirdigin gün çok agri hissettin mi bide nerde yaptırdın kaç yılında yaptırdın canım
Ağrı tabikide oluyor özel de yaptım ben maalesef devlette yanlış yapabiliyorlar 20 gün önce yaptırdım
Bana doktor yaptırdıktan sonra 3 gün içinde ilişkiye girmen gerek dedii
Bana 2 hafta sonra girmen lazım dedi ama. Ben zaten 1 haftaya evleniyordum. yani başka doktorla görüş bence
Doktorun kimdi canım
Şehir neresi senin ben. Adana'da bir doktorda yaptım.
Düzce
Başka şansım kalmadı zaten yaptircam zaten yaptırdıktan sonra 3 gün içinde ilişkiye girmiş oluyorum. Doktor %100 kanama olur dedi. Güvenmekten başka çarem kalmadı artık
İnşallah bir sorun çıkmaz canım
Düzce mi
@karizma14 evet
Hangi doktora gidiyorsun
@karizma14 söyleyemem maalesef
Dimi ama erkek yapınca da şerefsiz diyorsunuz
Tabii ki önemli hem işini bilecek hem yakışıklı olacak.
Kendini mi kandırıyorsun yoksa seninle evlenicek olan kerizi mi fkfkfk diktirenler fa*hişelerden daha aşağı nence sahtekarlık olarak ckdmd
Diktirme ama sen saglıkcıyım ulaş yardımco olabilirim
Niye diktirmiyim?
Sen karar bu konu yardımcı olabilir neden zaman az dedin
20 gün içinde ilişkiye gircem çünküü. Kalıcı yaptırmam onun tedavisi 1.5 ay sürüyor
Gir karşindaki söyle sevgilin eşinmi
Bisey soliycem ben cinsel iliskiye girmedim ki. Sadece zedelenme var bu duyguyu ben kendimde yaşamak istiyorum o yüzden diktirmek istiyorum. Yani onu kandirmiyorum biriyle yatıp yatmadım demiyorum ki söylesem bile erkeklerin sacma bir duvarı var bu konuya karşı o yüzden solemiycem
Bozuldu eminsin
Açıkçası doktor bozuldu demedi zedelenmiş zar bütünlüğü koruyor ama kanama olur olmaz bilmiyorum dedi zedelendigi yerden eserse kana olmaz dedj
Kafadan bilemeyiz muayene olman gerekir
Hani kizlik zari yoktu bazi kizlar yok zar yok falan filan sacma sacma muhabbetler
Zar var tabikidee ama bazı kadınlarda doğuştan yok veya doğuştan esnek olabiliyor. Zarı olmayan kadinlar da var tabiki.
Sen iliski yasadigin icin diktiricen
Diktir erkolar s@l@k yerine konmayı hakediyor
Bazen evetttt
Simi s ktir s. Ktir diktir nasıl olsa Allah bilmiyor ya sanki
Hiç diktirmedim bilmiyorum
Evlenecegin erkegin vebali ustunde
Biliyorummm
Nasi biliyosun yazik adama
Ya nerden biliyorsun yazık olduğunu bilip bilmeden konuşma bee. Ben sana cinsel iliskiye girdim kizligim bozuldu gibi bisey yazmismiyim yazık felan diyorsun.
İyide nasıl bozdun o zaman parmağını mi batırdın yani
@dobraerkek1 zedelenme var bende doktor kanama olabilir de olmayabilirde dedi bende olmasını istediğim için yaptırmak istiyorum bu kadar. mastürbasyon yaparken olduğunu düşünüyorum canım yandı ama kanamam felan olmamıştı doktor da bana zedelenme var %50 kanayabilir %50 kanamayabilir dedi
İnsan azdıgi zaman ne yapacağını bilmiyor muhtemelen sen kendin zedelemişsindir geçmiş olsun o zaman şimdi sen bunu sevgiline söylesende anlamaz yüzde yuz yapacak birini bulmalisin
@dobraerkek1 sacmalik ya ne zedelenmesiymis o
Her turlu kanar
Yapamaz benimki tutmadı
hepsi aynısını dikiyor knka ya
Yapmaz galiba
Bazıları etik olarak zaten yapmıyor da basit bir dikim olduğu için yapanlar acaba doğru düzgün yapabiliyormudur
Bence diktirme
Artık çok geç gibi
Gel dikeyim
Evet yapiyor
Yaptıran tanıdığın felan var mı