Sağlık Sizce en ideal uyanma saati kaçtır? BerkeDenizyks Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Sizce normal bir insan saat kaçta uyanmalı 5-7 arası 8-9 arası 10-12 arası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en ideal uyanma saati kaçtır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. 4-5 saat uyuyorum 0 0 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Az uyumak daha iyi. fazla uyuyunca zamandan çalıyorum hissi oluşuyor bende. 6 benim için ideal 🙃 1 0 Yorumla
benElif_qw Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Eğer okula gidiyorsan büyük tatillerde 11 12 arası haftasonu 8 9 arası çünkü okula gidiyorsan okula gitmek için belirli bir saate uyanman gerek eğer hafta içi ise 5 7 arası iyi bence 0 0 Yorumla
Mr-Shelby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Uyku düzeni olmazsa hiç bir şey olmaz 0 1 Yorumla BerkeDenizyks +1 yıl senin önerdiğin nedir peki saat kaç olmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
4-5 saat uyuyorum
Az uyumak daha iyi. fazla uyuyunca zamandan çalıyorum hissi oluşuyor bende. 6 benim için ideal 🙃
Eğer okula gidiyorsan büyük tatillerde 11 12 arası haftasonu 8 9 arası çünkü okula gidiyorsan okula gitmek için belirli bir saate uyanman gerek eğer hafta içi ise 5 7 arası iyi bence
6 Bence
kendiliğinden uyandığın saat en doğrusudur
Uyku düzeni olmazsa hiç bir şey olmaz
senin önerdiğin nedir peki saat kaç olmalı
Erken kalkan erken yol alır..
08:00 bence