Sağlık 70 75 beden kücük degil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce nasıl? Güncellemeler+1 yıl 85 nasıl? 70 75 beden kücük degil mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl bence 85 b mükemmel ama tabi vücuut yapısına göre oranlar değişebilir 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Daha küçüğü olmuyo kanka 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Sen kızsın daha iyi bilirsin ama ben bilmiyorum daha küçük dümdüz olur daha küçüğü Yorumla Soran +1 yıl Ben de onu diyorum zaten bence de kücuk benim normalde 85 Yorumla MrYiğitbey +1 yıl 85 ideal zayıfsan birde çok göze hoş gelen bi görüntüsü olur kafana takma yani Yorumla Soran +1 yıl 177 75 Yorumla Soran +1 yıl Balıketliyim Yorumla MrYiğitbey +1 yıl O zaman vucuduna göre küçük ama 85 kötü gözükmez önemli olan hayatındaki kişinin düşüncesi o da seni seviyosa zaten beğenir çünkü seven erkeğin en beğendi vucut sevdiğinin vücududur. Yorumla Soran +1 yıl Vucuduma göre kücük degil be ideal bence Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bilmiyorum kanka ben hiç senin fiziğinde birini görmedim o yüzden senin dedin daha doğrudur ideal diyorsan öyledir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gördün kısa mı Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Kısa boylu bir erkek nasıl görebilir sizce Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim tam soruyu Yorumla MrYiğitbey +1 yıl boş ver ben görmedim şeyi anlamam senin gibi bir kızı hiç görmedim o yüzden yorum yapmam cahilllik olur sadece Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişinin kilosuna boyuna göre değişir 0 3 Yorumla cilektadindas +1 yıl Nasilda biliyor ya skfjjdjg Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl @cilektadindas genel kültür Yorumla cilektadindas +1 yıl Peki😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yam avuca göre.. dışarı taşmaz. iyi bence. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 85 tam tokatlık.. mmm Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cup önemli. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl A Yorumla carsngirls +1 yıl Küçük. Yorumla Soran +1 yıl B Yorumla carsngirls +1 yıl Eh işte. Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. En güzel ölçü bence 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 430 cevap paylaştı. küçük evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Küçük olmasını neden sorun edersiniz halbuki çok mükemmel
bence 85 b mükemmel ama tabi vücuut yapısına göre oranlar değişebilir
Daha küçüğü olmuyo kanka
Ciddi misin
Sen kızsın daha iyi bilirsin ama ben bilmiyorum daha küçük dümdüz olur daha küçüğü
Ben de onu diyorum zaten bence de kücuk benim normalde 85
85 ideal zayıfsan birde çok göze hoş gelen bi görüntüsü olur kafana takma yani
177 75
Balıketliyim
O zaman vucuduna göre küçük ama 85 kötü gözükmez önemli olan hayatındaki kişinin düşüncesi o da seni seviyosa zaten beğenir çünkü seven erkeğin en beğendi vucut sevdiğinin vücududur.
Vucuduma göre kücük degil be ideal bence
Bilmiyorum kanka ben hiç senin fiziğinde birini görmedim o yüzden senin dedin daha doğrudur ideal diyorsan öyledir
Nasıl gördün kısa mı
Kısa boylu bir erkek nasıl görebilir sizce
Anlamadim tam soruyu
boş ver ben görmedim şeyi anlamam senin gibi bir kızı hiç görmedim o yüzden yorum yapmam cahilllik olur sadece
pinpon topu gibi
Kişinin kilosuna boyuna göre değişir
Nasilda biliyor ya skfjjdjg
@cilektadindas genel kültür
Peki😂
yam avuca göre.. dışarı taşmaz. iyi bence.
85 tam tokatlık.. mmm
Bence güzel ağzıma doldururum
Cup önemli.
A
Küçük.
B
Eh işte.
Büyürler
Küçük
Küçük
Adam olana çok bile
Çok küçük