Tek dis eksigim var yaptirsam mi yaptirmasam mi kararsizim sizce napmaliyim implantdan korkuyorum. kopek disimin yanindaki ikinci disim yok kaybettim.
Implant riskleri oluyor kopru mu mantikli yoksa bos birakmak mi...
Implant riskleri oluyor kopru mu mantikli yoksa bos birakmak mi...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dişlerinin şekli bozulabilir araları açılabilir boş dişten dolayı, köprü bence çok da kullanışlı değil o yüzden implant yaptırmanı öneririm.
Cok feci korkuyorum ya yarin yapilcak ama kalbim durucak korkudan resmen
Merhaba yaptınız mı
Evet yaptirdim bir sene olcak 😅
Korktuğunuz gibi oldu mu kaç tane yaptırdınız? Ben de 1 tane yaptıracağım ama çok korkuyorum tedavi sonrası süreç nasıl geçecek yemek yeme gibi…
Korktugum gibi olmadi da benim doktorum cok iyiydi sifir aciydi yaparken, yaptiktan sonra da hafif zonklama agri kesici icince geciyordu dis temizleme vs vs onlardan daha basit islem ben bir tane kore yaptirdim ve cok cok memnunum dissiz kalmaktansa her disim eksildiginde yapicam
Seni cok iyi anliyorum ben de korkumdan hep erteledim aylarca 6 7 ay boyunca, kirik disle gezdim ve bu kirik disi bilerek cektirmedim inplant yaptirdigim zaman disi cekip aninda yerini koycakti bu daha basit diye o kirik isle aylarca gezdim impalntsa yaptiramadim basta korkumdan cesaretimi toplayana kadar kirik disle gezdim sonra o kirik dis enfeksiyn yapti aylarca onunla ugrastim enfeksiyon duzeldigi an disi cekip yerine implant koydular ayni gun ve asiri basitti cunku cekilen disin yeri bos ya implanti hemen koydular bu yuzden bana daha kolay geldi. İmplant takimi basit ama olcu alirken vidayi sokuyorlar mdmsmsmsms resmen tornavida ile sikiliyor hissediyorum o his kotu bi, aci falan yok minumum derecede aci var
Benim dişim yamuktu. Dişimi çektikten sonra dis yaptırmıştım. Baştan acıyor sızlıyor ama sonra çok rahat. Estetik olarak güzel duruyor.
Hangi marka yaptirdinjz
Dişlerin o boşluğa kayabilir yaptırmalısın bence
bende var o sorun :(
Evet en cokda bundan dolayi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Geç kalırsan tel de taktırmak zorunda kalırsın. Bir an önce tedaviye başlamalısın
Off :((
Boş birakmak en mantıklısı hiçbir şey sağlığından daha önemli değil
Neden oyle dedin ki
Sorun olmaz ama görüntü olarak kötü durur.
Dişler vs vs kayma yapabiliyor. Sorun olur deniliyor
Dün anlatmıştım ama sanırım hala anlaşamadık 😃
anlasamadik ile alakasi yok yaptiran insanlarin tavsiyelerini ariyorum doktorlarin soylediklerini değil. Dedigim gibi yaptiran insanlarin pisman olup olmadiklarini.
Ben köprü yaptırdım 2 diş için 4 diş gitti🤣