Sağlık Şarapla çabucak sarhoş olmak ve kusmak için ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Kusmamak icin Şarapla çabucak sarhoş olmak ve kusmak için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Madem kusacaksin niye içiyorsun? Niye özellikle sarhoş olma peşindesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kusmamak için yazcaktim Yorumla Soran +1 yıl Yayın acicam utanıyorum sarhoş olmam lazim Yorumla
plzweed Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Niye kusmak istiyosun? Kusmak istiyosan dik kafaya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kusmamamk için yazacaktim Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 946 cevap paylaştı. Sek sek kaldır 5 bardak arka arkaya tamam senin iş 😂 0 0 Yorumla
ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl peynir ya da ekmek :) 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Peynir ya da ekmek ne alaka? Yorumla ironman57 +1 yıl şarabı emip kolay sarhoş olmayı engeller ;) Yorumla Soran +1 yıl Kolay sarhoş olmak istiyorum Yorumla ironman57 +1 yıl hımmm o zaman aç karnına iç anı hareketler yap 2 kadehten sonra :) Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi hareketler yapayım mesela😂😂 Yorumla ironman57 +1 yıl içerken otur 2. kadehten sonra 15 dk sonra kalk neden istiyorsun bunu Yorumla Soran +1 yıl Yayinciyim ama sarhoş olmadan yayın açmaya utaniyorum Yorumla ironman57 +1 yıl yaaa iki kadeh viski kusma yok birsey yok dilinide açar :) hangi yayın bu Yorumla Soran +1 yıl Tango yayını Yorumla Soran +1 yıl İki kadeh viski diyorsun daa çok pahalı viski ya Yorumla Soran +1 yıl Bide ilerde iki kadeh viski yetmezse çok masrafli olur o Yorumla ironman57 +1 yıl ama her yayından önce içersin bitirmene gerel yok ki burada gizlisin tango yayını nasıl yapcan Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Köpek öldüreni sıcak iç. Mide falan kalmaz. 0 0 Yorumla
ezequielee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne kadar saçma bir amaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresi saçma geldi? Yorumla ezequielee +1 yıl Çabucak sarhoş olup neden kusacaksın Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Huzlı iç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kusmamamk için yazacaktim Yorumla stabecks +1 yıl Şarap çk çok içersen kusturur 2 dblede sarhoş olursun sen Yorumla
phpreal Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl şarap bana kafa yapmıyor aşko 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bana kilo yapmayan ve uygun fiyata beni sarhoş edebilecek bir içki türü söyler misin? Yorumla phpreal +1 yıl uygun fiyata alkol yok ama en uygun votka var Yorumla Soran +1 yıl Codka markası tavsiye eder misin Yorumla Soran +1 yıl Şarap 100 TL falan Yorumla Soran +1 yıl Vodkalar çok pahalı diye biliyorum Yorumla phpreal +1 yıl smirnoff Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler. Kaç TL dir bu vodka ? Yorumla phpreal +1 yıl bilemiyorum şu an kaç oldu Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Aç karnına hızlı iç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kusmamak için yazacaktim Yorumla Jeezyy +1 yıl Tok karnına yavaş iç😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Çabuk sarhoş olmak için peki ne yapmalıyım? Hızlı mi içeyim tok karni? Yorumla Jeezyy +1 yıl İşte tam tersini yapıcan sonra taklaya gelicen 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Madem kusacaksin niye içiyorsun? Niye özellikle sarhoş olma peşindesin
Kusmamak için yazcaktim
Yayın acicam utanıyorum sarhoş olmam lazim
Niye kusmak istiyosun? Kusmak istiyosan dik kafaya
Kusmamamk için yazacaktim
Sek sek kaldır 5 bardak arka arkaya tamam senin iş 😂
peynir ya da ekmek :)
Peynir ya da ekmek ne alaka?
şarabı emip kolay sarhoş olmayı engeller ;)
Kolay sarhoş olmak istiyorum
hımmm o zaman aç karnına iç anı hareketler yap 2 kadehten sonra :)
Ne gibi hareketler yapayım mesela😂😂
içerken otur 2. kadehten sonra 15 dk sonra kalk neden istiyorsun bunu
Yayinciyim ama sarhoş olmadan yayın açmaya utaniyorum
yaaa iki kadeh viski kusma yok birsey yok dilinide açar :) hangi yayın bu
Tango yayını
İki kadeh viski diyorsun daa çok pahalı viski ya
Bide ilerde iki kadeh viski yetmezse çok masrafli olur o
ama her yayından önce içersin bitirmene gerel yok ki burada gizlisin tango yayını nasıl yapcan
Köpek öldüreni sıcak iç. Mide falan kalmaz.
Ne kadar saçma bir amaç
Neresi saçma geldi?
Çabucak sarhoş olup neden kusacaksın
Huzlı iç
Kusmamamk için yazacaktim
Şarap çk çok içersen kusturur 2 dblede sarhoş olursun sen
şarap bana kafa yapmıyor aşko
Bana kilo yapmayan ve uygun fiyata beni sarhoş edebilecek bir içki türü söyler misin?
uygun fiyata alkol yok ama en uygun votka var
Codka markası tavsiye eder misin
Şarap 100 TL falan
Vodkalar çok pahalı diye biliyorum
smirnoff
Tesekkurler. Kaç TL dir bu vodka ?
bilemiyorum şu an kaç oldu
Aç karnına hızlı iç
Kusmamak için yazacaktim
Tok karnına yavaş iç😂
😂😂Çabuk sarhoş olmak için peki ne yapmalıyım? Hızlı mi içeyim tok karni?
İşte tam tersini yapıcan sonra taklaya gelicen 😂
Hızlı iç
Dik hepsini
Sınırları zorla