Gerçekten hiç içki ve sigara kullanmsmış insan kaldı mı? Ben hiç kullanmadım sadece dini açıdan değil, sağlık açısından da bakıldığında hiç mantıklı bulmuyorum, etrafımda çok örnek var. Babam akciğer kanserinden, dedem gırtlak kanserinden, diğer dedem böbrek yetmezliğinden öldüler, annem şu an da koah, amcam ve teyzem alkollik. Yani dönüp baktığımda ders çıkarabiliyorum, mantıklı ve akıllıca alışkanlıklar değiller.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Alkol yok denecek kadar az, sigarayı da aynı şekilde. Bana da çok gereksiz geliyor kimi zaman bunlar.
eskiden sigara içtim fakat alkol hiç içmedim. yaklaşık 15 yıldır ne sigara ne alkol içmedim. ben bu sınıfa girer miyim?
Hic alkol kullanmadim
allaha şükür her gün kullanııyorum
Belli 25 yaşındasın ama 40 gibi gözüküyorsun hep kırışıklıklsrın çıkmış tenin karsrmış ve lekeler var, tek bir fotoğraftan bile anlaşılıyor gerçeğini düşünemiyorum bile.
26 yaşındayım kanka 40 derece güneş altında calıştıgım için o karalık öldürdün bizi a*m*k abart cildimi herkes beğenio
Senin benden benim de senden hiçbir çıkarım yok, gerçekten çok büyük duruyorsun, ayrıca 40 derece güneş+alkol+sigara diyince dedim demek ki normal böyle görünmesi, sadece tek bir fotoğraftan bile böyle düşünüyorum ve cildin güzelse güzel çıkar benim cildim de çok beğenilir ve fotoğraflarda baya belli olur hep övülürüm ama seni zerre tanımadığım ve çıkarım olmadığı halde böyle gördüm ve 26 olduğuna hala inanmıyorum. En az 33,34 varsın bence
yaşlı görünüyorum evet herkes söylüyor bunu sakalsızım orada kanka 18 yaşındayken 13 yaşında gibi görünüyordum neden bu haldeyim diye sormak yerine olaya çok başka yerden bakıosun askerde çatışmada devrem şehit oldu denizciyim 7 8 ay karaya ayak basmıyorum sence de cabuk yaşlanmam normal değil mi alkol sigara mı sence beni yaşlandıran.
bukadarı yeterli diye düşünüyorum. sigara evet cidden felaket zararlı ama sandığın gibi kolay bırakılabileceğimiz bir şey değil askerde başladım ben sigaraya bu arada ağzıma sürmemiştim.
Hepsi, ama sen de sadece duygusallığa bağlıyorsun, demogojiye gerek yok, ben de çok şey yaşadım ama 22 yaşındayım 17,18 gözüküyorsun diyorlar. Yani her şey yarı yarı, yani sen % 50 zarar görmek varken kendi elinle bunu %100e yükseltiyorsun, bunda da bir mantık bulamıyorum.
bu hayatta yaptığım en saçma şey sigara içmek. mantıksız bulan sadece sen değilsin ama genetik olan şeylerde var 22 yaşımda banada herkes 19 yaşında gibisin diyordu inan öyle bi dönem geliyor ki çöküyorsun kadınlar daha çok çöküyor üstelik 5 yıl sonra belkide benden daha yaşlı görüneceksin bilemeyiz bunu olaya çok başka biryerden bakıyorsun haklı olabilirsin ama %100 doğru değil
Kolay değil ama gelipte bunca duygusal yüke, bu kadar olaylara katlanmış bir insanın bir sigaraya ve alkole bu kadar kolay yenilebileceğini düşünmüyorum.
alkolü katmayalım lütfen o benim kırmızı çizgim :D onu keyfi içerim bazı alışkanlıklardan vazgeçilmiyor diyip erteliyoruz işte nebiliyim tek bırakamadığım şey o 15 gün bırakıp elim ayağım titrediği dönemde geri başladım max 15 günü kurtardım cok zor inan ki benim için tek karşı koyamadığım şey o
Genetik olarakta şanslıyım babam 42 yaşındaymış ama 30 gibi gözüküyormuş ve baba tarafım full öyle amcamlar 55, 60 yaşındalar ama 40,45 gibi duruyorlar, ben de bu genetik avantajımı hayat düzeniyle destekliyorum. Ve bence bir şeylerin bağımlısı olmak aşırı varoşça geliyor bana, ve çok güçsüzce, sen kölesi oluyorsun, ona harcayacağın vakti ve parayı gelişmek için harcasan ya da iyilik yapmak için harcasan her zaman daha mantıklı olur. Ölüme en yakında şahit olmuşsun, sağlık gidince ölüm kapıya dayanması o kadar kolay olmadığını biliyorsun, amann ne olursa olsun dediğimiz şeyler bir gün bizim kapımızı çalarsa işte o zaman çok geç olacak ve asla geri dönemeyeceğiz.
söylediğin şeyleri bende biliyorum düşündüğüm zamanlar oluyor dediğim gibi bırakılmıyor be kardeşim alkol bırakılır ve spor yaptığım dönemler içmediğim olmuştu ama sigara öyle değil bırakılmıyor. maxx 15 gün bırakabildim olmuyor yapılmıyor.
maalesef sigara kullanıyorum
İnşallah bırakırsın
İsteyerek içiyorum aslında.
Sigara yerine başka bir şey bulamıyorum
Hobi edinmelisin.
Bende kullanmıyorum. Sağlığım herşeyden önemli.
Bennnnnn ben ben
Bennn
Ben var
Ben kullanmadim