Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır var yumuşak ve hareketli oynuyor da doktor sivilce dedi sanırım kör sivilce yaşayan var mı nasıl gecicek vücudum genel olarak çok yağlı ve yağ bezem çok var ama sivilce denildi ne yapabilirim
Teşekkür ederim maalesef cildiyeye randevu alamıyorum çok dolu ama doktora gösterdim hatta canım saçma kanser belirtileri olarak çıktı benimkisi yumuşak sert değil doktor öyle bişey olmadigini hatta ne alaka falan deri altı sivilcesi bu dedi ama hala geçmedi sanırım onla yaşamayı öğrenmem gerekiyor
Hayır ben şüphe ettim o da sivilce dedi internette öyle bilgiler var dedim yumuşak olduğu için ve oynadığı için yag bezesi olabilir bence herkeste öyle diyor yani elleyen
Yukarda yanlış oldu telefon düzeltti onu internete baktım saçma canım bilgiler çıktı doktor da güldü zaten ne alaka bu sivilce dedi gecer zamanla dedi temiz tut falan
Cildiyeye randevu alamıyorum ama doktor gecicegini söyledi kör sivilce dedi öyle bekliyorum stres yaşayan biriyim yüzümde de zaten çok sivilce var ondan herhalde
Haklısınız ama beni rahatsız eden bı durum yok yani unutuyorum bazen onu ağrısız zaten sadece başına gelen oldumu diye merak ettim herkes bendede var diyor
İlginç! Ben ilk kez görüyorum! Bir ara bu dizimde olanını merak ettim ve sonra da unuttum! Şimdi banyoya filan girince dikkatimi çekiyor bazen! Ama şimdi baktım koyu renkte, belki yakında geçer!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yag bezesi desem yag bezesi bu kadar pembemsi olmuyor gecmis olsun umarim gecer
Elledigim için biraz öyle çok oynuyorum normalde o kadar kırmızı degil
O zaman yag bezesi olma ihtimali daha yüksek geldi baska bi doktora daha gorunsen belki bi tedavisi vardir
Teşekkür ederim maalesef cildiyeye randevu alamıyorum çok dolu ama doktora gösterdim hatta canım saçma kanser belirtileri olarak çıktı benimkisi yumuşak sert değil doktor öyle bişey olmadigini hatta ne alaka falan deri altı sivilcesi bu dedi ama hala geçmedi sanırım onla yaşamayı öğrenmem gerekiyor
Eee kitleden suphe ediyorsa patalojiye gonderseydi bi parca alip o zaman belli olurdu. İcraat yoksa nasil anlaşılacakmis
Hayır ben şüphe ettim o da sivilce dedi internette öyle bilgiler var dedim yumuşak olduğu için ve oynadığı için yag bezesi olabilir bence herkeste öyle diyor yani elleyen
Yukarda yanlış oldu telefon düzeltti onu internete baktım saçma canım bilgiler çıktı doktor da güldü zaten ne alaka bu sivilce dedi gecer zamanla dedi temiz tut falan
Geçer bence ama iyi bir cildiyeye git
Cildiyeye randevu alamıyorum ama doktor gecicegini söyledi kör sivilce dedi öyle bekliyorum stres yaşayan biriyim yüzümde de zaten çok sivilce var ondan herhalde
Sivilce bende de var ya ama ilaç geçirdi az kaldı stres yapma
Teşekkür ederim biraz zor söz dönemimde oldu zaten şimdi nişan atlattim düğün telaşı olduğu için normal geliyo artık stresten kaynaklı şeyler
Bence sivilceden çok bu kıllara çözüm bulman lazım
Uzun zamandan beri dizimde var ve hiç baktırmadım!
Büyüyüp küçülüyor mu
Ne kadar uzun zaman birde
Valla tam olarak söyleyemem ama bir seneye yakın var her halde, belki fazla…. tam bilemiyorum!
Benim sivilce denildi
Ben gidip baktırmadım bile, öyle şiş duruyor ve ne olduğuna dair, hiç bir fikrim yok!
Alnında mı bu senin?
Ensemde
Herkes bendede var ondan normal falan diyor sanırım normal
Valla onu bu alanın uzmanına sormak lazım
Haklısınız ama beni rahatsız eden bı durum yok yani unutuyorum bazen onu ağrısız zaten sadece başına gelen oldumu diye merak ettim herkes bendede var diyor
O nasıl bir şeymiş ya, herkeste de olmaz ki 😃😃😃
Yağ bezesi diyende çok var hareketli olduğu için kızarıklık çok elledigimden sebep öyle aslında
İlginç! Ben ilk kez görüyorum! Bir ara bu dizimde olanını merak ettim ve sonra da unuttum! Şimdi banyoya filan girince dikkatimi çekiyor bazen!
Ama şimdi baktım koyu renkte, belki yakında geçer!
Kiloluysan belki de…bu konuda hiç bir bilgim yok!
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Bende unutuyorum genelde
Allah ondan büyük dert vermesin! En iyisi unutmak zaten!
Neresi burası