Sağlık & Diyet Bu salgın dan nasıl kurtulabilirim? Günün1inde Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Peteğin önünde olmama rağmen kemiklerim sızlıyor donuyorum ayakta duracak mecalim yok burnumdan da sıvı akıyor bu ne böylee Bu salgın dan nasıl kurtulabilirim? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
LadyAmetistFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 10 ay Bağışıklığını detsekleyecek ürünler kullanabilirsin belki takviye gıda, tavuk suyu çorbalar, bol bol portakal mandalina gibi meyveler tüketebilirsin 0 1 Yorumla Günün1inde Yeni 10 ay Sağ ol aşkım beniim Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Sende mi... 0 1 Yorumla Günün1inde 10 ay Maalesef evet Yorumla
deathlighttt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 10 ay Sorma ya kızmadık bi türlü 0 6 Yorumla Günün1inde 10 ay Cidden bu ne ya dayanacak gücüm kalmadı ayağı kalkamıyoruö Yorumla deathlighttt 10 ay Yapış peteğe Yorumla Günün1inde 10 ay Öyle yapıyorum zaten hahahaha Yorumla Günün1inde 10 ay Yandım ama üşümem titremem hâlen geçmedi Yorumla deathlighttt 10 ay Bende sobayı ateşledim Yorumla Günün1inde 10 ay Geçmiş olsun Kankii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bağışıklığını detsekleyecek ürünler kullanabilirsin belki takviye gıda, tavuk suyu çorbalar, bol bol portakal mandalina gibi meyveler tüketebilirsin
Sağ ol aşkım beniim
Sende mi...
Maalesef evet
Sorma ya kızmadık bi türlü
Cidden bu ne ya dayanacak gücüm kalmadı ayağı kalkamıyoruö
Yapış peteğe
Öyle yapıyorum zaten hahahaha
Yandım ama üşümem titremem hâlen geçmedi
Bende sobayı ateşledim
Geçmiş olsun Kankii