Güncellemeler
+1 yıl
Sağ göğüsme iğnelenme hissi var. Su içmemekten olur mu pek içmiyorum of
İnanılmaz başım ağrıyor midem bulanıyor öncesinde üşüme tuttu giyindim ama başlıktaki belirtiler devam. Tansiyon düşmedi falan mı aşırı ağrıyor. Balık ekmek icetea. Birkaç saat sonra çerez kek 3 bardak çay içtim ondan mıdır? Midemle alakalı da bir sorun olabilir reflü tarzı. Oturuyor mideme yiyecekler
Ciddi depresyon yaşadım bir ara hala öyle miyim bilmiyorum olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İshal durumum var mı
Yok az önce wc den çıktım normal yaptım afedersin. Şu an mide bulantısı bağ ağrısı devam şiddetli değil
Muhtemelen üşüttün korkmamalısın stres yaparsan daha da artabilir
Galiba öyle şu an iyiyim çok şükür cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Şifayı kapmışsın...
Başka bir şey değildir inşallah ya midem ağrıyor başım ağrıyor üşüme de var. Acaba tansiyonum mu düştü nedir bu anlamadım
1 ocak günü şiddetli baş ağrısı, mide bulantısı, akşamına doğru üşüme titreme oldu. 2 gün sürdü. 3. Gün eklem yerlerim ağrıdı, baş ağrısı geçti. İshal oldum. 4. Gün burun akıntısı başladı. 5. Gün burun tıkanıklığı başladı tüm ağrılarım geçti. 6. Ve 7. Günde burun tıkanıklığı devam etti. 8. Ve 9. Gün burnum akmaya başladı. 10. Gün akıntı geçti baş dönmesi başladı. şu an daha yeni yeni kendime geliyorum. Doktora gittim grip dedi. Başka bir şey demedi.
Ya baş ağrısı mide bulantısı ve ağrısı üşüme hafif titreme burun akıntısı her yemekten sonra oluyordu ve koşsam falan fısfıs ve hap vermişti hap evde kaldı enfeksiyonel bir şey de olabilir mi sizce? Ciddi bir şey değildir inşallah ta
Birkaç saat önce baş dönmesi de vardı hafif ama önemsemedim
Enfeksiyon ya da mikrop kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ama kendini kötü hissediyorsan acile git derim ben. Sonuçta biz ne yazsak boş. Doktor görsün bi
Evet haklısın sakız çiğnedim biraz midem rahatladı gibi baş ağrım gidip geliyor vücuduma soğuk titremesi gibi bir şey girip çıkıyor ne tuhaf bir şey bu. Gelip gidiyor sanki. 1lt su içtim tuzlu çubuk yedim sakız çiğnedim şimdi da üşüyor vücudum hiçbir şey anlamadım
Dışardan geldiğimde duşa girdim olay bu
Karnın tok mu, biraz kalın giyin yat. Terle. Sabah kalk ılık duş al. Ardından dinlen. Çalışıyor musun bilmiyorum ama iş yerinde kendini fazla yorma, sigara içiyorsan azalt, portakal mandalina kivi muz vs tüket.
Tok. Giyindim. Çalışmıyorum yorgun değilim. Sigara kullanmıyorum meyve yerim bulunca. Ama bu belirtiler neyin habercisi kafam ağrıyor mideme bi şeyler oluyor ya
☺️ Bence soğuk algınlığı. Bu durumu kafana taktığın için psikolojik olarak miden bulanmış olabilir. Bu çok normal. Seni acile götürecek kimse yok mu yanında? Bi görün doktora istersen.
Daha yeni oldu bu dediğim. Direkt acile gitmek mantıklı mı ne yapabilirler ki
En azından şüphelerinden kurtulmuş olursun. İğne yapar gönderirler. Fazla bir şey yapmazlar. Dikkatli ol. İyi geceler
Teşekkür ederim misafir olarak kalıyorum bir yerde rahatsız etmek istemiyorum da uyuyorlar ama uyuyamıyorum da ne yapıcağımı da şaşırdım
Sabaha kadar beklesem bir şey olur mu belirtiler devam ediyor yeniden
Günaydın. Dün yattım ben sabah erken kalkıcam diye. Şimdi nasıl oldun?
Dün başım ağrıdı döndü biraz ağrı kesici iğne vuruldum. Bugünde ağrı ve dönme vardı hafif. Boyun ağrısı da var bir tık dik yattım diye. Öyle başım ağrıyor dönüyor neden bilmiyorum normalde dönmez. Acaba demir eksikliğimden mi
Git demiştim doktora gittin mi? Özelden mesaj atabilir misin bana?
Gitmedim bugün cumartesi pazartesi gidebilirim ancak. Özelden ne konuşacağız ki? Ya neden başım ağrıyor dönüyor böyle ki midem de iyi şu an
Ama kaç gün oldu konuşalı. Acile de gitmemişsin belli. Su içmiyor musun sen? Susuzluk baş dönmesi ve ağrı yapar.
İçiyorum bol bol. Acile dün akşam gittik anlattım her şeyi tansiyon ateş nabız normal iğne oldum döndüm ama devam ediyor hafif. Acaba stresten midir bilmiyorum pazartesi gidicem
Doktora gidip iğne olduysan ve devam ediyorsa stresten dolayı olabilir. Ama yine de acildekilere güvenme. Doktora gitmende fayda var.
Devam ediyor evet strestende olabilir pazartesi gideceğim