Pişman olduğum seyelr yaptım asla pişman olmam diyordum ama oldum. Bu şartlarda bu kararı aldım. Yargilayacaksiniz vicdan felan diyeceksiniz ama böyle de aynı şey oluyor. O yüzden k. Diktirmeye karar verdim.
Yapan var mı daha önce
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pişman olduğum seyelr yaptım asla pişman olmam diyordum ama oldum. Bu şartlarda bu kararı aldım. Yargilayacaksiniz vicdan felan diyeceksiniz ama böyle de aynı şey oluyor. O yüzden k. Diktirmeye karar verdim.
Yapan var mı daha önce
Bu yapacağın iş düzgün erkekler için çok yıkıcı bir şey. Senin gibi yapan erkekle evlen neden milletin günahına giriyorsun.(dini bir amaç ile söylemedim) Sonra bir de söylemem diktirdiğimi falan filan sonra sizin gibi insanlar dürüstlük timsali çıkar. Yazık kafanıza madem yaptın bir hata ardına başka bir hata. Diktirme söyle bir hata yaptım falan filan, kaç kez olduğunu söyle. Ama zaten bir tamam bir de üzerine tekrar çürük bir temel kuruyorsun. Evleneceğin adamın yüzüne bu yalanla nasıl bakmayı düşünüyorsunuz anlamıyorum.
Çok da güzel bakcam umrumda değil. Erkeklerin büyük çoğunluğu bu durumu önemseyen olmasa yapmazdım.
Bende çok pişmanım evleneceğim düşüncesiyle kendimi ona teslim ettim sonrasında yapmasaydın, sende istedin, bunun için birlikte olmak zorunda değiliz gibi cümleler duydum. Bende senin karmaşandayım ne yapacağımı bilmiyorum yarın öbürgün hayatıma biri girse ne diyecegimi bilmiyorum..
Çok katılıyorum bende bu çok normal bence. Ama toplum böyle değil ki ben bir hata yaptım ama bin hataya sevk eder insanlar. Başka olmasın diye yaptircam. Yoksa erkekler bunu yapan kızı bence yürüyen v*jina olarak görüyor. İlerde ki eşimde böyle düşünmesin diye ya da dusunmese bile bu cümleleri tekrar kurmamak için yapma kararı aldim
Söyleyecek misin peki diktirdigini ya da ne için diktirdigini? Bu çocuk beni yine yüz üstü bırakırsa bende ortada kalacağım ve ne yapacağımı bilmiyorum bende bunu yapmayı düşündüm
Yoo düşünmüyorum söylemeyi. Yapan biriyle konuştum. Kalıcı yapmış. Çok uzun süre sonra ilişkiye girince kanama olmasa bile ilk ilişki gibi olmuş. Ne olursa olsun anlaşılmıyor dedi
Cevap
6Cevap
Hatandan dönmen güzel bişey maddiyatın yetiyorsa yaptır
Bencede şu an yetiyor daha önce aynı fikirde olsam yaptırırdm
Gelene geçene ver sonra pişmanmış ne gğzel is sonra baska birine gel bakireyim de. O işi ederken cok mutluydun simdi ne pişmanlığı
Ben herkesle yaptım demedim
Neden yaptın evlenmeden bilmiyor muydun böyle olacağına biliyordun erkek senin tadına bakıp gitti biliyordun gideceğini ve de öyle oldu
Bilmiyodum demek
Sen tövbe et bir daha hayatına iyi kişileri al diktir evlenene kadar da yapma
Diktir mi diyosun
Tabi diktir evlenene kadar da yapma adın cikar herkes bir birini arkadaşlarına söyler senş bu kizi hallerim diye sonra herkes seni o iş icin kullanmaya kalkar o iş oldugu gün terk ederler. Yani oldu da basına geldi zaten
Nisanliydim ben onunla yapmıştım. Ama senin dediğin olmasın diye diktircem
Diktir beni dinle ben senin iyiliğin için diyorum yoksa ne cikarım olacak ki senin için
Teşekkür ederim
Evleneceğin kişiyi kandırmak nasıl bir duygu onu da yaz
Kandırmak değil bu kendimle ilgili bir karar
Karar senin ama daha çok canını acitacaktir
Öyle mi diyosun
Valla bilmiyorum.
Yama gibi olur ilk tadı vermez geçti artık o
Nasıl yani
Yaptıysan pişman olman saçma çünkü böyle bişeyi yapıyorsan çok düşünmen lazımdı bu marketten sakız almaya benzemez hem hayatına girecek olan kişi için de hoş değil ki söylemezsin bence
Ama ben 24 yaşındayım ve bunu yaparken 19 felandim düşünmedim. O zaman çok normal gelmişti
E bence normal bir durum o erkeğin ayıbı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?