Hiç kullandınız mı, ne sıklıkta kullandınız, sizdeki etkileri nasıl oldu, bu tarz ilaçların kullanımında nelere dikkat etmeliyiz?
Bilgiler için teşekkürler ☺️

Hiç kullandınız mı, ne sıklıkta kullandınız, sizdeki etkileri nasıl oldu, bu tarz ilaçların kullanımında nelere dikkat etmeliyiz?
Bilgiler için teşekkürler ☺️

Hiç bu konuda ilaç kullanmadım. Mutlu edici, sakinleştirici olarak çikolata yiyorum, müthiş mutluluk veriyor :) Uykum gelmezse masturb asyon yapıyorum, mis gibi uykuya dalıyorum.
Uyku ilacı kullanmadım, beni öyle kontrolüm dışında derin bir uykuya sokacak şeylerden korkarım. Akşamları yatmadan önce Akzer in sarı kantaronlu Melisa çayını iç bir güzel uyursun. ya da Solgar ın 5Htp kullanabilirsin. İnsan vücudundaki seratonin hormonu yaş ilerledikçe azalıyor , böylece uykusuzluk, mutsuzluk gibi etkiler oluyor. Birde tabiki yattığın yatak, ve yer de çok önemli. Resimleri attım aşağıda

Benim düzenli ilaç içme sorunum var. Hiç her ilacı düzenli gününde içemem. Duzenli icmem gereen bir sürü ilaç var. Bir hafta içtim sonra bıraktım.
Hiç kullanmadım, hiç tavsiye etmem. Askerde gmrdüm, başlayanlar eriyordu, resmen.
80 kilo, 180 boylarında, gencecik, çok gülen, şakalaşan, bir çaycı vardı. Bir haber aldı, başka bir şeye dönüştü, defalarca sordum cevap vermedi, sürekli kriz geçirdi, 50 küsür kiloya düştü, hiç konuşmadı. İnsanın insanı anlamayanlarınmiçerisinde olması, ayıılarda ruh vardır, onlarda olmaz cahillerin, ankamak yerine adeta işkence yapması, insanın insanla çarpılabildiğini, bölüne bildiğini, 0 edene kadar zulüm gördüğünü orada gördüm. Bunu yapan komutankar değil, derdini anlayamayan malların ve sessiz insanların çok üzerine gitmeleri
Cevap
5Cevap
Kullandım ama hiç fayda etmedi
Uyku amaçlı mı?
Uyku amaçlı xanax gibi
İlginç. Neden etki etmedi acaba..
Deme ki uykusuzluğun nedeni stres gibi sürekli geçmeyen şeyler
Belki başka bir hekim başka bir ilaç önerir. Ama bence stresle mücadelede en büyük faktör kişinin kendisi olur. Konu hakkında bol okumak ve uğraşmak gerekir.
Haklısın abi zaten bu bir kaç ay önceydi belki söylediğin gibi tekrar gidebilirim. ben geçmediği için bırakmıştım direk
Elbette peşini bırakma. Ama evvela ilaçsız tedavi yöntemlerini araştırmanı tavsiye ederim. Benim çok bilgim yok ama bu konuda yollar olabileceğine dair inancım var. Düşünme şeklimize yön vererek, stresle iyi mücadele edilebilir gibi geliyor.
Babamı kaybettigimde depresyon için çok kısa kullanmıştım tavsiye etmem spor , aktivite, hobi ile asmalı insan
Sakinleştirici değilde, uyku ilacı kullanıyorum her akşam
Kullanmadım ama sürekli olması bağımlılık yapar iyi sonuçlar vermez diye düşünüyorum.
Beni uyutacak bir şeyler bulamadım henüz. Keşke olsa.
Sorun değil ama şöyle hiç öğleye kadar deliksiz uyumadım hayatımda.
Aslaaa kullanmam
Hiç kullanmadım ki
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?