Kilo vermem lazım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet yardımcı olur ama bununla beraber yeme içme düzeninize de dikkat etmeniz gerekli. Özellikle sabahları bir bardak suyun içerisine bir yemek kaşığı sirke katmanız sindirim sisteminizi rahatlatır fakat mide sorununuz varsa dikkatli olun. Keyifli geceler..
Diğer yandan asidik özellikler içeren elma sirkesi vücutta yağ toplanmasının da önüne geçiyor. Özellikle aç karna tüketildiğinde yağ yakımını hızlandıran, yağ depolanmasını azaltıp metabolizmayı hızlandıran, toksinleri vücuttan atan elma sirkesinin zayıflamaya yardımcı olduğunu söylemek mümkün.
Cevap
22Cevap
Tabii olur, ödem attırır ve şişkinliğini giderir.
Hayır önemli olan ne kadar kalori aldığınızdır
İşe yaramaz yani
Elma sirkesinin binbir yararı arasında yağ yakımına etkisi de kanıtlanmış bir etkidir. Mideye iyi gelip, mide asidini düzenler. Sindirimede böylece fayda sağlar.
Ama tabiki hiç bir şeyi değiştirmeden sadece sirkeli su içmenin verdireceği kilo ayda 1 bile olmaz. Bu tarz detox suları diyet ve spor ile yapılırsa yapılan diyetle sporun etkisini artırır sadece.
Tavsiyem günlük en az 45 dakika yürüyüş ile sağlıklı bir liste uygularken sabah öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat öncesi ılık sirkeli su içmen yönünde.
İşe yarar ama kesmen gereken şeyler şeker ekmek gazlı içecekler bunları kes böyle sular iç yemekten sonra yürüyüş yap ve mümkün mertebe abur cubur yeme verirsin maydonozlu sular ödem atar
Günlük kalori açığı kilo verdirir, günlük kalori fazlası kilo aldırır.
Zayıflatan, kilo aldıran yiyecek ya da zaman yoktur.
Doğal elma armut sirkesi ve turşu suyu çok faydalı metobolizmayi hızlandı ve yağ yakını için ayrıca bitki çayları onemli
İçerisinde sitrik yani karınca asidi bulunduğunda , aç karnına içilmesi halinde var olan Bazal Metabolizma hızını arttırmaya yardımcı olacaktır 😇
akşam yemek yeme gtne göbeğine streç sar yürü koş efor harca bir kaç kilo verirsin
BiraZdaga üsluplu cevaplar verırsek
Kilo vermek için faydalı mi bilmiyorum ama kalp hastalıkları için çok faydalı bildiğim kadarıyla 👍
Peki
Sabah aç karna içersen metabolizma hızlanır ve kilo verirsin askim o yüzden iç
İnşallah denıycem sağol ❤️
Elma sirkesini, eğer sürekli içersen dişlere ve sağlığa yan etki yapabilir.
Suyla beraber ama
Tek başına yeterli değildir. Ama ödem artırıyor diye biliyorum
Diyet diyet diyet kalori kontrolü olmadan çamaşır suyuda içsen yağ erimez.
Sadece elma sirekli su icersen olur, ama norma yemek yersen olmaz
hic bir sey tek basina kilo verdirmez beslenme bir butundur
spor yap hem kasların gelişsin ve estetik bir görüntü olsun hemde kilolu görüntü kasa dönüşsün (en iyi spor ağırlık kaldırma olailir,5 kg dumbell ile başlamalısın)
Ben uzun süre gıda okudum kesinlikle böyle bir şey yok
Ben kilo verme konusunda iyiyim cevremede faydam oldu bu şekilde demedim kilo veremessin çok sirke içmekte zararlı
Suyla birlikte bende iciyorum 10 gunde 4 kilo gitti
Yanında ek bişe yapıyomusub
Düet Dalan
Yo normal hayatima devam az yiyorum birde doydugumu anlamazdim simdi az diyorum megersem doyuyormusum :)
Midene zarar verir fazlası sakın
Suyla beraber ama
Gerek yok bence yüzün çok güzel
diyetle birlikte yararlı olur
Evet kesinlikle yardımcı oluyor
Düzenli içilir ve dengeli beslenilirse
düzenli kullanırsan kilo verdirir
babam kullandı ve verdi
Nekadar sürede nasıl yaptı
kaç kg verdiğini bilmiyorum ama sabah aç karnına ılık suyla karıştırıp içerek yaptı
Onun dışında
ne onun dışında
Onun dışında dıyet falan yapmadım?
yaptı sık beslenip öğünlerini artırdı az az yedi
Teşekkürler
:))
Az ye verirsin
İnşallah 🙏 teşekkür ederim
Rica ederim
🫠
Ben de gözükmüyor
boş ver yanlış oldu
Tamam kilo için spora başlasan daha iyi olur bence
Kısmet bakalım
pek sanmam ya
Peki
daha cok kalori yakman gerekiyor
Teşekkürler
inatcisin da yazmak istedim de etmedin takp
Ne yazcan
muhabbet olabilr
Evlıyım
olabilr ne var. is konusmak da fazla bir on yargili davrandin ama rica ederim
Ok
beklerim sagol
Verme bence daha seksi olursun
🫡
Faydası olur ama tek başına yeterli olmaz.
hayir olmqz da kac kilosun mi
Annm 50 kilo verdi ılık suyla icip
Boy kilo kaç
105 kılo🤕173 boy
Kilolu musun ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?