Dişlerimi düzenli fırçalarım diş ipi farklı sağlıklı diş macunları ağız bakım suyu kullanırım. Ama sürekli ağzımda kötü bir tat olur. Yani şimdiye kadar çok nadir. Ağzın kokuyo diyen oldu. Bu arada diyabet hastasıyım araştırdım seker yükselince ağızda aseton kokusu yaparmış şekerim hep yüksek genelde. Bu dertten nasıl kurtulacağım? Psikolojim alt üst. Ağzım kokmasa bile kokuyormus gibi hissedip insanlar uzak duruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük ihtimal diyabetten kaynaklı. Eğer öyleyse bunun bir çözümü var mı?
Naneli sakız falan çiğne veya şey yap neydi eee bademciklerin içinde bademxik taşı denilen bişeydi sanırım öyle şeyler birikiyor onlar koku yapıyor küçük bişeyse yumuşak bir çubukla falan çıkarabilirsin varsa tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şekersiz nanesiz sakız çiğne çiğnediğin zaman sade çiğne ve karanfil kullanabilirsin
Teşekkür ederim 🌷
Rica ederim kuzum 🌺
Naneli sakız falan çiğne veya şey yap neydi eee bademciklerin içinde bademxik taşı denilen bişeydi sanırım öyle şeyler birikiyor onlar koku yapıyor küçük bişeyse yumuşak bir çubukla falan çıkarabilirsin varsa tabi
Ha şeyde var dil sünger gibi dil temizleme şeyleri var dil çok koku yapar dili temizle
Parçalarcasina temizliyorum hemde.
Bilmiyorum ozaman
Aseton kokusu yapar evet.
Çözümü yok mu bunun
dolgu varsa koku yapar
Var evet ama eğer oysa ne yapmam gerekiyor
bişey yapamazsın
Korktuğum cevap
30 dakikada bir sakız cigne
Tatlı sakız mi şekersiz sakız mi
Bunun sebebi sadece agız ve dişler değil mslesef
Mide de olabilir. Hastaneye gitmeye bile çekiniyorum bunun için
Mide evet genelde cekinme yapacak bir şey yok yaş kac
24 yaşındayim
Anladım cok gecmiş olsun cok mu agır kokusu
Yani şekerim çok yükselince annem ağır olduğunu söylüyor. Psikolojik mi ne bilmiyorum ama şekerim normalken bile kokuyormus gibi hissediyorum.
Anladım cok büyük sorun ya
Büyük ihtimalle mide senin sorun hangi ilde ysliyor sun
Evet ya. 😔
İnsan lar rahatız oluyor demi hissediyor sub
Yani rahatsız olduklarını hissetmedim hiç. Ağzım kokuyor mu diye soramiyorum da. Kuruntu yapıyorum galiba bilemiyorum abartıyor olabilirim
Bunun kolay yolu var ama burada yazamıyorum
İstek attım
Bol bol su iç
İçiyorum ama ise yaramıyor
Çok aç gezme sakız kullanabilirsin