aslında hiç korkmam ama hafta sonu bir arkadaşa gittim onun bir arkadaşı varmış gözleri görmüyormuş sebebini sormuşlar diş çekimi demiş diş çekiminde görme merkezi sinirlerine zarar vermiş denilmiş bunu duyduktan sonra biraz korkmaya başladım
Bir ay boyunca devlet diş hastanelerinde süründükten sonra ve derdime çare olacaklarina dahada beter ettikten sonra özele diş çektirmek için gitmiştim tansiyonum filan düşmüştü. Bayılmama ramak kala doktor kolonyayla kendime getirdi. Korkarım dişçilerden. Allah kimseyi düşürmesin
Dişçi korkum yok, en son 2017'de dişçiye gittim. Asitli şekerli içecekler dişlerimi çürütmüş. 2 sene önce de asitli içecekler dişimin birini mahvetmiş; ama doğal olarak döküldü ve durdu.
Ohaa o kadar da değil 🤣 kesseler acidan duramazsin sahiden hiç korkun yok mu? Başta ben korkardım ama gittiğim için alıştım yalnız şunu Söyleyim diş kanal tedavisi olurken uzun sürüyor ya oturmaktan totosu ağrıyor insanın 😅 bir de çene yoruluyor ben 3 dişim den tedavi oldum üçü de çürük nedenleri ilki çok kötüydü alt 2 azı dişlerim ağrıyor du kanal tedavisi yapıldi sinirler alındı ama o doktor öyle gıcık ki sen iş yapıyor sun başkasıyla niye konuşmaya dalıyon biraz dikkatsizlik yaptı çürüğü yakarken sıcak demir yanlışlıkla dilime değmişti şunu Söyleyim diş gerçekten çok önemli çürüğü dayanılmaz felaket ağrı
Bu yaşıma kadar dişlerimden hiç sorun yaşamadım ama gram doktor korkusu iğne korkusu bilmem ben bırakıyorum kendimi gerisi onlarda istediklerini yapsınlar 😂
Bunun çocukla ilgisi yok çok insan gördüm adam kaç yaşında korkuyor 🤣 korku korkmamak kişiden kişiye değişiyor peki diğer sorum dişçiye en son ne zaman gittin
Gidersem tüm dişlerimi çekerler onun için gitmiyorum, bir ara giderim çektireceğim çoğunu cok para hepsi tek tek uğraşmak istemiyorum. Ağız bakımı yaparım uzun zamandır. Doğrudur alakası yok ama korkmanında manası yok içinde vardır bir problem ama insan aşmalı