aşırı ateşim ve soğuk algınlığım var. hastaneye atom serum sordum ama 400 tl diyorlar

Gereksiz pahalı, başka yerlere bak.
Atom serum için normal fiyat.
Ucuz bile söylemişler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aşırı ateşim ve soğuk algınlığım var. hastaneye atom serum sordum ama 400 tl diyorlar

Türkiye'de ki bu serum sevdasi ne Allah aşkına? Yurt dışında asla böyle hiç olmadan serum takmak falan yok. Resmen ticarete dönüşmüş.
Hastaysan bol bol su tüketmelisin (günde 8-10 su bardağı), bitki çayları içip, paracetamol (500mg) ya da ibuprofen (400mg) almalısın günde iki üç kez en az üç gün boyunca. En önemlisi de ev yemeği ile beslenmek ve C-, D-vitamini ve Çinko takviyesi almak. C-vitamini genelde çinko ile birlikte satılır, isteyen de direkt hepsini içeren multivitamin alır.
Böyle serumlarla vücüt iyileşmeden anlık enerji alıp, bağışıklık güçlendirmeden yaşamayın. Serum normal dışı durumlarda kullanılmalı.
Bu konularda bilgisin sanırım araya girdim ama hazım sorunları için önerebilceğin bir şey var mı 🥹 özellikle yağlı ağır yemekler yiyince kötü oluyorum 😭
Aslında kendin söylemişsin, ağır ve yağlı yemeklerden uzak durmalısın😅 Ama tabi ağzımızın tadını bozmayalım, arada bir yenmeli onlar da. Yanına probiyotik lazım yoğurt gibi ve sonrasında da su içmeyi unutmamak gerek. Ağır yemeklerden sonra 15 dk bile olsa yürüyüş iyi gelir. Genel beslenmende de bol lifli gıdalar tüketmeni tavsiye ederim🤗
Maalesef günümüz şartlarında artık her şeye zam geldiği gibi ilaçlar da aldı başını gitti ve özel hastanelerin fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Serum tedavisi için fazla gelebilir ama afedersiniz işinize gelirse diyorlar. Devlet hastanelerinde kuyruk bekleyip daha çok hasta olmaktansa parayı da gözden çıkarıyoruz.. Geçmiş olsun, keyifli akşamlar..
Bende yakın zamanda grip oldum ve atlattım. Öksürüğüme derman bulamıyordum en son araştırdım en basit yöntemi buldum. Yaprak haliyle ıhlamuru alıp suda kaynatıp 20 dk demledikten sonra alıp içtim. Soğusa bile bitiriyordum. Yine öksürürseniz yine içersiniz... İyileşene kadar ıhlamura devam... Ek olarak yanında bal şeker vb. hiç bir şey atmayacaksınız sadece ıhlamur ve sıcak su olacak.
Serumla bu hastalık geçiyor mu? Serumun faydalarını araştırmam lazım :D
Atom serum ne demek?
Hayatımda 1 ya da 2 defa serum aldım o da isteyerek değil.
İlaca seruma vs karşı biriyim.
400tlye gidip 3 kilo muz, 3 kilo portakal, 3 kilo mandalina, 1 kilo et ve 1 litrede acılı şalgam al.
Önce et sote yapıp şalgamla beraber ye.
Her günde aldığın meyveleri 1er kilo ye hiçbir şey olmaz iyileşirsin
Cevap
30Cevap
Her şey çok pahalı, onun için bir şey diyemiyorum bu meblağlara.
Evet biraz fazla
Bu serum meraki niye var böyle Türkiyede'de, sagligin gerekli bir ilaci zaten sigortali isen sigorta karsilar, gerek degilse karsilamaz.. Serum soguk algoinligi ates ne alaka, su kaybin mi var? Zaten serumu hasta neden ister, gerekiyorsa doktor ne gerekiyorsa onu yapar..
normal geldi geçen gün babam çok hastaydı ve akşam saat 7/8 gibi sanırım özel doktora gitti ve 800₺ ye yakın ücret ödemiş 400 serummuş diğer geri kalan diğer ücretler altı üstü soğuk algınlığı idi üstelik 😀
Atom serum ne ya zurna durum gibi. Pahalı evet
Sadece serummu 400 tl? Ben burada hastanede 200 tl ye sadece serumu taktırıyorum, serum fiyatı ayrı. Sormadım ama bi 600 vardır burada kesin.
İğne yapın Soğut grip alğınlığına bire bir çok Faydası var birde yatakta terleyin giysinizi değistirin ılık suda limon karıstırıp için
Fiyatımı bilmiyorum ama başka yere gitmeye halin yoksa yaptır gitsin ne uğraşacaksın semden değerli mi cebindeki para?
Herşeye zam geldi.. bu zamanda aslında normal 400 tl, para değil ki değeri oldu 4 tl değerinde sağlık problemin varsa para en son plandadır
Atom serum için normal fiyat. Benim özel sağlık sigortam var şirket yapıyor.
Özele gitmişsen normal. Devlet hastanesine git sigorta varsa almazlar.
Atom tost yiyebilirsin. Hem daha ucuz hem doyurucu.
Normal gibi geldi. Çok üzücü buna da normal demek ama.
Bence normal her şey pahalı artık mersin de geçen evde taktırdım 100 tl o da beni tanıyoe diye
Bu sarı serum çok iyi ya sürünerek gideni dans ederek çıkarıyo
valla aşırı iyi de pahalı geldi ya
Atom serum nedir bilmiyorum ama kovid olduğumda doktor boşuna serum olmayın dedi. Hepsi para tuzağıymış.
Cok değil bence normal ben geçen özele gittim 600 TL para ödedim bi muayene birde serum taktilar o kadar 🤦♀️🤦♀️
atom serum ne ya. sesli güldüm. illa istiyorum kendime karşı koyamıyorum diyorsan b vitamini sonuçta bol su al eczenden b ve c vitamini al ağızdan olsun bitsin. hastaneyi boşuna meşgul etme.
Ya bir can için yaptıgı paraya bak yok artık geçmiş olsun
valla öyle. sağ ol
45 dk masaj da 400 TL
Bence iyi fiyat.
Ne kadar sürede bitecek o serum?
Diğerlerinden farkı ne
birçok rahatsızlığa etki ediyor. kandaki hastalığa neden olan maddelere direnç veriyormuş
diğer serumlardan daha iyi
Kızma ama tarhana çorbası içsen aynı etkiyi gösterir 😂
Saglik personeliyim bir kere dahi almadim bunu. Oturun evinizde nane limon alin. Duzgun beslenin.
İsteğe göre serum veriliyor mu?
Atom serum için normal fiyat.
Atom serum ne işe yarar? İlk defa duydum
Bence gayet iyi fiyatı.
Devlete gidin ne gerek var
geçmiş olsun pahalıymış
Zamlanmadan al stok yap.
😂😂😂
Daha 8 ocak ya 357 gün nasıl geçecek fazla tabi ki
normal serumdan ne farkı var?
birçok rahatsızlığa etki ediyor
iyi bence ya ben normal serumu 200 e vurdurdum