Meyve falan demeyin. Doyurucu bir şey olsun 😁 Kokoreç yememek için zor tutuyorum kendimi of 🥹

Meyve falan demeyin. Doyurucu bir şey olsun 😁 Kokoreç yememek için zor tutuyorum kendimi of 🥹

Protein ve yağ almadan doyamazsın. Protein ve yağ şişmanlatmaz. Sebze ve meyve diyetlerinde ilk başta kas kütleni kaybedeceğin için kilo verirsin. Sonra azalan kas kütlenle istirahat halindeki glikoz yakımın azalacağı için daha fazla kilo alacaksın. İdeal kilo değil ideal yağ oranı vardır. Zeytin yağı, kuyruk yağı, uykuluk seni şişmanlatmaz. Hatta yağ yakarlar. Seni şişmanlatan şeker ve basit karbonhidrat. Hatta yaş meyveler dahil.
Yarım ekmek kokoreç yesen kokoreçteki kalori yüksek de olsa protein ve yağ kaslar taradından kullanılır. Kalp kasları dahil. Yarım ekmekteki adi 130 kalori ise 40 dak yürüyüşle yok olur.
Diyetisyenlerden uzak durun. Fitnes hocaları ücretsiz daha faydalı olur.👍🏻
Ben uzun süre diyet yapmış biri olarak en son ketojenik diyet ile bana göre mükemmel sonuç alarak 20 kilo verdim ve inanın hiç aç kalmadım. Sizin programınız nasıl bilmiyorum ama kesinlikle diyetisyenler uyku uyuyamayan insanları anlayamıyorlar. Ben gece sürekli çalışırım uyumam 4 e kadar uyanık olurum bazen gün aydınlanır 2 saat yatar kalkarım ama öyle yorgun olduğum için değil acıktığım için yatarım. Bunu da hiç anlatamadım diyetisyenlere onlar ne derse desin ben kendi saatlerime göre uyguladım diyetimi ve sonuç mükemmel oldu.
Sizin sorunuzu yeni gördüm, bence bu saatte yediğiniz değil yedikten sonra ne kadar uyanık kalacağınız önemli. İsterseniz 200 gr köfte yiyin ama ardından 4 saat yatmamayı garanti ediyorsanız. Ben gece 1 de tavuk tandır yediğimi bilirim ama sabaha kadar çalışacağımın garantisi olduğu için.
Ayrıca günlük yağ hakkınızı tam olarak tüketmediyseniz küçük bir kase tuzsuz ayçekirdeği de size iyi gelebilir.
Beni ketojenik diyetteyken en çok o ve tuzlu fıstık sevindirmişti :)
İyi ve sağlıklı geceler..
Kepek ekmeği ile ufak bir sandviç hazırlayabilirsin. Kepek ekmeğinin arasına biraz domates, biber ve peynir koyarsın iş tamamdır en azından aç uyumazsın.
İskender, lahmacun, kebap, pide, cantık, pizza, et döner, tavuk döner, tavuk dürüm, et dürüm, adana dürüm, zurna dürüm demek isterdim fakat sanırım siz diyettesiniz hala :D Şey ayran için geçer :D
Cevap
15Cevap
Sebze yemekleri yiyebilirsin ya da meyve yiyebilirsin :D
Kesmiyor maalesef ahaha
Ne kadar kilon kaldı ki abla
55 kiloyum, 50 olmam lazım 🥹
🥹 🥺 umarım olursun en kısa zamanda.
55 kiloymuşsun daha zayıflayıp uçacaksın rüzgarda :D Şaka bir yana su iç su iştahı kesiyor. Kafein intoleransın yoksa eğer uykunu kaçırmayacaksa kahvede içebilirsin o da uykuyu kaçırıyor.
Diyet de neymiş
Ton balıklı salata yapabilirsin mesela doyurucu proteinli ve lif tüketimi var diyet yapanlar için ideal bence 😄
Seni çok iyi anlıyorum bende katı bir diyete girdim ve şu an tatlı krizine girdim zor tutuyorum kendimi 🥺
Doyurucu bir salata yap görseldeki giibi yumurtalı falan
İstediğin kiloya geldiğin zaman ye kendini ödüllendir ya da diğer bir değişle zihinini rahatlatmak diyorum ben buna ye yarın ama diğer gün bir öğün ye denge önemli
O iyi değil salata çorba yersin yeter ben öyle yaptım sonuç aldım o yüzden söylüyorum
Ye dediğim gbi denge önemli kendini psikolojik açıdan cezalandırır gibi hiç yemek yememek etkiler kilo vermeyi
Ne demek afiyet olsun 😄
İstemsizce yorumlara hunharca haykirdim 😅😅 papatya sende iyi sabjrliymissin tam ev hanimi sabri var sende 😅😅
@Kidemlierkekk insanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor onun adına mutlu oldum
Evet farkettim :) kizin israrla senin tersine gitmesi ve senin sabirla tavsiye etmen benim hosuma gitti istemsizce guldum 😅
Can bogazdan gelir sonra yine verirsin kiloyu 😂😂
haha benim alakam yok bu işle şimdiden söyleyeyim
Diyette kokoreç yenmez ama bu saatte kelle paça çorbası giderdi
Merhaba,
Saatin kaç olduğunu bilmiyorum ama resimdeki tabak uygun gibi görünüyor
Bu saatlerde genelde benim önerim yoğurt oluyor
ye gitsin kokoreç senden değerlimi ya
yarın dikkat edersin:)
Ben diyett başladım, hedefin kaç kg vermek
Bu saatte hiçbir şey yenmez
Yoğurt ye sadece biraz pul biber dök su iç direkt yağ olur bu saatteki
Olmaz