Biranın sağlığa etkileri ile ilgili en son nerede bir şey okudum hatırlamıyorum ama zamlar hep gündemde.
Sağlığa etkileri bilindiği için mi konuşulmuyor?

Biranın sağlığa etkileri ile ilgili en son nerede bir şey okudum hatırlamıyorum ama zamlar hep gündemde.
Sağlığa etkileri bilindiği için mi konuşulmuyor?
Evet bu ülkede normaldir. çünkü bu ülkede zamlar insan sağlığından daha çok konuşuluyor. bira zararsız demiyorum ama kararında tüketilirse yani bilinçli bir şekilde tüketilirse o kadar da zararı yoktur. burada önemli olan arada sırada içmek ile alkolik olmak arasında ki ince çizgidir. ama aynı şekilde sigaranın zararlarından çok aldığı zam konuşuluyor bu ülkede.
Sigara bundan da kötü bak doğru...
Evet sigara kadar zararlı bir şey yok bence. tamamen bıraktıktan sonra bile 3 günde sadece nikotin vücuttan atılıyor.
Diğer etkileri için zaman belli mi peki? 🙁
Özellikle kalp krizi geçirme riski ya da ciğerlerin kapasitesinin açılması çok daha uzun sürüyor. hatta şöyle bir bilgi görmüştüm vücudun tamamen yenilenmesi 15 yıl bulabiliyor :/
Epey fazla...
Türkiye'de artık ne normal ki bu normal olsun. Boşuna zam yapıp kendilerini yoruyorlar, toplantı falan. Gelen zamın bir getirisi yok ki. Çünkü iki misli tükettiğimiz şeylere geliyor. Sorsan zam yaptılar işte 🤦♀️
Aaaa lütfen ama zam değil fiyat düzenlemesi 😂
🤣
Rica ederim 😂🌾🌾
Evet 😂
Epey altlardaymış benim klavyede 😀
Evet 😂
Cevap
1Cevap
Bilmiyorum. Nerde konuşuluyormuş?
Bugün twitter'da trend oldu 😂
Anladım ama bu alkol konusu inatlaşmaya gitti artık; Ayrancılar & ayyaşlar. Keyfi olan her şeye maksimum zam yapılıyor. Keyif hakkınızı cennette kullanacaksınız efenim.
Güzel vergi alıyorlar bir de o da var 😀
Son cümleye epey güldüm 😂
Geçen biri burada paylaşmış, ne kadar doğru bilemem, tatile gittiğinde bir şey için zam yapılmış.
Şaşırmam 😂
Biranın zararına gelecek olursak, konu arpa, buğday, ekmek ve tüm karbonhidratlara kadar uzar gider. Ama arada bir de olsa içmeyek mi yaw 😄 yazın plajda buz gibi bira mesela ohhhhh Mmmm
İçelim ya, ağzımızla içtikten sonra sorun yok 😋😂
içen adam sağlığımı takıyor
Takmadığı için içiyor yani?
Güzelmiş 😀
Sigara da öyle aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar