Sahte diş hekimi, saklandığı berberde yakalandı https://t.co/tMjkzQuWww
— Independent Turkish (@TurkishIndy) January 4, 2023

Sahte diş hekimi, saklandığı berberde yakalandı https://t.co/tMjkzQuWww
— Independent Turkish (@TurkishIndy) January 4, 2023
Bende abim ne zaman güzel bir haber sorusu ile başlayacak diye bekliyordum 😂
Artık doktorların sahtesi çıkması bile şaşırtmıyor bu ülkede. ben hiç şüphelenmedim çünkü gittiğim doktorlar genelde işinde uzmanlardı tabi ki kötü olanları da vardı ama zaten bu olaylar çok az denk geliyor. yine de güven olmuyor tabi ki en son sahte olan doktor yani kadın bir çok yıl hapis cezası almıştı kaç yıl aldı bilmiyorum ama buna rağmen bu tarz haberler çıkıyor.
Güzel bir haber gelmiyor 😬😂
Dün onun da haberi vardı, ameliyata girmedim falan diyormuş 😀
Olsun abi böyle devam et haber uygulamaları ya da tv kullanmıyorum buradan görüyorum haberleri 😂
Hahaha ben de buradan takip ediyordum en güzeli 😂
Etiketler hareketlensin diye soru sormayı düşünemsem ben de kullanmazdım yine, burası yetiyor 😀
maalesef güne yine utanmadan başlayamıyoruz bu ülkede.. 6 yıl tıp 4 yıl uzmanlık okuyup bunlarla aynı kefede isimlendirilmek çok üzücü. "Giderlerse gitsinler" deniliyor gayet normal sanırım illaki yeri doldurma çalışmaları vardır, yoksa hangi kurum araştırmadan işe başlatır üstelik basit bir şeyde değil sağlık konusu.
Geçen sahte doktorda daha neler var acaba diye konuşmuştuk, bunu da gördük, bittiğini hiç zannetmiyorum. Bakalım daha neler duyacağız 🙃
Sahte dr, sahte ilaç gelir bunun arkası çöküş dönemi hakkımızda hayırlısı... artık gidersek gittiğimiz yurt dışına bekleriz efendim 😊
Var mı böyle planlar? 😀
Belki yanlış gelebilir ama fikrim şöyle; sevgi, saygı, ahlak, vicdan, onur aşırı derecede zedelenmiş hatta yok olmaya yüz tutmuş durumda buda her yerde kokuşmalara sebep oluyor. Sosyal medya yaygınlaşması burada devreye giriyor ve gerçekler artık saklanamıyor. Bir ara gündemdeydi bo sosyal paylaşım sit. çıktı ahlak vb elden gitti diye o zaman da söylüyordum zaten vardı bu canımsın sadece göremiyorduk 😏😊
Doğru...
Türkiye geldim tekrar bir kavimler göçü tercih etmem sanırım 🤔ama gidebilirim de bilemedim sarı binayada almıyorlar zaten 😏 mecbur yurt dışı 😂
Geldim derken? 😀
Böyle bir hata yaptın demek 😂
😂😂 Aşk işte kafayı yakıyor.
Vaaay iyiymiş 😂
Geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim ama itiraf edeyim, nere düştüm ben dedim yani 😂
Dersin, az bile demişsin 🤣
Çok şey dedim deee demiyim burada, rtük oldum 😂
Hahaha 😂
Deme deme biz KS olarak anladık 🤣
Cevap
1Cevap
Hiç dişçiye gitmedim maşallah. Allah beni dişçilerden korusun
Ooo iyiymiş, bence de korumaya devam etsin 😇🙏
Şüphelendiğim hiç olmadı. Bakalım daha neler duyacağız göreceğiz 😅
Sen şüphelenmezsin tabi 😂
neden acaba 🧐
Oradaki doktorların eğitimi de iyidir, kontrol de ediliyordur 😀